05 Eylül 2013, Perşembe 11:07:20

EASYJET'TEN 'HERŞEY DAHİL' SİSTEM

easyJet, kurumsal yolcuları ve işlemlerini kolay ve tek adımda tamamlamak isteyen acenteler için “her şey dahil” fiyat sistemini duyurdu...
  • Herşer enterasan olmuş!

Yeni tarife sistemi, kurumsal yolcular için önem taşıyan bagaj ve koltuk seçimi gibi servisleri, easyJet’in uygun fiyat avantajları ile bir araya getiriyor. Tarife yalnızca GDS iletişim ağı ya da easyJet’in işbirliği içerisinde olduğu rezervasyon sistemleri üzerinden erişilebilir olacak.

Her şey dahil tarife uygulamasını başlattıklarından dolayı mutlu olduklarını dile getiren İngiltere Satış Müdürü Ruth Spratt sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Yeni tarife uygulamamız, büyük şirketler için rezervasyonu kolaylaştırmak ve onlara cazip fırsatlar sunma hedefimizin önemli bir parçası niteliğinde. Bu sayede bir yıl içerisinde bizimle seyahat etmeyi tercih eden 10 milyonun üzerindeki kurumsal yolcumuz için farklı alternatifler sunabileceğiz. Geçtiğimiz 12 ay içerisinde, imzaladığımız sözleşmeler ile kurumsal seyahat arenasında birçok yeniliğe imza attık. Müşteri geri bildirimlerimizin de desteklediği şekilde, yeni tarife uygulamamız ile büyük kurumlar için daha da cazip çözümler sunacağıma inancımız tam.”

Kurumsal şirketler ve seyahat acentelerinin yararlanabileceği farklı fiyat opsiyonları şu şekilde;

• Standart tarife rezervasyonları, yalnızca seçecekleri farklı hizmetleri almak isteyen yolcular tarafından GDS iletişim ağı ya da www.easyJet.com adresi üzerinden yapılabiliyor. 

• Her şey dahil tarife erişimde kolaylık sağlarken, ödemeye de değer katıyor. Bu birleşik tarife, 20 kg. kabin bagaj ile uygun fiyatlı koltuk seçim hakkı ile kredi kartı ile ödeme seçeneğini, bu hizmetleri ayrı ayrı almaya kıyasla daha düşük bir ücret ile sağlıyor. Bu tarifede rezervasyon yalnızca GDS iletişim ağı ve easyJet’in işbirliği içerisinde olduğu sistemler üzerinden yapılabiliyor.

• Flexi tarife rahatlık sağlamasının yanı sıra 20 kg bagaj hakkı, ön koltuk seçimi, hızlı biniş fırsatı, güvenlikten hızlı geçiş (bazı havayollarında geçerlidir), kredi kartı ile ödeme seçeneği ve uçuş saatlerini 4 hafta süresince ücretsiz değiştirme fırsatı sunuyor. Bu tarifede rezervasyon, tüm kanallar üzerinden yapılabiliyor.

easyJet’in yeni uygulaması “Her şey dahil tarife” rezervasyonu erişime açıldı. Mayıs 2013 itibariyle ise belirlenen 27 havaalanında, Flexi tarife yolcuları güvenlikten hızlı geçiş kolaylığından faydalanabiliyor. easyJet ağının yüzde 54’ünü oluşturan bu ağın önümüzdeki dönemde Pan-Avrupa ağındaki diğer havaalanlarında da uygulanmaya başlaması bekleniyor.

easyJet yıllık olarak, fiyat avantajı, sektör lideri zamanlaması ve cana yakın servisi arzu eden 10 milyon kurumsal yolcu tarafından tercih ediliyor. Yapılan araştırmalar da bu öğelerin, kurumsal yolcuların havayolu seçimlerini etkileyen unsurlar olduğunu destekliyor. Araştırmalar aynı zamanda, 2011’de duyurulan Flexi tarife, 2012’de duyurulan koltuk seçme opsiyonu ve hızlı güvenlik geçiş hakları gibi easyJet’in kurumsal yolcularına avantaj sağlayan diğer hizmetlerinin de önemini vurguluyor.

EASYJET'TEN 'HERŞEY DAHİL' SİSTEM

Yorumlar

dersaadet ~ 11 yıl önce
Herşer enterasan olmuş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000