30 Ocak 2017, Pazartesi 18:01:31

Emirates mürettebatına Trump ayarı!

ABD'de Irak, Suriye, İran, Sudan, Libya, Somali ve Yemen'den gelen Müslümanlara ülkeye giriş yasağı gelmişti. Dubai şirketi Emirates buna uygun ayarlama yaptı.
  • En dogrusu. Duvar ormek ve 220 wolt. Ceryan vereceksin. Bakbakalim gocmen terorizimim kesilirmi kesilmezmi Turkiye digonun ahirimi. Afrikasi orta dogusu elini kolunu sallayip turkiyeye gelip en iyi universitelere girsin bizim cocularimiz Da 3. 4 tane imtihana tabi tutulsun , varmi izah tarzi, Arabistana gitsinler zengin ulkeler var oralara neden gitmiyorlar.
  • bizim ve bizim gibilerin zayıflığı bu noktada , biz abd vatandaşlarını 90 gün türkiyeye sokmuyoruz diyebilirmiyiz . ASLA . Adam tek başına kendi hırsı ve zaafları uğruna bu kadar kişi ve toplumu karşısına almaya gocunmuyor . Niye ? Adam güçlü başkasına ihtiyaç duymuyor o yüzden. Arap ülkeleri de aynı uygulamayı onlara yapmalı.
  • Alaz rumuzlu. Emirates torpilsiz asla gelisiguzel insan almaz Bir arkadasimin oglu iki sefer mulakata cagirdilar , dogru durust mulakat yapmiyorlar yuzunu gorup gonderiyorlar. Arkadasimin oglu boyle siradan bir okulda mezun degil. Koleji ve universite ve. MBA yani mastir bitirmis. 15 sene Amerikada egtim yapmis. Kusura bakma moralini bozmakistemiyorum onlarin adresi beli degil. Baz zamanlarda gazetelere ilan verip. Istanbulda bir hotelde kaliyorlar Kaldiklari hotele gencleri cagiriyorlar. Gazeteleri. Bizim havacilik kosesini taip et, basarilar diliyorum,
  • Bu bir şey mi. ABD, Suudi Arabistan'ın abd bankalarındaki yaklaşık 500milyar dolar parasına el koydu, asla geri vermeyecek
  • arap baharı senide vuracak
  • Bence USA bütün arap firmalarının ülkesine inmesini engellemeli.
  • Irak ta bir erkeklik yapsın ve onlar da tüm Conileri atsın ülkeden bakalım hangisi etkili olur ! Ama yapabilir mi?
  • Ben Ben emirates e başvurmak istiyorum kabin memuru olarak ama bulamıyorum eğer biliyorsanız yardım eder misiniz
  • Türkiye ye avrupalılar kimlik kartı ile giriş yapıyor ya en sinir bozucu olanıda budur. Kimlik seyehat dökümanı mıdır? Devlet erkanı bunu engellesin. Biz avrupanın vilayetimiziy ki kimlik yeterli olsun.??
  • Aslında süper güç bizdik, ama Trump'ın dinimize yaptığı saldırıya bürokratik bir tepki bile veremiyoruz. Hem de en SÜPER GÜÇ olmamıza rağmen, SÜPER GÜÇlerin de SÜPER GÜCÜ olmamıza rağmen neden tepki veremiyoruz, küçük amarikaya acaba, Allah Allah çok ilginç gerçekten...

Dubai merkezli Emirates Havayolları'nın, ABD Başkanı Donald Trump'ın bazı Müslüman ülkelerin vatandaşlarının ülkeye girişini geçici olarak yasaklamaya yönelik kararının ardından mürettebatında değişiklik yapmak zorunda kaldığı belirtildi.

Emirates Havayolları'ndan yapılan açıklamada "Son düzenlemelere uymak için mürettebatımızda gerekli ayarlamaları yaptık" dendi.

ABD uçuşlarına programı dahilinde devam ettiğini açıklayan havayolu firması ABD'nin 'vize yasağı'ndan şu ana kadar etkilenen bir mürettabatı olmadığını da belirtti. Emirates, karardan etkilenen yolcularına biletlerinde değişiklik veya geri ödeme gibi olanaklar sağlıyor.

ABD'de Irak, Suriye, İran, Sudan, Libya, Somali ve Yemen'den sığınmacı ya da değil tüm vatandaşların kabülünü 90 günlüğüne askıya almıştı. Şu ana kadar ABD'ye gitmekte olan 300 kadar kişinin bu nedenle gözaltına alındığı ya da durdurulduğu belirtiliyor.

Emirates mürettebatına Trump ayarı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Ramses ~ 7 yıl önce
En dogrusu. Duvar ormek ve 220 wolt. Ceryan vereceksin. Bakbakalim gocmen terorizimim kesilirmi kesilmezmi Turkiye digonun ahirimi. Afrikasi orta dogusu elini kolunu sallayip turkiyeye gelip en iyi universitelere girsin bizim cocularimiz Da 3. 4 tane imtihana tabi tutulsun , varmi izah tarzi, Arabistana gitsinler zengin ulkeler var oralara neden gitmiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işte ~ 7 yıl önce
bizim ve bizim gibilerin zayıflığı bu noktada , biz abd vatandaşlarını 90 gün türkiyeye sokmuyoruz diyebilirmiyiz . ASLA . Adam tek başına kendi hırsı ve zaafları uğruna bu kadar kişi ve toplumu karşısına almaya gocunmuyor . Niye ? Adam güçlü başkasına ihtiyaç duymuyor o yüzden. Arap ülkeleri de aynı uygulamayı onlara yapmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rio Alaz Rumuzluya. Hitaben,o ~ 7 yıl önce
Alaz rumuzlu. Emirates torpilsiz asla gelisiguzel insan almaz Bir arkadasimin oglu iki sefer mulakata cagirdilar , dogru durust mulakat yapmiyorlar yuzunu gorup gonderiyorlar. Arkadasimin oglu boyle siradan bir okulda mezun degil. Koleji ve universite ve. MBA yani mastir bitirmis. 15 sene Amerikada egtim yapmis. Kusura bakma moralini bozmakistemiyorum onlarin adresi beli degil. Baz zamanlarda gazetelere ilan verip. Istanbulda bir hotelde kaliyorlar Kaldiklari hotele gencleri cagiriyorlar. Gazeteleri. Bizim havacilik kosesini taip et, basarilar diliyorum,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Finans ~ 7 yıl önce
Bu bir şey mi. ABD, Suudi Arabistan'ın abd bankalarındaki yaklaşık 500milyar dolar parasına el koydu, asla geri vermeyecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eeeyyy emirateş ~ 7 yıl önce
arap baharı senide vuracak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 7 yıl önce
Bence USA bütün arap firmalarının ülkesine inmesini engellemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyiki ~ 7 yıl önce
iyiki bütün USA senin gibi zihniyete sahip degil....
erhan ~ 7 yıl önce
Irak ta bir erkeklik yapsın ve onlar da tüm Conileri atsın ülkeden bakalım hangisi etkili olur ! Ama yapabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaptı ~ 7 yıl önce
Dün yapmaya başladı
Alaz ~ 7 yıl önce
Ben Ben emirates e başvurmak istiyorum kabin memuru olarak ama bulamıyorum eğer biliyorsanız yardım eder misiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 7 yıl önce
Koridorun sonunda sağa dön ve ilk pencereden atla. İşte orası emirates alım yeri. Burası değil.
O değil de. ~ 7 yıl önce
Türkiye ye avrupalılar kimlik kartı ile giriş yapıyor ya en sinir bozucu olanıda budur. Kimlik seyehat dökümanı mıdır? Devlet erkanı bunu engellesin. Biz avrupanın vilayetimiziy ki kimlik yeterli olsun.??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yassr tsn ~ 7 yıl önce
Herkez hattini bilsin
Coni ~ 7 yıl önce
Dunya petrolu arablarin muslumanlarin elinde adam olsunlar conilerin kölesi olmasinlar. Adamlar muslumanlarin en kutsal yeri mekkeyi bilene conilere bekletiyorlar. Eh iste elin conisi böyle yapar.
Süper güç ~ 7 yıl önce
Aslında süper güç bizdik, ama Trump'ın dinimize yaptığı saldırıya bürokratik bir tepki bile veremiyoruz. Hem de en SÜPER GÜÇ olmamıza rağmen, SÜPER GÜÇlerin de SÜPER GÜCÜ olmamıza rağmen neden tepki veremiyoruz, küçük amarikaya acaba, Allah Allah çok ilginç gerçekten...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000