08 Haziran 2009, Pazartesi 13:47:01

Emirates Hindistan’da büyümeye devam ediyor

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, Hindistan’a haftalık 22 uçuş daha ekleyerek bu ülkeye düzenlediği sefer sayısını arttırıyor.
  • Valla bende hayretler içerisinde arap meraklılarını izliyorum. Git desen gidip orada yaşamazlar ama övmeye gelince üstlerine yok. Ne hayrını gördüler acaba ?
  • Ülkede araptan daha arapçı bir sürü ınsan var. Bu küçük petrolun ortaya çıkardığı YENİ ZENGİN ülkelerin Tüurkiye'de oldukça çok TRAFTARI VAR. Bu petrol ülkelerinde çalışan, genellikle uzak doğu ve Hindstan Pakistan'dan gelenlerin hangi koşullar altında çalışıp yaşadıklarını bu traftarlar biliyorlar mı? Dünün yoksul fellahı, bugünün 'Yeni Zengini' olmuş. Para başlarını döndürmüş. Sel gider kum kalır.
  • Tümü geniş gövdeli 134 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip olan EMIRATES, dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alıyor. Toplam 60 ülkede 100 noktaya uçan EMIRATES Havayolları, İstanbul – Dubai arasında haftada 11 kere Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor.
  • Güzel isim valla. Türkçesi mi bu :))
  • emiratesin konforlu 777'leri ile thy ve etihad'ın sıkışık A320 ve B737'leriyle yolculuk bir değil...Zaten yolcular bunun bilincindeki günde 2 adet B777'yi İstanbul besleyebiliyor....Aşalık kompleksi duyan insanlar ancak alay seçeneğini kullanır..Emir ateş değil,EMIRATES....
  • Etihad geldi. Emir Ateş'e geçmiş olsun.

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, Hindistan’a düzenlediği sefer sayısını arttırıyor.

Emirates, Hindistan Hükümeti’nin 2010’da 100 milyon turisti kapsayan büyük büyüme planının destekçisi olarak haftalık sefer sayısına 22 uçuş daha ekliyor. Emirates şu anda Hindistan’da 10 noktaya haftada 163 sefer düzenliyor. Havayolunun ek uçuşlarla birlikte Hindistan’a düzenlediği sefer sayısı 185 olacak. Yüksek talep gören Ahmedabad, Chennai, Kolkatta, Kozhikode ve Trivandrum bu ek uçuşlardan yararlanan başlıca noktalar olacak.

31 Ağustos 2009 tarihine kadar Emirates ile Hint Yarımadası uçuş noktalarından Delhi, Bombay, Ahmedabad, Bangalore, Kozikhode, Kolkata, Kochin, Haydarabad, Madras, Trivandrum ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 400 Avro’dan başlıyor. Fiyatlara yakıt ücreti dahil, alan vergileri ve servis ücreti dahil değildir.

Ayrıca Emirates’in yeni bagaj uygulaması ile havayolunun bütün uçuş noktalarında ekonomi sınıfı seyahat eden yolcular 30 kg, business class seyahat eden yolcular 40 kg, first class seyahat eden yolcular ise 50 kg bagaj hakkına sahip oluyor. Emirates bu yeni uygulama ile yolcularına daha fazla bagaj taşıma esnekliği sağlıyor.

Emirates Hindistan’da büyümeye devam ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Valla bende hayretler içerisinde arap meraklılarını izliyorum. Git desen gidip orada yaşamazlar ama övmeye gelince üstlerine yok. Ne hayrını gördüler acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ülkede araptan daha arapçı bir sürü ınsan var. Bu küçük petrolun ortaya çıkardığı YENİ ZENGİN ülkelerin Tüurkiye'de oldukça çok TRAFTARI VAR. Bu petrol ülkelerinde çalışan, genellikle uzak doğu ve Hindstan Pakistan'dan gelenlerin hangi koşullar altında çalışıp yaşadıklarını bu traftarlar biliyorlar mı? Dünün yoksul fellahı, bugünün 'Yeni Zengini' olmuş. Para başlarını döndürmüş. Sel gider kum kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tümü geniş gövdeli 134 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip olan EMIRATES, dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alıyor. Toplam 60 ülkede 100 noktaya uçan EMIRATES Havayolları, İstanbul – Dubai arasında haftada 11 kere Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Güzel isim valla. Türkçesi mi bu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
emiratesin konforlu 777'leri ile thy ve etihad'ın sıkışık A320 ve B737'leriyle yolculuk bir değil...Zaten yolcular bunun bilincindeki günde 2 adet B777'yi İstanbul besleyebiliyor....Aşalık kompleksi duyan insanlar ancak alay seçeneğini kullanır..Emir ateş değil,EMIRATES....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Etihad geldi. Emir Ateş'e geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000