17 Mayıs 2011, Salı 13:33:16

TÜRKİYE PAZARINA GÖZ DİKTİ

easyJet Türkiye’deki yolcu sayısını yüzde 6 oranında arttırıyor
  • hemen almanya hollanda ve düsseldorf köln türkiye arasi ucun.
  • easyjetten bileti uc dort ay once almazsaniz THY ile ayni fiyata geliyor hatta son bir ay icinde alirsaniz THY daha ucuz. londranin uzak havalimanlarindan sabiha gokcene ucus yapiyolar, ucaga binmesi bir dert indikten sonra avrupa yakasina gecmesi baska dert. THY ile ucarim daha iyi. Turkiyede tutunamaz bunlar hizmet denen birsey de yok, ucuz ucuruyorlar guya yolcuya hayvan muamelesi yapiyorlar
  • Bu sirket Avrupanin neresinden Türkiyenin neresine ucarmis acaba? Türkiye 460bin yolcu kapasitesiyle uculacak bir ülkemi? Ne kadar önem verdikleri oradan belli.
  • avrupa yaslandi ve batmak uzere bizi alirlar beleki
  • Bizi AB ye alip yunanistan ispanya gibi batik ulkelerin borcuna dahil edecekler.Ab nin kaymagini yediler posasini bize verecekler
  • Bir de AB uyesi olsaydik havacilik da elden gidecekti.
  • Sadece göz diker..Dinazorlar bu pazara girmesine izin vermez :d tokatlayıp hadi evladım buralar sana gore degıl derler sırtını sıvazlarlar edırneden dısarı cıkarırlar:=)
Geçen mali yılın ilk altı ayına oranla, 2011’in ilk altı ayında yolcu sayısını yüzde 11,6 oranında artıran easyJet, Türkiye’deki faaliyetlerine de hız veriyor. İsviçre, Avusturya, Türkiye ve Doğu Avrupa'dan sorumlu Pazarlama Müdürü Peter Voets, 2011 yazında Türkiye’deki koltuk kapasitesini bir yıl öncesine göre yüzde 16 arttırdıklarını belirtti ve yılsonuna kadar yolcu sayısını, bir önceki yıla oranla yüzde 6 arttırarak, 460 bine ulaştırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Uçurduğu yolcu sayısı göz önünde bulundurulduğunda, Avrupa’nın 4’üncü, İngiltere’nin en büyük havayolu şirketi easyJet; Mayıs ayında Türkiye’de faaliyete geçmenin 5’inci yılını kutluyor.

Bu beş yıl içerisinde yaklaşık 1 milyonu İstanbul’dan olmak üzere, Türkiye genelinden 1 milyon 300’ün üzerinde yolcu taşıyan easyJet’in, bugün Sofa Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan, İsviçre, Avusturya, Türkiye ve Doğu Avrupa'dan sorumlu Pazarlama Müdürü Peter Voets, her ne kadar yolcu sayısı iyi görünse de gelişmenin başlangıçta beklendiği hızda gerçekleşmediğine dikkat çekti. Voets sadece iki noktada hizmet vererek 1 milyon yolcu kapasitesine ulaşmanın da büyük bir başarı olduğunu sözlerine ekledi.

Bugün Türkiye’de 5 havalimanından 13 rotada hizmet verdiklerine dikkat çeken Voets “Türkiye easyJet için çok büyük bir potansiyel taşıyor ancak Avrupa Birliği (AB) üyesi olmaması Avrupalı havayolu şirketlerinin uygulama ve gelişimini yavaşlatıyor” dedi.

Voets ayrıca konuşmasında easyJet’in Türkiye pazarında dağıtım ağı oluşturmayı deneyeceklerini de belirtti: “easyJet tarihinde ilk defa, yakın bir süreçte satışlar seyahat acenteleri üzerinden gerçekleşecek.”

TÜRKİYE PAZARINA GÖZ DİKTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
hemen almanya hollanda ve düsseldorf köln türkiye arasi ucun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
easyjetten bileti uc dort ay once almazsaniz THY ile ayni fiyata geliyor hatta son bir ay icinde alirsaniz THY daha ucuz. londranin uzak havalimanlarindan sabiha gokcene ucus yapiyolar, ucaga binmesi bir dert indikten sonra avrupa yakasina gecmesi baska dert. THY ile ucarim daha iyi. Turkiyede tutunamaz bunlar hizmet denen birsey de yok, ucuz ucuruyorlar guya yolcuya hayvan muamelesi yapiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu sirket Avrupanin neresinden Türkiyenin neresine ucarmis acaba? Türkiye 460bin yolcu kapasitesiyle uculacak bir ülkemi? Ne kadar önem verdikleri oradan belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
avrupa yaslandi ve batmak uzere bizi alirlar beleki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bizi AB ye alip yunanistan ispanya gibi batik ulkelerin borcuna dahil edecekler.Ab nin kaymagini yediler posasini bize verecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir de AB uyesi olsaydik havacilik da elden gidecekti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sadece göz diker..Dinazorlar bu pazara girmesine izin vermez :d tokatlayıp hadi evladım buralar sana gore degıl derler sırtını sıvazlarlar edırneden dısarı cıkarırlar:=)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000