27 Ekim 2008, Pazartesi 13:46:45

Emirates, İstanbul uçuşlarını yolcularıyla kutladı

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates yeni ek seferlerini havaalanında yolcularıyla kutladı. Check-in için Emirates kontuarına gelen yolcular Emirates satış müdürü Fatoş Kutay tarafından karşılandı.
  • Thy isterse basarir sadece biraz ugrasmasi gerekiyor sanirim
  • THY bu pazarı Emirates'e kaptırmamalıydı. Şüphesizki bu söylendiği kadar kolay bir iş değil fakat THY'nin bu işi başaracak kadar kapasitesinin olduğuna inanıyordum.
  • THY ic hatta Onur-Atlas-Pegausus....etc ile ugrasacagina gitsin Emirates ile Dubai hattinda kapissin. THY A230-B737 ler ile ucarken onlar 400 koltuklu ucaklarla gelip gidiyor.

Emirates’in yeni seferlerinden ilkinde seyahat edecek yolculara check in kontuarında mini bir ikram eşliğinde Emirates spor çantası hediye edildi.

Havayolunun; Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü eklediği dört yeni uçuşu sayesinde yolcular Dubai ve ötesine daha çok ve daha uygun bağlantılı uçuş yakalama imkânına sahip oluyor.

Tümü geniş gövdeli 122 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip olan Emirates, dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alıyor. Toplam 61 ülkede 101 noktaya uçan Emirates Havayolları, İstanbul – Dubai arasında haftada 11 kere Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor.

Emirates

Emirates

Emirates

Emirates

Emirates, İstanbul uçuşlarını yolcularıyla kutladı

Yorumlar

Ebru ~ 15 yıl önce
Thy isterse basarir sadece biraz ugrasmasi gerekiyor sanirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 15 yıl önce
THY bu pazarı Emirates'e kaptırmamalıydı. Şüphesizki bu söylendiği kadar kolay bir iş değil fakat THY'nin bu işi başaracak kadar kapasitesinin olduğuna inanıyordum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
THY ic hatta Onur-Atlas-Pegausus....etc ile ugrasacagina gitsin Emirates ile Dubai hattinda kapissin. THY A230-B737 ler ile ucarken onlar 400 koltuklu ucaklarla gelip gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000