24 Ocak 2013, Perşembe 14:05:22

EMIRATES SKY KARGO FİLOYU GÜÇLENDİRDİ

Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketlerinden Emirates’in kargo birimi SkyCargo, filosuna eklenen üç yeni Boeing 777F uçağıyla birlikte toplam kargo kapasitesini önemli oranda artırdı ve kargo ağını daha da genişletti.
  • THY yönetim kurulu üyesinin damadı olup THY na direk kargo başkan yardımcısı olarak giren ve 6 ay sonra kargo başkanı olan torpilli zat kayınpederi ile görüşsün de thy kargo ya da bu uçaklardan alınsın!!!
  • Adı üzerinde emirlik. Adamlarda para bol. Hesabını soranda yok. Ye arap ye.
  • Insallah THY Cargoda alir
  • Az yakitli ve uzun menzilli....
  • emiratesin parasal gücü emirin parası olup limiti olmaz hesabı da olmaz karşılaştırma yapmak doğru olmaz neden basti şekliyle 1 saatlik veya 2 saatlik uçuşa boeing 777 model uçağını koyuyorsa herşey ortada demektir... ne airbus 320 ne de boeing 737 model uçağı var filosunda..cargo önemli bir faktör..
  • Aylık Emirates reklamlarından biri daha.............................

Her biri 103 tona kadar yük taşıma kapasitesine sahip üç yeni kargo uçağı ile, SkyCargo’nun yük taşıma uçağı filosu 10 uçağa, kargo dağıtım noktaları ise 12’ye yükseldi. SkyCargo’nun dağıtım noktaları şöyle: Taipei, Chittagong, Eldoret, Lilongwe, Kabil, Almaata, Göteborg, Zaragoza, Viracopos, Trablus, Cibuti ve Liege. Dördüncü Boeing 777 uçağı ise Mart ayında filoya katılıyor.

Emirates SkyCargo Kıdemli Başkan Yardımcısı Ram Menen yeni alımlara ilişkin şunları kaydetti: “Dünyanın en büyük hava kargo taşıyıcılarından biri olarak, filomuza yatırım yapmaya ve uçuş ağımızı genişletmeye devam ediyor ve böylece müşterilerimize daha fazla esneklik, daha sık sefer, büyük kargo yüklerini taşıyabilecek ilave kapasite ve ‘charter’ seferleri sunabiliyoruz”.


Menen şöyle devam etti: “Özel kargo filomuz, 74 ülkede 128 noktaya uçan 185 geniş gövdeli uçaktan oluşan yolcu filomuzun kargo kapasitesiyle birleştiğinde geniş küresel erişim ve dünyanın ticaret yollarına bağlanma olanağı sağlıyor.”

Günümüzün en ileri teknolojisine sahip kargo uçağı olan Boeing 777F, aynı büyüklükteki kargo uçakları arasında en düşük yakıt tüketimine sahip. Diğer tüm kargo uçaklarından daha geniş olan 3.7 metrelik ana yük güvertesi, çok büyük yükleri ve geniş hacimli gönderileri taşıma olanağı sağlıyor. 

EMIRATES SKY KARGO FİLOYU GÜÇLENDİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

söyle alsınlar!! ~ 11 yıl önce
THY yönetim kurulu üyesinin damadı olup THY na direk kargo başkan yardımcısı olarak giren ve 6 ay sonra kargo başkanı olan torpilli zat kayınpederi ile görüşsün de thy kargo ya da bu uçaklardan alınsın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adı üzerinde ~ 11 yıl önce
Adı üzerinde emirlik. Adamlarda para bol. Hesabını soranda yok. Ye arap ye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
/// Cargo ~ 11 yıl önce
Insallah THY Cargoda alir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777F ~ 11 yıl önce
Az yakitli ve uzun menzilli....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
emiratesin parasal gücü emirin parası olup limiti olmaz hesabı da olmaz karşılaştırma yapmak doğru olmaz neden basti şekliyle 1 saatlik veya 2 saatlik uçuşa boeing 777 model uçağını koyuyorsa herşey ortada demektir... ne airbus 320 ne de boeing 737 model uçağı var filosunda..cargo önemli bir faktör..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REKLAMLAR ~ 11 yıl önce
Aylık Emirates reklamlarından biri daha.............................

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000