22 Şubat 2011, Salı 14:26:36

EMIRATES UÇAKLARINDA CEP TELEFONU MODASI

Emirates’in uçak içi cep telefonu servis sağlayıcısı AeroMobile’nin önümüzdeki hafta 5 milyonuncu kullanıcısına ulaşması bekleniyor.
  • Araplar için iyi bir uygulama. Severler böyle lüks şeyleri. Ama onlarında ömürleri kısa galiba. İsyanlar ağır ağır yaklaşıyor.
  • Yakında dubaide isyan eder. Halk ayaklanırsa iş sakat olur. Arapların sağı solu belli olmuyor.
  • Tam arabic bir uygulama valla helal olsun. Artık cep telefonlarını ellerinden bırakmazlar
  • 1, dubai de isyan falan cikmaz bosuna beklemeyin..local halkin hepsinin zengin oldugu bir ulke.. 2, arap diyip bi tarafindan yorum yapanlar...cekemiyosaniz anten takin canak falan rahatlarsiniz
  • Bunlarında sonu kötü. Yakında halk ayaklanır. Araplar nihayet doğruyu görmeye başladı. Ama biz de hala arap özentiliği devam ediyor.
  • Yakında Tunus gibi bunlarda da isyan başlar.
  • Ya kardfeşim ne olursa olsun arap havayolu değil mi ? Nereden baksan hakikaten arap.
  • bizimkiler hala flight mode'da bile kullandırtmamaya çalışsınlar telefonları, millet çağı yakalamış biz uzaktan bakıyoruz her zaman ki gibi...
  • Şu "Araplardan kuyruk acısı olanlar" da olmasa hiç gülemeyecez valla... :)
  • Emirates in tasidigi yolcularin %2,6 si arap; sallama din kardesiyiz.%80 e yakin transit yolcu tasiyorlar.
Uçak içinde yolcularına cep telefonu kullanma hizmeti verme konusunda dünyanın lider havayolu şirketi Emirates, son 12 ay içerisinde cep telefonlarını açık tutan ve bu hizmeti kullanan müşterilerinde %38’lik bir artış tespit etti.

AeroMobile sistemi yolcuların yeryüzünde olduğu gibi, uçaktayken de arama yapmalarına, çağrı ve mesaj alıp göndermelerine imkan tanıyor. Her gün 220’den fazla Emirates uçuşunda Aeromobile servisi kullanılıyor.

Emirates Kurumsal İletişim Başkan Yardımcısı Patrick Brannelly “ Mart 2008’de AeroMobile servisini tanıtmamızın ardından yolcuların bu hizmete ciddi ilgisini gözlemledik. 5 milyonuncu kullanıcıya ulaşmak üzere olmamız, Emirates için bir dönüm noktası ve bu hizmetin ne kadar popüler hale geldiğinin en güzel göstergesi.” dedi.

Brannelly “Kablosuz mobil iletişim geleneksel kablolu iletişimin yerini alarak çok ciddi bir hızla dünya çapında artıyor. İnsanlar 30.000 feet yüksekte bile ulaşılabilir olmak istiyor. Aeromobile yolcuların uçuş süresince telefonlarını açık tutarak arama yapmalarına, sms göndermelerine ve almalarına olanak sağlıyor. Artık Emirates uçuşlarında cep telefonu kullanmak yolcularımız için olağan hatta bizden bekledikleri bir hizmet haline geldi.” diye de ekledi.

Emirates geçtiğimiz yıl uçuş sırasında cep telefonuyla SMS gönderen veya alan yolcu sayısında % 42, cep telefonu ile konuşma yapan yolcu sayısında ise % 11’lik bir artış gözlemledi. Bu süreç boyunca yolcular Emirates’in kabin içi telefonundan ve mesaj servisinden yararlanmaya da devam ettiler.

2010’da ortalama %65 yolcunun seferler sırasında cep telefonunu açık bıraktığı gözlemlenirken, bir sefer sırasında aynı anda en fazla açık bırakılan cep telefonu sayısı ise 227’ye ulaştı. Emirates yakın gelecekte uçaklarında GPRS veri kullanımını da mümkün kılacak sistemler yerleştirerek, Blackberry gibi telefonlarında seferler sırasında kullanılmasına olanak sağlayarak, uçak içi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyecek.

Şu anda Emirates’in 85 ülkeye sefer gerçekleştiren 85 uçağı AeroMobile sistemi ile donatılmıştır. Ayda ortalama iki Emirates uçağına bu sistem yerleştirilmektedir.
EMIRATES UÇAKLARINDA CEP TELEFONU MODASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Araplar için iyi bir uygulama. Severler böyle lüks şeyleri. Ama onlarında ömürleri kısa galiba. İsyanlar ağır ağır yaklaşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yakında dubaide isyan eder. Halk ayaklanırsa iş sakat olur. Arapların sağı solu belli olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tam arabic bir uygulama valla helal olsun. Artık cep telefonlarını ellerinden bırakmazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1, dubai de isyan falan cikmaz bosuna beklemeyin..local halkin hepsinin zengin oldugu bir ulke.. 2, arap diyip bi tarafindan yorum yapanlar...cekemiyosaniz anten takin canak falan rahatlarsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunlarında sonu kötü. Yakında halk ayaklanır. Araplar nihayet doğruyu görmeye başladı. Ama biz de hala arap özentiliği devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yakında Tunus gibi bunlarda da isyan başlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya kardfeşim ne olursa olsun arap havayolu değil mi ? Nereden baksan hakikaten arap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizimkiler hala flight mode'da bile kullandırtmamaya çalışsınlar telefonları, millet çağı yakalamış biz uzaktan bakıyoruz her zaman ki gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şu "Araplardan kuyruk acısı olanlar" da olmasa hiç gülemeyecez valla... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emirates in tasidigi yolcularin %2,6 si arap; sallama din kardesiyiz.%80 e yakin transit yolcu tasiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000