19 Ocak 2010, Salı 14:03:49

6000'inci uçak Emirates'in oldu

Finansal krizi yakından takip eden ve büyüme planlarına hızla devam eden Emirates’in almış olduğu Airbus A380 model uçak, Airbus’ın üretim merkezi Hamburg’dan çıkan altı bininci uçak oldu.
  • Gidecekler mesajı ne kadar anlamlı ne kadar dolu olmus, bravo ... Tam bir havacının verecegı tepki bu ! Cidden tebrik ediyorum cok yerinde bir tespit, haber cok guzel analiz edilmis....
  • ya beyler anlamıyorum sizi kafanız nereye calısıyor ?? adamlar burda airbus ın 6000 ıncı ucagında bahsedıyor.ayrıca takıp tabıkı aırport adamların ısı bu sende bı havayolu sırketı ac senıde takıp etsınler :))))))))))
  • bunlarda birgün tepetaklak giderlerse hic sasmam,daha düne kadar jal ic hatlarda jumbo jet ucuruyordu,bakin ne hale geldiler.herseyin bir sonu var,bunlar cok hizli yasiyorlar.
  • Hayret ya neden biz bu araplara bu kadar meraklıyız ? Bize ne adamın 6000. uçağı almasından. Ülkeleri batıyor bunlar hala uçak peşinde.
  • Memlekette arap hayranı olmak prim yapıyor diye her yanımız arap severlerle doldu... Aşağıda da biri emiratesi korumak için savunmaya geçmiş.
  • Airport Haber, Emirates'i yakından izliyor.
  • niye arabik reklam diye kızıyosun anlamadım tüm avrupa thy ile birlikte bu havayolu şirketini kulanıyo kıskançlık ne melen bişymiş yav anladım sayende
  • Yine bir kötü arabik reklam.

Arasında futbol yıldızları, politikacılar ve havacılık camiasından önemli kişiliklerin de bulunduğu iki yüze yakın VIP misafirin katıldığı bir kutlamayla Hamburg’da Emirates’e sekizinci iki katlı A380 model uçağı teslim edildi.

Emirates Mühendislik ve İşletmeden sorumlu Genel Müdürü Adel Al Redha: “A380 havacılığın geleceğini ve bizim ilerlemekteki kararlılığımızı, gücümüzü ve genişlemek için duyduğumuz hırsı sembolize ediyor. Eğer havacılık sektöründe dayanıklılık bir güç gösterisiyse, bugün bunu göstermiş olduk” dedi ve sözlerine “Üstlenmiş olduğumuz yenilikçilik ve serviste mükemmeliyetçilik bilincinin üzerimize büyük baskı uyguladığının farkındayız. Airbus A380 ile seyahat edenler bunun herhangi bir uçak olmadığını fark edecektir; yolcu konforunu temel alan son teknoloji koltukları, teknoloji ve çevre dostu yaklaşımımızı fark edecektir. Şu anda filomuzda elli beş adet Airbus uçağı bulunuyor ve yüz yirmi bir adet uçağımız da siparişte bekliyor, uçaklarımızın toplam değeri ise otuz beş milyar Dolar civarında” diyerek devam etti.

Airbus’ın CEO’su Tom Enders ise teslim ettikleri uçağın yirmi beşinci A380 olduğunu açıklarken Airbus’ın kırk senelik üretim tarihinde imal edilen altı bininci uçak oluğunu da belirtti. “Bugünün ayrı bir önemi daha var, o da altı bininci üretimimiz olan A380’in, geliştirme aşamasından beri yanımızda olan Emirates’e gidiyor olması” diyen Enders, Airbus’ın altı bininci uçağının Emirates üniforması altına girmesinden dolayı gururlu olduklarını da belirtti.

Kutlama boyunca konuklar A380’in Spasını, First Class Özel Süiti’ni, Uçak içi Lounge’unu ve hayli popüler olan uçak içi eğlence sistemini yakından inceleme fırsatına sahip oldular. Emirates’in sponsoru olduğu HSV futbol takımı da davete katılırken Almanya Milli Takımıyla FIFA 2010 Dünya Kupası™’na katılacak olan HSV takım oyuncularından Jerome Boateng ve Piotr Trochowski de davette hazır bulundu.

Emirates, havayolları arasında ilk ve en çok A380 siparişinde bulunan havayolu şirketi olarak biliniyor. Toplam A380 siparişlerinin yüzde otuzunu Emirates’in siparişleri oluşturuyor. Emirates hali hazırda sekiz adet A380’e sahip ve havayolunun elli adet daha siparişi bulunuyor.

Çift katlı Airbus A380’ler şu anda Toronto, Londra Heathrow, Paris, Seul, Bangkok, Sidney ve Auckland’ a hizmet veriyor ve 1 Şubat’tan itibaren Cidde’ye uçmaya başlayacak.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin uluslararası havayolu şirketi, yarı yıl gelirlerinin iki yüz beş milyon Dolar olduğunu açıklarken 2010 içerisinde uçuş noktalarına 28 Mart’ta Tokyo, 1 Mayıs’ta Amsterdam, 1 Temmuz’da Prag ve 1 Ağustos’ta Madrid olmak üzere dört yeni nokta ekleyeceğini açıkladı.

Emirates Havayolu, İstanbul–Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. 143 uçaktan oluşan filosu havacılık dünyasının en genç, en çevreci ve teknolojik açıdan en gelişmişleri arasında yer alan Emirates Havayolu, 400’den fazla uluslararası ödülün de sahibi. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan EMIRATES, İstanbul’dan gerçekleştirdiği  haftada 11 uçuş ile yolcularını 60’ın üzerinde ülkede 100’ü aşkın noktaya taşıyor

Emirates

Emirates

Emirates

6000'inci uçak Emirates'in oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Gidecekler mesajı ne kadar anlamlı ne kadar dolu olmus, bravo ... Tam bir havacının verecegı tepki bu ! Cidden tebrik ediyorum cok yerinde bir tespit, haber cok guzel analiz edilmis....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya beyler anlamıyorum sizi kafanız nereye calısıyor ?? adamlar burda airbus ın 6000 ıncı ucagında bahsedıyor.ayrıca takıp tabıkı aırport adamların ısı bu sende bı havayolu sırketı ac senıde takıp etsınler :))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bunlarda birgün tepetaklak giderlerse hic sasmam,daha düne kadar jal ic hatlarda jumbo jet ucuruyordu,bakin ne hale geldiler.herseyin bir sonu var,bunlar cok hizli yasiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayret ya neden biz bu araplara bu kadar meraklıyız ? Bize ne adamın 6000. uçağı almasından. Ülkeleri batıyor bunlar hala uçak peşinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Memlekette arap hayranı olmak prim yapıyor diye her yanımız arap severlerle doldu... Aşağıda da biri emiratesi korumak için savunmaya geçmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Airport Haber, Emirates'i yakından izliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
niye arabik reklam diye kızıyosun anlamadım tüm avrupa thy ile birlikte bu havayolu şirketini kulanıyo kıskançlık ne melen bişymiş yav anladım sayende

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yine bir kötü arabik reklam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000