04 Şubat 2016, Perşembe 11:09:43

Emirates uçağı Trabzon'a indi

Dubai-New Castle seferini yapan Emirates uçağı teknik bir arıza sebebiyle Trabzon Havalimanı'na indi.
  • Bakin sabiha gokcene yakin ataturk havalimani ve cengiz topel havaalani var ayrica 3. Havalimanida yapilacagindan sabiha gokcene gerek duyulmamis yeterli gelmis . Ama trabzona yapilacak demiyorum su an yapiliyo zaten projeler arasinda var zaten gidip arastirin oyle konusun bn burda uydurmuyorum sonucta. Havalimanina yakin oturuyorum ve dolgu calismalari icin hazirlik basladi proje cizildi 2. Pist geliyor trabzona bundan 2 bilemedin 3 seneye hazir olur ayriva siz girip buranin haberlerinemi bakiyonuz hayrola bide bize diyonuz biz burda 3 milyon 360 bin kisiden bahsediyoruz ve bide su var eger orduya a330 a340 b747 b777 ve antonov inerse ve yolcu sayisi 3 milyonu asarsa asil siz gelin oyle konusun trabzona pist yetmiyor cok yogun uluslararasi havalimaniyla ulusal bir havaalani zaten kiyaslanamaz? ha bu arad sunu soyleyeyim b777 kalkti pesine a340 indi oda kalkti su anda apronda kargo ucagi var haberiniz olsun burda gelip kiyaslamayi siz yapiyonuz burasu trabzon havalimaninin haberleri ;)
  • Ayrica trabzon havalimani 2015 te 3 milyon 360 bin yolcu tasidi ordu nedir allah askina yaomayin trabzona gunde 50 -60 ucak iniyor. 2.pist te yapilsin bakin ne olacak bir de su var ordu giresun un cografisi nedeniyke sis olusuyor bu yuzden inislerde ucaklar zorlaniyor . Daha havalimanini adam akilli bi kavsagi bile yok . Trabzon ordudan daha gelismis ve daha buyuk bir sehir dolayisiyla havalimani daha aktif ve yogun o yuzden siz 2640 a takilmayin arkadaslar . Trabzona inemeyen sadece antonov 225 ve A380 var ki zaten bunlar orduyada inemez apron a sigamaz orduda ne isi var bunlarin ordu giresun un otobus terminalinden farki yok anlayacginiz ha bu arada instagramda trabzon spotter adli kullanicinin paylasimlarinida inceleyin belki o zmn yenilgiyi hazmetmeniz kolaylasir
  • Arkadaslar trabzon havalimani turkiyenin ilk kurulan havalimanlarindan biri koklu bir gecmisin yani sira ordu giresun la kiyaslanamayacak derecede onemi vardir . Birincisi apronuna 3 tane b737 yi zor sigdiran ordu giresunmu yoksa b747 b777 ANTONOV 124 a330 a340 b767 b787 b737 a319 a320 a321 ve daha bircok 4 motorlu yolcu ve kargo ucaginin rahatlikla inis yapabildigi trabzonmu allah askina guldurmeyin beni . Apron olarak trabzon toplam 15 ucagin sigabilecegi duzeyde ayrica iki adet terminal i var dis hatlar ve ic hatlar ustelik piste baglanti saglayan 4 adet baglanti taksi yolu bukunmakta orduda ise pistle apron arasi 200 metrelik bir taksi yoluyla baglanti kurulmus . 2640 metre ve 3000 metre konusuna gelince 1- 3000 metreye inen her ucak bundan 300 metre kisa olan 2640 metreyede inebilir 2- trabzona yeni bir pist yapilarak cok daha onemli bir konum haline getirilecek . Ordu giresuna A330 A340 B777 B747 inecegini hic zannetmeyin apron dolar sigamaz oraya ;)
  • İstanbul -Ankara yada diğer meydanların her uçak park opsiyonunda körük mü var
  • Uşaklar trabzonda körük bile yok yürüyen merdiven bile yok
  • beyler yalnız iyi birbirlerine düşürdük adamları. kavgayı körükleyen arkadaşlara teşekkürler.
  • TZX'i, OGU'yla kıyaslayanlara gülüyorum. Bikere Trabzonda 2 Terminal var. Yurtiçi ve Yurtdışı Terminali 15 uçak aynı anda park edebiliyor günde 40sefer var yok pisti kısaymış yok çatlakmış gülüyorum yorumlara hee canım pisti kısa b777, b747 antonov iniyor sıkıyorsa OGU'ya insin..
  • Tabi hakikatleri bilmeden pesinizi toplayanlar herzaman vardir bide sadece konusan or-gi yi adam etmeye calisan lar tzx personelidir ve orasi bir an once aktif olsun diye ugrasan tzx dir ama konusun dogrulari bildigimiz zaman keyifle yalanlari dinlemekte var hobilerimiz arasinda...
  • OGU aleyhine yazan yorumcular, sanki bu haber nedeniyle TZX için kötü bir şey yazılmış da ona cevap veriyormuşsunuz gibi bir oldu bitti çabası içindesiniz ama yorumların saatine dikkatlice bakarsanız Trabzon'a 777 indi diye OGU'yu kötülemek yarışında olanların kendiniz olduğunu görürsünüz. Ayrıca unutmayın; bu alanı kullanmak zorunda ka-la-cak-sı-nız... Bizlerin yıllarca sizin havalimanınızı kullanmak zorunda kaldığımız gibi...
  • Sayin 773 bilgin yok yorum yapma bari. Thy nin 777 leri zaman zaman geliyor yolcu ile bos niye gelsin simdi inen emirates de new cesella gidiyoken inis yapti ve full yolcu ile saat 18:00 da bos bir 777 gelip ariza yapan 777 nin yolcularini aldi yillarca tzx uzerinden gecindiniz nankorluk yapmayin sobiyet guzeli sekil olmus kisilikler.

Dubai'den İngiltere'ye giden Emirates'e ait Boeing 777 tipi uçak teknik arıza sebebiyle Trabzon'a iniş yaptı. Uçak Türkiye hava sahasında iken yaşanan arıza sonrası uçağın kaptan pilotu Trabzon Havalimanı'na inmek için izin istedi. Uçak bu sabah saatlerinde Trabzon'a iniş yaptı.

Uçakta bulunan yolcuların terminale alındığı belirtilirken yolcuların saat 16.30'da Trabzon'a gelecek bir başka uçakla İngiltere'ye gönderileceği öğrenildi.

Sabah saatlerinde bir yolcunun rahatsızlanması sebebiyle uçağın Trabzon'a indiği belirtilmişti.

Airporthaber.com

Emirates uçağı Trabzon'a indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

ZIYA ~ 8 yıl önce
Bakin sabiha gokcene yakin ataturk havalimani ve cengiz topel havaalani var ayrica 3. Havalimanida yapilacagindan sabiha gokcene gerek duyulmamis yeterli gelmis . Ama trabzona yapilacak demiyorum su an yapiliyo zaten projeler arasinda var zaten gidip arastirin oyle konusun bn burda uydurmuyorum sonucta. Havalimanina yakin oturuyorum ve dolgu calismalari icin hazirlik basladi proje cizildi 2. Pist geliyor trabzona bundan 2 bilemedin 3 seneye hazir olur ayriva siz girip buranin haberlerinemi bakiyonuz hayrola bide bize diyonuz biz burda 3 milyon 360 bin kisiden bahsediyoruz ve bide su var eger orduya a330 a340 b747 b777 ve antonov inerse ve yolcu sayisi 3 milyonu asarsa asil siz gelin oyle konusun trabzona pist yetmiyor cok yogun uluslararasi havalimaniyla ulusal bir havaalani zaten kiyaslanamaz? ha bu arad sunu soyleyeyim b777 kalkti pesine a340 indi oda kalkti su anda apronda kargo ucagi var haberiniz olsun burda gelip kiyaslamayi siz yapiyonuz burasu trabzon havalimaninin haberleri ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziya ~ 8 yıl önce
Ayrica trabzon havalimani 2015 te 3 milyon 360 bin yolcu tasidi ordu nedir allah askina yaomayin trabzona gunde 50 -60 ucak iniyor. 2.pist te yapilsin bakin ne olacak bir de su var ordu giresun un cografisi nedeniyke sis olusuyor bu yuzden inislerde ucaklar zorlaniyor . Daha havalimanini adam akilli bi kavsagi bile yok . Trabzon ordudan daha gelismis ve daha buyuk bir sehir dolayisiyla havalimani daha aktif ve yogun o yuzden siz 2640 a takilmayin arkadaslar . Trabzona inemeyen sadece antonov 225 ve A380 var ki zaten bunlar orduyada inemez apron a sigamaz orduda ne isi var bunlarin ordu giresun un otobus terminalinden farki yok anlayacginiz ha bu arada instagramda trabzon spotter adli kullanicinin paylasimlarinida inceleyin belki o zmn yenilgiyi hazmetmeniz kolaylasir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZİYA'YA ~ 8 yıl önce
Burada iki havalimanı kıyaslanmıyor, buna gerek de yok zaten. Siz isteseniz de istemeseniz de artık Ordu-Giresunlular erkenden yola çıkmamak, gidiş dönüş toplam 300 km yol gitmemek gibi konforlu uçuş imkanına sahip oldu. 2. pist daha Sabiha Gökçen'de bile yok iken Trabzon'a yapılması hayal. Abartmayın, zaten kendiniz de söylemişsiniz 50-60 sefer var diye.
Ziya ~ 8 yıl önce
Arkadaslar trabzon havalimani turkiyenin ilk kurulan havalimanlarindan biri koklu bir gecmisin yani sira ordu giresun la kiyaslanamayacak derecede onemi vardir . Birincisi apronuna 3 tane b737 yi zor sigdiran ordu giresunmu yoksa b747 b777 ANTONOV 124 a330 a340 b767 b787 b737 a319 a320 a321 ve daha bircok 4 motorlu yolcu ve kargo ucaginin rahatlikla inis yapabildigi trabzonmu allah askina guldurmeyin beni . Apron olarak trabzon toplam 15 ucagin sigabilecegi duzeyde ayrica iki adet terminal i var dis hatlar ve ic hatlar ustelik piste baglanti saglayan 4 adet baglanti taksi yolu bukunmakta orduda ise pistle apron arasi 200 metrelik bir taksi yoluyla baglanti kurulmus . 2640 metre ve 3000 metre konusuna gelince 1- 3000 metreye inen her ucak bundan 300 metre kisa olan 2640 metreyede inebilir 2- trabzona yeni bir pist yapilarak cok daha onemli bir konum haline getirilecek . Ordu giresuna A330 A340 B777 B747 inecegini hic zannetmeyin apron dolar sigamaz oraya ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZİYA'ya ~ 8 yıl önce
Trabzon'a ikinci pist yapmayı akıl etmişsin de OGU'da apronun 15 uçaklık hale getirilebileceğini düşünmemişsin. Fıkra gibisin...
Bilgi ~ 8 yıl önce
İstanbul -Ankara yada diğer meydanların her uçak park opsiyonunda körük mü var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uyy dalayı... ~ 8 yıl önce
Uşaklar trabzonda körük bile yok yürüyen merdiven bile yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orci fan ~ 8 yıl önce
beyler yalnız iyi birbirlerine düşürdük adamları. kavgayı körükleyen arkadaşlara teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TZX ~ 8 yıl önce
TZX'i, OGU'yla kıyaslayanlara gülüyorum. Bikere Trabzonda 2 Terminal var. Yurtiçi ve Yurtdışı Terminali 15 uçak aynı anda park edebiliyor günde 40sefer var yok pisti kısaymış yok çatlakmış gülüyorum yorumlara hee canım pisti kısa b777, b747 antonov iniyor sıkıyorsa OGU'ya insin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
expert ~ 8 yıl önce
trabzon pisti 2630 metredir.. bir pistin kısa olmasının ne kadar olumsuz sonuçlar doğurabileceğini bilmeyen arkadaşlar pist boyunun ne olması gerektiğini öğrenmeden konuşmasınlar zira zamanında trabzondan kalkarken mesafe nedeniyle çok geç kalkabilip buna rağmen ils antenlerini darmadağın eden uçağı hatırlar mısınız hayır hatırlamazsınız çünkü siz varsa yoksa trabzoncusunuz sanırım müteahhit yakınısınız allah rızası için havacılıktan uzak durun..
Expert oku ~ 8 yıl önce
Hee evet kesin öyledir kanyak verin havacılık'dan anlamayan asıl sizsiniz CAT I olan havaalanını 11-Tahditli CAT II olan bir Havalimanı ile kıyaslıyorsunuz çok komiksiniz aslında tartışmaya gerek yok herkes biliyor TZX, OGU'yu hertürlü ezer geçer ama yediremiyenler var anlaşılan..
Pist uzunluğu ~ 8 yıl önce
AHL'nin kısa pisti 05/23 sadece 2500 metre, genelde iniş oluyor ama dikkat ederseniz her saat B777ler de kalkış yapıyor. Trabzon'dan niye 777 kalkamasın ki? Neyi tartışıyorsunuz anlamadım.
Usta ~ 8 yıl önce
Tabi hakikatleri bilmeden pesinizi toplayanlar herzaman vardir bide sadece konusan or-gi yi adam etmeye calisan lar tzx personelidir ve orasi bir an once aktif olsun diye ugrasan tzx dir ama konusun dogrulari bildigimiz zaman keyifle yalanlari dinlemekte var hobilerimiz arasinda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERÇEK! ~ 8 yıl önce
OGU aleyhine yazan yorumcular, sanki bu haber nedeniyle TZX için kötü bir şey yazılmış da ona cevap veriyormuşsunuz gibi bir oldu bitti çabası içindesiniz ama yorumların saatine dikkatlice bakarsanız Trabzon'a 777 indi diye OGU'yu kötülemek yarışında olanların kendiniz olduğunu görürsünüz. Ayrıca unutmayın; bu alanı kullanmak zorunda ka-la-cak-sı-nız... Bizlerin yıllarca sizin havalimanınızı kullanmak zorunda kaldığımız gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Usta ~ 8 yıl önce
Sayin 773 bilgin yok yorum yapma bari. Thy nin 777 leri zaman zaman geliyor yolcu ile bos niye gelsin simdi inen emirates de new cesella gidiyoken inis yapti ve full yolcu ile saat 18:00 da bos bir 777 gelip ariza yapan 777 nin yolcularini aldi yillarca tzx uzerinden gecindiniz nankorluk yapmayin sobiyet guzeli sekil olmus kisilikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000