27 Mayıs 2010, Perşembe 09:10:06

Dubai'de kabin memuru olmak ister misiniz?

Dubai merkezli Emirates Havayolları, genişleyen filo ve uçuş ağı nedeniyle 2010-2011 mali yılında 3 bin kabin personeli alacağını açıkladı.
  • Aynen yazının altına imzamı atarım. Ne şamın şekeri ne arabın yüzü. Ömürleri boyunca Türk düşmanı olarak eğitildiler. Kuyruk acıları hala devam ediyor.
  • Dünün çıplak ayaklı yoksul arabı, bugünün varsılı olmuş ta kendi gençlerini uçaklarda çalışmaya uygun bulmuyormuş falan filan. İkiyüzlülük değil de nedir bu? Elalemin kızına oğluna gelince sevap, kendisininkine gelince de haram. Atalarımız ne demiş:" Ne şamın şekeri, ne arabın yüzü"
  • Ya ne kadar bilgisiz varsa atıp tutmuş..her insan şansını denemek ister..Emirates, bir kabin memurunun kariyerinde ulaşacağı en yüksek noktadır..başvurmanıza gerek yok.zaten open day yapılıyor..cv nizi elinize alıp takım elbise giydikten sonra buluşma yerine gidip şansınızı deneyebilirsiniz..ancak ingilizcenize kesinlikle güvenmeniz gerekir..çünkü istedikleri düzey native seviye..tabiri caizse ingilizceyi yalayıp yutmanız gerekir..
  • kardeşler, arabı türkü mü var? parayı nerden kazanıyorsan kazan? yeterki namusunla onurunla olsun. adam verecek 5000 $ ı ,,, hadi çalışma bakam. neyse uyandırma kerizi, bulandırma denizi....
  • Arap sevdalıları kızmış. Bırakın araplar kendini savunsun size ne oluyor ?
  • Türk şirketler ihtiyaçlarını trden karşılayabiliyorlar aldılar mı 2000-3000 memur almıyorlar o yüzden dışarı açılmıyorlar.Biraz araştırırın da bilgi sahibi olun nekadar bilgisiz varsa atıp tutuyor,hayret!!
  • Araplar çalışmadığı için bu işleri ikinci sınıf görüyorlar. Dolayısı ile diğer ülkelerden personel arıyor. Bırakın arapları falan. Çalışın ülkenizde.
  • o zaman Türk şirketlerin de dışarıdan pilot ya da kabin memuru almasında problem yoktur.Nasıl olsa her milletten yolcusu var.En dogrusu da bu zaten değilmi
  • Birleşik arap emirlikleri, onun içinde Dubai nüfusu ne ki içinden 11.000 kabin memuru olmaya uygun insan çıksın. Uygun olanların zaten hepsi ya petrol zengini ailelere mensup ya da daha iyi bir işte çalışıyor. O memleketin yerlisi çalışmayı da pek sevmez. Paraları da var, diğer milletlerin hak ettiği değeri vermediği, bu işe uygun gençleri iyi ücret ve sosyal imkanlarla işçi olarak alıyorlar. Şu da var, Emirlikler'in yerel kızları, böyle işlere uygun görülmüyor bilindik sebeplerle. Erkekleri de çok çok nadir kabul ediyorlar kabin memuru olarak, tercihleri genç kızlar ve genç kız gibi oğlanlar.
  • yakıştırıp yakıştırmayacak ne var ki? Adamların her milletten yolcusu var ve düyanın birçok yerinden kabin memuru alımlarına geliyorlar en dogrusuda bu zaten.

Tamamı büyük gövdeli uçaklardan oluşan filosuyla Arap dünyasının en büyük havayolu olan Emirates, geçen mart ayında 2 bin kabin personeli alacağını açıklamıştı.Mayıs ayında ise bu rakamı 3 bin olarak açıkladı.

Emirates geçen yıl 600 kabin ekibi, 60 pilot alarak kabin personeli sayısını 11.000’e çıkardı.

Airbus A380’nin en büyük müşterisi olan Emirates, 31 Mart’ta sona eren 2009-2010 mali yılında 953 milyon dolar gelir elde etmişti.

Boeing ve Airbus’a 55 milyar dolarlık uçak siparişi bulunan Emirates, bu yıl 7 adet A380 ve 1 adet Boeing 777 filosuna katacak. 

Dubai'de kabin memuru olmak ister misiniz?

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
Aynen yazının altına imzamı atarım. Ne şamın şekeri ne arabın yüzü. Ömürleri boyunca Türk düşmanı olarak eğitildiler. Kuyruk acıları hala devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dünün çıplak ayaklı yoksul arabı, bugünün varsılı olmuş ta kendi gençlerini uçaklarda çalışmaya uygun bulmuyormuş falan filan. İkiyüzlülük değil de nedir bu? Elalemin kızına oğluna gelince sevap, kendisininkine gelince de haram. Atalarımız ne demiş:" Ne şamın şekeri, ne arabın yüzü"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya ne kadar bilgisiz varsa atıp tutmuş..her insan şansını denemek ister..Emirates, bir kabin memurunun kariyerinde ulaşacağı en yüksek noktadır..başvurmanıza gerek yok.zaten open day yapılıyor..cv nizi elinize alıp takım elbise giydikten sonra buluşma yerine gidip şansınızı deneyebilirsiniz..ancak ingilizcenize kesinlikle güvenmeniz gerekir..çünkü istedikleri düzey native seviye..tabiri caizse ingilizceyi yalayıp yutmanız gerekir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kardeşler, arabı türkü mü var? parayı nerden kazanıyorsan kazan? yeterki namusunla onurunla olsun. adam verecek 5000 $ ı ,,, hadi çalışma bakam. neyse uyandırma kerizi, bulandırma denizi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arap sevdalıları kızmış. Bırakın araplar kendini savunsun size ne oluyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türk şirketler ihtiyaçlarını trden karşılayabiliyorlar aldılar mı 2000-3000 memur almıyorlar o yüzden dışarı açılmıyorlar.Biraz araştırırın da bilgi sahibi olun nekadar bilgisiz varsa atıp tutuyor,hayret!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Araplar çalışmadığı için bu işleri ikinci sınıf görüyorlar. Dolayısı ile diğer ülkelerden personel arıyor. Bırakın arapları falan. Çalışın ülkenizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o zaman Türk şirketlerin de dışarıdan pilot ya da kabin memuru almasında problem yoktur.Nasıl olsa her milletten yolcusu var.En dogrusu da bu zaten değilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birleşik arap emirlikleri, onun içinde Dubai nüfusu ne ki içinden 11.000 kabin memuru olmaya uygun insan çıksın. Uygun olanların zaten hepsi ya petrol zengini ailelere mensup ya da daha iyi bir işte çalışıyor. O memleketin yerlisi çalışmayı da pek sevmez. Paraları da var, diğer milletlerin hak ettiği değeri vermediği, bu işe uygun gençleri iyi ücret ve sosyal imkanlarla işçi olarak alıyorlar. Şu da var, Emirlikler'in yerel kızları, böyle işlere uygun görülmüyor bilindik sebeplerle. Erkekleri de çok çok nadir kabul ediyorlar kabin memuru olarak, tercihleri genç kızlar ve genç kız gibi oğlanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yakıştırıp yakıştırmayacak ne var ki? Adamların her milletten yolcusu var ve düyanın birçok yerinden kabin memuru alımlarına geliyorlar en dogrusuda bu zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000