29 Ağustos 2011, Pazartesi 08:30:40

4 BİN KİŞİYİ İŞE ALACAK

Dubai merkezli Emirates Havayolları, genişleyen filosundaki insan kaynakları ihtiyacını karşılama amacıyla tüm dünyada yeni personel alımına gidiyor...
  • Ne yazık ki dubai yaşanacak bir yer değil. Nihayetinde bir çöl ülkesi. Dolayısı ile de çok para verip adam bulmaya çalışıyorlar. Aklı olanın gidip çalışacağı bir değil maalesef.
  • maaslar zoruna gıdenın borusuna gıtsin
  • Kimseye tavsiye etmem. Dubai cok sicak ve zannedildigi kadar ucuz degil. Ben geleli 1 hafta oldu cok guzel ve kolay bir isim vardi ama istifa ettim Turkiye'ye geri donuyorum.
  • Sayın misafir havacılık sektöründe gerçekten iyi para alıyorlar ancak çoğu uçuş tazminatıdır normalde çok yüksek değil fakat piyasa şartlarına görede iyi sayılır. Bu arada ben havacılık sektöründe değilim arkadaşlarım var ordan biliyorum. Bence eleştiri yaparken kıskançlık şekliyle değilde araştırıp doğru şekilde yapılırsa daha iyi olur yazınızdan anladığım aldıkları maaşı kıskanıyorsunuz birde eğitiminiz gibi şeylerde önemlidir bu sektörde yinede ne olursa olsun çalışarak kazanılan her para helaldir.
  • senin gibi şahsiyetlerin bilinçli tacizlerine uçakta yeterince maruz kalıyoruz aldığımız her kuruş anamızın ak sütü gibi helaldir sizler gibilere ise hakkımız helal değildir!
  • tuvalet işçisi dediğiniz CSA - Cabin Service Attendant dır...görevi A380 uçaklarda SPA ların temizliğidir...tuvaletlerin değil...
  • heeey bir thy yolcusu isimli kıskanç.... biz yılda 30bin almıyoruz. maaşımız 1100tl. yıllık 13bin lira alıyoruz. ek gelirlerle beraber dediğine geliyor. emirates ek gelirlerle beraber 50bin veriyor. umarım bizimde birgün maaşlarımız emirates gibi üst standartlarda olur. ay sonuunu zor getiriyoruz çünkü:))
  • Emirates kabin memuruna yillik 13 bin dolar maas, THY yillik 30 bin dolar maas. 4.000 TL= 2.500 dolar aylik ortalama kabin memuru geliri 2.500*12= 30.000 dolar yillik gelir Gel keyfim gel sizden iyisi yok.
  • lale devri
  • Arap baharı Dubai de geliyor. Bence sonu yakın.
Dubai merkezli Emirates Havayolları, genişleyen filosundaki insan kaynakları ihtiyacını karşılama amacıyla tüm dünyada yeni personel alımına gidiyor. Firma, özellikle yeni uçaklarda görev alacak 4 bin kabin görevlisi için ilan verdi. İlanlar, internet üzerinden müzik satışı yapan Spotify adlı sitede yayınlandı.

Şirketin Mart 2012'ye kadar kabin görevli sayısını üçte bir artırarak 16 bine çıkarması bekleniyor. Emirates, 5 Kasım'a kadar İngiltere, Yeni Zelanda, Paraguay ve Ermenistan gibi farklı ülkelerde 77 işe alım fuarı düzenleyecek.

Başvuruda bulunacak adayların en az lise mezunu olması, acil durum malzemelerine ulaşabilmek için parmaklarının ucunda durduğunda 2. 12 metreye kadar uzanabilmesi ve farklı kültürden insanlarla beraber çalışmak için takım ruhuna sahip olması gerekiyor. Kabin görevlilerine 12 bin 800 Dolar yıllık maaş, uçuş saati için ekstra ödeme, ücretsiz konaklama, ulaşım ve yıl sonunda şirket kar oranından pay verilecek. Buna kıyasla İngiliz Havayolları yılda 25 bin Dolar maaş veriyor ve bazı ek ödemelerde bulunuyor.

Ortadoğu'nun en büyük ve dünyanın önde gelen havayollarından Emirates'in 45 bin koltuk kapasiteli 90 adet Airbus 380 siparişi bulunuyor. Uzmanlara göre her bir A380 model uçağın dört pilota, 20 kabin görevlisine ve iki tuvalet işçisine ihtiyacı var. Buna kıyasla ABD yapımı Boeing 777 model uçakta 16 personel görev alıyor.
4 BİN KİŞİYİ İŞE ALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ne yazık ki dubai yaşanacak bir yer değil. Nihayetinde bir çöl ülkesi. Dolayısı ile de çok para verip adam bulmaya çalışıyorlar. Aklı olanın gidip çalışacağı bir değil maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
maaslar zoruna gıdenın borusuna gıtsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kimseye tavsiye etmem. Dubai cok sicak ve zannedildigi kadar ucuz degil. Ben geleli 1 hafta oldu cok guzel ve kolay bir isim vardi ama istifa ettim Turkiye'ye geri donuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın misafir havacılık sektöründe gerçekten iyi para alıyorlar ancak çoğu uçuş tazminatıdır normalde çok yüksek değil fakat piyasa şartlarına görede iyi sayılır. Bu arada ben havacılık sektöründe değilim arkadaşlarım var ordan biliyorum. Bence eleştiri yaparken kıskançlık şekliyle değilde araştırıp doğru şekilde yapılırsa daha iyi olur yazınızdan anladığım aldıkları maaşı kıskanıyorsunuz birde eğitiminiz gibi şeylerde önemlidir bu sektörde yinede ne olursa olsun çalışarak kazanılan her para helaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
senin gibi şahsiyetlerin bilinçli tacizlerine uçakta yeterince maruz kalıyoruz aldığımız her kuruş anamızın ak sütü gibi helaldir sizler gibilere ise hakkımız helal değildir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tuvalet işçisi dediğiniz CSA - Cabin Service Attendant dır...görevi A380 uçaklarda SPA ların temizliğidir...tuvaletlerin değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
heeey bir thy yolcusu isimli kıskanç.... biz yılda 30bin almıyoruz. maaşımız 1100tl. yıllık 13bin lira alıyoruz. ek gelirlerle beraber dediğine geliyor. emirates ek gelirlerle beraber 50bin veriyor. umarım bizimde birgün maaşlarımız emirates gibi üst standartlarda olur. ay sonuunu zor getiriyoruz çünkü:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emirates kabin memuruna yillik 13 bin dolar maas, THY yillik 30 bin dolar maas. 4.000 TL= 2.500 dolar aylik ortalama kabin memuru geliri 2.500*12= 30.000 dolar yillik gelir Gel keyfim gel sizden iyisi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
lale devri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arap baharı Dubai de geliyor. Bence sonu yakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000