05 Şubat 2010, Cuma 13:46:27

Emirates, Malezya'ya günde 3 sefer düzenleyecek

Birleşik Arap Emirlikleri’nin uluslar arası havayolu şirketi Emirates, Dubai’den Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’a yaptığı günlük uçuşlara bir yenisini ekledi, böylece haftalık uçuş sayısı yirmi bire çıkmış oldu.
  • Bıktık arap havayolları reklamlarından bıktık...

Emirates’in Uzak Doğu, Asya ve Avustralya’nın Ticari Operasyonlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Richard Jewsbury: “Emirates, Malezya’ya her zaman bağlılık göstermiştir. Uçuşlarımızdaki artışa, sadece iş için değil tatil için yolculuk yapacak yolcularımızın da gösterdiği güçlü ve artan talep neden olmuştur. Dünya çapında birçok yerdeki uçuş noktalarımıza ulaşımı daha da kolaylaştırmış bulunuyoruz. Günde üç kez düzenlenecek uçuşlar sayesinde hem müşterilerimiz, hissedarlarımız ve biz yarar sağlayacağız hem de Malezya turizminin gelişimini ve Emirates’in bu gelişimindeki rolünü vurgulamış olacağız.”

Malezya’nın başkenti ve bir buçuk milyonluk nüfusuyla en kalabalık şehri olan Kuala Lumpur, gerek gelişen mimarisi gerekse gelişen turizmiyle son zamanlarda adından söz ettirmeye başladı. Şehrin simgesi haline gelen Petronas Kuleleri ise dünyanın en yüksek binaları olarak kabul ediliyor. Klang ve Gombek nehirlerinin birleştiği noktaya kurulan Kuala Lumpur, önemli bir iş merkezi olmanın yanı sıra turistlerin de gidilecek yerler listelerinde üst sıralarda bulunuyor.

Emirates Havayolu ile İstanbul- Kuala Lumpur gidiş-dönüş Ekonomi sınıfı uçak bileti  632 Euro, Business Class gidiş-dönüş uçak bileti fiyatı ise 1542 Euro’dur. Fiyatlar başlangıç fiyatları olup, vergiler ve yakıt harçları dahil, servis ücreti hariçtir.

Emirates, Malezya'ya günde 3 sefer düzenleyecek

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bıktık arap havayolları reklamlarından bıktık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000