05 Şubat 2009, Perşembe 09:37:05

easyJet, Türkiye'den yeni noktalara uçacak

Avrupa’nın önde gelen Low-Cost Carrier şirketlerinden easyJet, Bodrum-Londra Gatwick ve Dalaman-Manchester ile Türkiye’den uçuşlarına iki yeni güzergah daha ekliyor.
  • thynin sahibi de devlet o napıyor insanları kişisel özelliklerine göre yargılamayın, o "rum" diye nitelediğiniz insan belki sizden yada benden çok daha iyi bir insan. konuya din penceresinden bakarsanız bu anlayışın da İslam'da pek yer aldığını sanmıyorum
  • bu easyjet in sahibi rum aslinda bunun ucaklarini turkiyeye sokmamak lazim.

Nisan’da Bodrum’dan Londra Gatwick’e ve Ağustos’ta Dalaman’dan Manchester’a düzenlenecek olan direkt uçuşlar tek yönde vergiler dahil 31.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla gerçekleşecek.

Dalaman’dan Gatwick’e ilk olarak Mart 2008’de uçmaya başlayan easyJet, Türkiye’den Londra’ya ulaşımı kolaylaştırmak için Türkiye pazarındaki büyümesine hızla devam ederek bu kez de Bodrum’dan Gatwick’e yeni bir güzergah açtı. Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi olmak üzere haftanın 3 günü yapılacak olan uçuşlar 23 Nisan 2009’dan itibaren başlayacak. Seyahatlerini erken planlamayı tercih edenler, easyJet’in bu cazip fiyat avantajlarından faydalanabilecekler.

easyJet’in Türkiye havacılık pazarındaki yerini güçlendirmesinin bir diğer göstergesi olan Dalaman’dan Manchester’a düzenleyeceği yeni uçuşların ilki ise 6 Ağustos 2009’da gerçekleşecek. Yine haftada 3 kez, Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri düzenlenecek uçuşlar ile easyJet Türk yolcuların İngiltere’ye daha kolay erişimini sağlamayı hedefliyor.

easyJet Pazarlama Direktörü Peter Voets konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Avrupa’nın 4. büyük taşıyıcısı, easyJet olarak Türkiye gibi havayolları endüstrisi hızla gelişmekte olan ülkelerindeki büyüme potansiyelini çok yakından takip ediyoruz.  Manchester ve Gatwick gibi İngiltere’nin değişik merkezlerine ulaşımı daha da kolaylaştırmak adına easyJet uçuşlarının çeşitliliğini arttırarak Türk yolculara iş ve özel amaçlı seyahatlerinde güvenilir, konforlu ve ekonomik uçuş alternatifleri sunmayı hedefliyoruz. Türkiye’ye uçuşlarımızın başladığı 2006 yılından bu yana sürdürdüğümüz ekonomik bilet uygulamamızı, konforlu ve güvenilir servis anlayışımız ile bir arada sunuyoruz. Bodrum’dan 23 Nisan’da başlayacak Gatwick uçuşları ve Dalaman’dan 6 Ağustos’ta başlayacak Manchester uçuşları easyJet’in Türk pazarına olan güveninin ve sunduğu avantajların önemli bir göstergesidir. İngiltere’ye seyahat etmeyi planlayanlar bugünden erken rezervasyon yaparak sunduğumuz fiyat avantajlarından kolaylıkla faydalanabileceklerdir” dedi.

easyJet, Türkiye'den yeni noktalara uçacak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
thynin sahibi de devlet o napıyor insanları kişisel özelliklerine göre yargılamayın, o "rum" diye nitelediğiniz insan belki sizden yada benden çok daha iyi bir insan. konuya din penceresinden bakarsanız bu anlayışın da İslam'da pek yer aldığını sanmıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu easyjet in sahibi rum aslinda bunun ucaklarini turkiyeye sokmamak lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000