11 Ekim 2017, Çarşamba 22:19:08

7 yaşındaki kız çocuğu Emirates uçağında hayatını kaybetti

Emirates Havayolları'nın Dubai-Münih seferini yapan uçağında 7 yaşında bir kız çocuğu hayatını kaybetti.
  • Ne demek yaa uçak indikten sonra acıl mudahale yapıldi? Inene kadar çoçuğun başında şimdi geçecekle mi beklediler? Acıl mudahaleyi yapsalardı o kaptan Kuveyte iniş yapmak zorunda da kalmazdı. Emirates hossteslerinin kabin amirinin kafa çalışmasi bu işte. Çok yazık.
  • Tabiki ecel allah'tan ama ben şu anda academy of cabin crew de okuyorum ve bu gibi durumlarda ne gibi mudahale etmen gerektiğini öğretiyorlar. Uçaktan eczane kutuları bulunuyor, Hostess olmak uçağa binen yolcuya güler yüz göstermekle olmuyor bi sürü sorumlulukların var ve bu gibi durumlar için eğitim veriyorlar. Ben thy yollarında kaç can kurtaran hosstesler gördüm ögrendiğin şeyleri uygulayacaksın. Benim de 5 sene önce thy la evime dönerken ateşim çıktı hemen müdahale ettiler iyileştim . O kırmızı beyaz atkıyı giyip beyaz dişlerini göstererk gülmenle hosstes olmuyorsun! Hosstesliği gerçekten meslek olarak görüyorsan acil durumları ve çocuk doğumuna kadar eğitim veriyorlar maalesef güzelliğin olup ta bilgin yoksa ne biçim hossteslerdensin?! Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabır diliyorum Emirates in tabiki hiç suçu yoktur ortadogunun gururu iyi kazasız belasız uçuşlar diliyorum
  • Ateş düşürücü şurup ve hap bulundurmak bu kadar zormu?
  • umarım hemen takviye oksijen vermişlerdir :(
  • Emirateste bu aralar cok olay yasaniyor simdide motordan parcalar dusmus
  • çocuk uçaga binmeden terminalde daha ateşi çikmiştir yavaş şekilde ve çocuğun hal ve hareketlerinde belirti olur durgunluk halsizlik konuşmama yuzune bakarsaniz gözlerinde göz bebeklerinde.farkliliklar olur..dubaiden kuveyt uçakla yaklaşik 50 dakika civarindadir..uzucu bir hadise..pilot hemen acil imiş yapmiş ama..ailesine Allah yardim etsin..çocuk bu.. uçakta bu tip hadiselerde yapacak şeyler kisitlidir malesef...

Dubai-Münih seferini yapan Emirates Havayolları'nın EK49 sefer sayılı Airbus A380 uçağında bir kız çocuğu hayatını kaybetti.

Dört aile üyesi ile birlikte uçakta bulunan kızın yüksek ateşli olduğu öğrenildi. Emirates pilotu, İran hava sahası üzerinde Kuveyt'e acil iniş için dönüş yaptı. Havalimanı'na iniş yapan uçaktaki kız çocuğuna uçak indikten hemen sonra acil müdahale yapıldı ancak kurtarılamadı. 

Küçük kızın ölüm nedenine ilişkin ise açıklama yapıldı. Emirates uçağı 2 buçuk saatlik gecikmeyle Münih'e hareket etti.

7 yaşındaki kız çocuğu Emirates uçağında hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Elif Geldiyeva ~ 6 yıl önce
Ne demek yaa uçak indikten sonra acıl mudahale yapıldi? Inene kadar çoçuğun başında şimdi geçecekle mi beklediler? Acıl mudahaleyi yapsalardı o kaptan Kuveyte iniş yapmak zorunda da kalmazdı. Emirates hossteslerinin kabin amirinin kafa çalışmasi bu işte. Çok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elif ~ 6 yıl önce
Tabiki ecel allah'tan ama ben şu anda academy of cabin crew de okuyorum ve bu gibi durumlarda ne gibi mudahale etmen gerektiğini öğretiyorlar. Uçaktan eczane kutuları bulunuyor, Hostess olmak uçağa binen yolcuya güler yüz göstermekle olmuyor bi sürü sorumlulukların var ve bu gibi durumlar için eğitim veriyorlar. Ben thy yollarında kaç can kurtaran hosstesler gördüm ögrendiğin şeyleri uygulayacaksın. Benim de 5 sene önce thy la evime dönerken ateşim çıktı hemen müdahale ettiler iyileştim . O kırmızı beyaz atkıyı giyip beyaz dişlerini göstererk gülmenle hosstes olmuyorsun! Hosstesliği gerçekten meslek olarak görüyorsan acil durumları ve çocuk doğumuna kadar eğitim veriyorlar maalesef güzelliğin olup ta bilgin yoksa ne biçim hossteslerdensin?! Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyfiddin iflazoglu ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabır diliyorum Emirates in tabiki hiç suçu yoktur ortadogunun gururu iyi kazasız belasız uçuşlar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medical Kit ~ 6 yıl önce
Ateş düşürücü şurup ve hap bulundurmak bu kadar zormu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ek ~ 6 yıl önce
var var hepsi var merak etme..herturlu ilaci verme yetkimizde var egitimde var.. isin aslini bilmeden konusmak cok zor..hatta her ucagimizda medlink denen bir sistem var..yani hastanin direk olarak oksijen durumu kalp atisi tansiyon gibi oranlari canli olarak anlasmali hastaneye iletiliyor ve ayni anda doktorla canli olarak telefonla konusuyorsun gibi bisey..
?? ~ 6 yıl önce
Kimin ilaç verme yetkisi var anlamadım?
oksijen azlığı ~ 6 yıl önce
umarım hemen takviye oksijen vermişlerdir :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates ~ 6 yıl önce
Emirateste bu aralar cok olay yasaniyor simdide motordan parcalar dusmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ek ~ 6 yıl önce
nerde ?
Grönland ~ 6 yıl önce
Grönland
ek ~ 6 yıl önce
grönlanda parça düşüren Air france, emirates değil
camarothy ~ 6 yıl önce
çocuk uçaga binmeden terminalde daha ateşi çikmiştir yavaş şekilde ve çocuğun hal ve hareketlerinde belirti olur durgunluk halsizlik konuşmama yuzune bakarsaniz gözlerinde göz bebeklerinde.farkliliklar olur..dubaiden kuveyt uçakla yaklaşik 50 dakika civarindadir..uzucu bir hadise..pilot hemen acil imiş yapmiş ama..ailesine Allah yardim etsin..çocuk bu.. uçakta bu tip hadiselerde yapacak şeyler kisitlidir malesef...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000