05 Ocak 2009, Pazartesi 07:40:25

Emirates ile alışveriş keyfi...

Emirates ile Dubai'de doyasıya alışverişin tadını çıkarın. Her sene milyonlarca alışveriş tutkununu Dubai'ye çeken "Dubai Alışveriş Festivali" bu sene de büyük indirimler ve sürpriz etkinliklere sahne olacak.

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenecek olan "Dubai Alışveriş Festivali"nin her sene olduğu gibi yine alışveriş meraklılarının akınına uğraması bekleniyor.

15 Ocak ile 15 Şubat 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan Dubai Alışveriş Festivali birçok sürprize de ev sahipliği edecek.

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates ile 28 Şubat 2009 tarihine kadar Dubai'ye ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak bileti yalnızca 299 avro, Business Class gidiş-dönüş uçak bileti ise 949 avro.

Ayrıca, alan ve servis ücretlerinin dahil edilmediği biletfiyatlarına göre; havayolunun Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Dubai'ye düzenlediği EK124 sefer sayılı ikinci uçuşlarında ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak bileti 224 avro, Business Class gidiş-dönüş uçak bileti ise yalnızca 777 avro.

Düzenlendiği her sene giderek büyüyen Dubai Alışveriş Festivali'nin bu yıl, önceki yıllardan çok daha büyük olacağı ifade ediliyor.

Geçen yıl toplam 3,2 milyon ziyaretçinin katılarak en az 2,5 milyon dolarlık alışveriş yaptığı Dubai Alışveriş Festivali'ne bu yıl da yoğun ilgi bekleniyor.

14'üncüsü düzenlenen festivalde, Dubai'de hizmet sunan 2600'den fazla mağaza ve alışveriş merkezi elektronikten tekstile, altından ev eşyasına kadar uzanan geniş bir yelpazede yer alan ürünlerini inanılmaz fiyatlarla satışa sunuyor.

31 gün sürecek olan festival boyunca büyük indirimlerin yanı sıra dünyanın en büyük altın çekilişi, lüks araba çekilişi ve diğer fırsatlar sayesinde ziyaretçiler birçok değişik ödül kazanma imkanına sahip olacak.

Emirates ile alışveriş keyfi...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000