08 Eylül 2011, Perşembe 14:50:54

EMIRATES TÜRKİYE'DEN KABİN MEMURU ALACAK

Emirates İstanbul ve İzmir'de kabin memuru alımı yapacak...
  • Arkadaşlar 16 eylülde mövenpicke gitmek için ne yapmam gerekiyor herkes görüşmeye gidebiliyor mu?Emirates sitesine başvuru yapıp aramalrını mı?beklicem
  • daha önceden emirates in kendi sitesine, ingilizce cv doldurmuştum, bu tarihleri doğrular nitelikte katılabileceğim, 10 eylülde istanbul'da, 16 eylülde de, izmir'de olmak şartıyla, iki seçimden birisine katılabileceğim söylendi. ikisi de doğrudur. böyle bir işlemin olduğu gerçek yani.. diğer bir yandan da, arkadaşlardan birisi, bırakın arapları demiş de, yanlış anlamayın ama Emirates maalesef ki THY den daha büyük bir şirket, B777 altında uçakları yok, imkanları da mükemmel. burada çalışmak bence büyük bir fırsat.
  • Bırakın arapları ya. Başka şirket mi kalmadı. Gidip oralarda 3. sınıf ingilizlerle beraber köle mi olacaksınız.
  • aynı ilan pazar günkü hürriyet ik ekindede var ..doğru yani
  • Alım yapılacağını nereden uydurdunuz acaba .Adamların orjinal sitesinde kesinlikle türkiyede alım yapılması ile alakalı bir bilgi yokta?????Söylediğini< tarihde afrikada alım yapılacak orası da biraz uzak da
  • hangi dille anlaşacaklar??? çince mi:)))
  • Araplarla çalışmayı göze alan cesaretli kızlarımız varsa başvursunlar. Araplarla iş yapmak deveye hendek atlatmaktan zordur. Sonra pişman olmayın.
  • Beyler ben dubai'deyim sakın gelmeyin çok sıcak
  • bizim suratsızları mı işe alacaklarmışşşşş çokgüldüm yaaaaa...yüzleri sanki hastane duvarı..hiç şansları yok bence...kazara gidenlerde 1 ay sonra geri gelir
  • Yabancı hayranı,süper ingilizce bilen !? dedikoduya bayılan memurlar durmayın.Böylelikle şikayet ettiğiniz sıkıntılarınızdan da kurtulmuş olursunuz.Bu şirkette her milletten yabancı mevcuttur.Özellikle anglo sakson.Bakmayın Arap emirliği olduğuna.
Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden olan Emirates, İstanbul ve İzmir'de kabin memuru alımı yapılacağını açıkladı.

Emirates'in ayaptığı açıklama:

Emirates, İstanbul’da 10 Eylül, İzmir’de 16 Eylül tarihlerinde kabin ekibi alımı yapacak. Başvuruda bulunan adaylar görüşmelerini İstanbul’da The Marmara Pera Hotel’de, İzmir’de ise Mövenpick Hotel’de gerçekleştirecek.  
 
Dünyanın en hızlı büyüyen ve en kârlı şirketlerinden Emirates Havayolu, kabin ekibi işe alımı için 10 Eylül’de İstanbul The Marmara Pera Hotel ve 16 Eylül’de İzmir Mövenpick Hotel’de görüşme günü gerçekleştiriyor.
 
Kabin Ekibi alımı görüşme günleri, ilgilenen adaylara hayallerindeki iş ve Dubai’de yaşam hakkında bilgi edinme olanağı sunuyor. Gelişen metropol Dubai, yıl boyu güneşli havanın yanı sıra çok çeşitli eğlence ve kültür aktiviteleriyle olağanüstü bir yaşam tarzı sunuyor. Belirlenen iki gün boyunca, kadın ve erkek adaylar Emirates’in işe alım ekibiyle görüşerek şirket hakkında ve yurtdışında çalışma konusunda bilgi edinme imkanı bulacak.
 
Emirates hâlihazırda dünya çapında 114 şehirde sektör lideri konfor imkânlarına ve üstün teknolojiye sahip 153 adet geniş gövdeli uçaktan oluşan genç filosuyla hizmet veriyor. Buna ek olarak, toplam değeri 66 milyar doların üzerinde 200 adet geniş gövdeli uçak sipariş eden Emirates, filosunda 15 adet ve siparişte 75 adet olmak üzere Airbus A380’in önde gelen müşterisi. Hızlı ve dinamik büyüme kaydeden Emirates, bu yıl 4000 yeni kabin memuru arıyor. Emirates, 130’dan fazla ülkeden, 80’in üzerinde farklı dilden 14 binin üzerinde uçuş görevlisinden oluşan, gerçek anlamda uluslararası ekibiyle uçaklarında çok çeşitli uçuş hizmetleri sunuyor.
 
Türkiye’de 1987 yılından beri hizmet vermekte olan Emirates, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar kullanıyor. Emirates, 155 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, yolcularını 67 ülkede 114 noktaya taşıyor.
 
İşe alım sırasında en az 21 yaşında olma koşulu arayan Emirates, adaylarda açık fikirli, yardımsever, cana yakın ve hizmet odaklı olmaya öncelik veriyor. Başvuracak adaylardan yanlarında İngilizce özgeçmişlerini ve bir fotoğraflarını getirmeleri isteniyor.  
 
Başvurmak isteyenlerin görüşecekleri gün için önceden internet üzerinden kayıt yaptırmaları öneriliyor. Emirates’te kariyer fırsatlarıyla ilgili detaylı bilgiye www.emiratesgroupcareers.com  adresinden ulaşmak mümkün.
 
Görüşme gerçekleşecek otellerin adresleri:
 
İstanbul:  
 
The Marmara Pera Hotel
 
Meşrutiyet Cad. Tepebaşı, İstanbul  
 
İzmir:
 
Mövenpick Hotel
 
Cumhuriyet Blv. No:138 Pasaport, İzmir

EMIRATES TÜRKİYE'DEN KABİN MEMURU ALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar 16 eylülde mövenpicke gitmek için ne yapmam gerekiyor herkes görüşmeye gidebiliyor mu?Emirates sitesine başvuru yapıp aramalrını mı?beklicem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
daha önceden emirates in kendi sitesine, ingilizce cv doldurmuştum, bu tarihleri doğrular nitelikte katılabileceğim, 10 eylülde istanbul'da, 16 eylülde de, izmir'de olmak şartıyla, iki seçimden birisine katılabileceğim söylendi. ikisi de doğrudur. böyle bir işlemin olduğu gerçek yani.. diğer bir yandan da, arkadaşlardan birisi, bırakın arapları demiş de, yanlış anlamayın ama Emirates maalesef ki THY den daha büyük bir şirket, B777 altında uçakları yok, imkanları da mükemmel. burada çalışmak bence büyük bir fırsat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bırakın arapları ya. Başka şirket mi kalmadı. Gidip oralarda 3. sınıf ingilizlerle beraber köle mi olacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aynı ilan pazar günkü hürriyet ik ekindede var ..doğru yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alım yapılacağını nereden uydurdunuz acaba .Adamların orjinal sitesinde kesinlikle türkiyede alım yapılması ile alakalı bir bilgi yokta?????Söylediğini< tarihde afrikada alım yapılacak orası da biraz uzak da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hangi dille anlaşacaklar??? çince mi:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Araplarla çalışmayı göze alan cesaretli kızlarımız varsa başvursunlar. Araplarla iş yapmak deveye hendek atlatmaktan zordur. Sonra pişman olmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Beyler ben dubai'deyim sakın gelmeyin çok sıcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizim suratsızları mı işe alacaklarmışşşşş çokgüldüm yaaaaa...yüzleri sanki hastane duvarı..hiç şansları yok bence...kazara gidenlerde 1 ay sonra geri gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yabancı hayranı,süper ingilizce bilen !? dedikoduya bayılan memurlar durmayın.Böylelikle şikayet ettiğiniz sıkıntılarınızdan da kurtulmuş olursunuz.Bu şirkette her milletten yabancı mevcuttur.Özellikle anglo sakson.Bakmayın Arap emirliği olduğuna.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000