30 Temmuz 2013, Salı 14:50:41

YENİ ÜNİFORMALARI TANITTILAR

easyJet, kabin memurları için tasarlanan yeni üniformalarını tanıttı...
  • çorap rengi ne acaba bizde herkes farklı giyiyor
  • thy de 10 gündür üniformalar dağıtılıyor buraya feryat figan edene kadar gidip bi zahmet alın istikakınızı
  • Thy de bunları giyecek oranlarda kabin memuru yok ki (eski amirler şu an alınanlara beş basar o ayrı) :) gayet güzel bir çalışma şık modern ve ciddi. Çalışanlar çok genç değil ama gayet fit ve bakımlı farkındaysanız. Thy de koca uçakta sadece 4 km uçurarak zaten hepsinin ömründen ömür alıyor milleti 5 yılda emekli olacak hale getiriyor. Üniformasına gelene kadar çalışanlarına yaptığı eziyetlere ve saygısızlıklara son vermedi şart...
  • THy de baspilotumuz hicbirseyimizle ilgilenmiyor, yabanci kaptanlar haric. giyecek elbisemiz ayakkabimiz, cantamiz kalmadi gercekten, sen kaptanlara talimat ver sadece bumu gorevin?
  • Uniformadan ziyade slash tişörte benzemiş. Haha koskoca ünlü moda ekibi bunun üzerinde mi çalışmış.
  • TK artik elbiseler lime lime oldu, ilgili kimse duy beni, verin artik elbiselerimizi
  • Lufthansa´yi taklit etmisler
  • çok şükür bizim öyle derdimiz yok..
  • Bu konuda yorum beklerdim :-)
  • Dikkat ederseniz easy jet ten bahsediyo Thy kiyafeti degil

Avrupa’nın 1 numaralı hava ağı operatörü easyJet’in kabin görevlileri, artık yolcularını ‘Yılın İngiliz Modacısı’ unvanına sahip Jeff Banks MBE ve kurumsal giyim uzmanlarından oluşan bir ekibin tasarladığı yeni şık üniformaları ile karşılıyor.

Altı aylık kapsamlı bir tasarım, deneme ve üretim sürecinin ardından easyJet’in 30 ülkeye yaptığı binin üzerinde günlük uçuşunda kullanılan üniformanın yanı sıra, 5000 kişilik kabin ekibi için altı parçalık yeni alternatifler eklendi. easyJet, 2007 yılından bu yana ilk kez kabin ekibinin üniformalarını yeniledi.

easyJet’in yeni üniformaları, 18 ve 68 yaşları arasında 3000’den fazla kadın ve yaklaşık 1500 erkek kabin görevlisi için stil ve rahatlık amaçlı tasarlandı. easyJet, Birleşmiş Krallığın en büyük kurumsal giyim uzmanlarının bulunduğu ICW’de Tasarım Danışmanı olarak görev yapan Jeff Banks ile, easyJet’in canlılık ve ruhunu yansıtan turuncu rengini çağdaş ve klasik bir şekilde sunan yeni koleksiyonun ana hatlarını belirledi. 

Yeni koleksiyonun tasarım stili, rahatlık, yıkama ve giyim performansı, easyJet markası ve müşteri tercihleri gibi kategorilerde değerlendirilmesi için easyJet ağından 100’ün üzerinde kabin görevlisi belirlendi. Kabin görevlileri, yeni üniformaları görünüm, doku, stil, dayanıklılık ve uygunluk alanlarında değerlendirdi. Koleksiyon, kadınlar için iki elbise ve onunla uyum sağlayan daha uzun bir fular ve erkekler için de yeni bir yelek ve kravatla sonuçlandırıldı.

Yeni easyJet üniformaları konusunda çok heyecanlı olduklarını belirten easyJet Kabin Ekibi Servis & Standartlar Yöneticisi, Angela Mullen sözlerine şu şekilde devam etti:

“Havayolumuzun yüzü olan ekibimizin, üniformaları ile profesyonel, düzgün görünümlü ve güvenli hissetmeleri çok önemli. Yeni koleksiyonumuz, modaya uygun olmanın yanı sıra, ekibimizin işlerini rahatlıkla yapmalarına da imkan sağlıyor.  Jeff Banks ve ICW’deki ekip çok başarılı bir iş çıkarttı; üniformaları gururla taşıyacaklarına eminim.”

easyJet’in yeni koleksiyonunu tasarlamaktan duydukları mutluluğu dile getiren ICW’nin Danışman Tasarımcısı, Jeff Banks;

“Yaptığımız iş mükemmel gözüküyor. Bu yeni tasarımı easyJet’in, markasına ve ekibinin görünüm, iyilik ve rahatlığına verdiği önemin bir yansıması olarak değerlendirebiliriz” dedi.





YENİ ÜNİFORMALARI TANITTILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

kabinamiry ~ 11 yıl önce
çorap rengi ne acaba bizde herkes farklı giyiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....... ~ 11 yıl önce
thy de 10 gündür üniformalar dağıtılıyor buraya feryat figan edene kadar gidip bi zahmet alın istikakınızı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarasa ~ 11 yıl önce
Thy de bunları giyecek oranlarda kabin memuru yok ki (eski amirler şu an alınanlara beş basar o ayrı) :) gayet güzel bir çalışma şık modern ve ciddi. Çalışanlar çok genç değil ama gayet fit ve bakımlı farkındaysanız. Thy de koca uçakta sadece 4 km uçurarak zaten hepsinin ömründen ömür alıyor milleti 5 yılda emekli olacak hale getiriyor. Üniformasına gelene kadar çalışanlarına yaptığı eziyetlere ve saygısızlıklara son vermedi şart...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlgilenmiyor ~ 11 yıl önce
THy de baspilotumuz hicbirseyimizle ilgilenmiyor, yabanci kaptanlar haric. giyecek elbisemiz ayakkabimiz, cantamiz kalmadi gercekten, sen kaptanlara talimat ver sadece bumu gorevin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Uniformadan ziyade slash tişörte benzemiş. Haha koskoca ünlü moda ekibi bunun üzerinde mi çalışmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskidi ~ 11 yıl önce
TK artik elbiseler lime lime oldu, ilgili kimse duy beni, verin artik elbiselerimizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HO ~ 11 yıl önce
Lufthansa´yi taklit etmisler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 11 yıl önce
çok şükür bizim öyle derdimiz yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
68 YAŞ ~ 11 yıl önce
Bu konuda yorum beklerdim :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat ~ 11 yıl önce
Dikkat ederseniz easy jet ten bahsediyo Thy kiyafeti degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000