05 Haziran 2009, Cuma 13:11:02

easyJet Dalaman–Manchester uçuşlarına başlıyor

Avrupa’nın lider düşük tarifeli havayolu şirketi easyJet, Dalaman’dan Manchester’a düzenlenecek direkt uçuşlarına 6 Ağustos’ta başlıyor.
  • ucuzcu bir firmanin türkiyeye bir sefer daha koymasi neden haber oluyor hala anlamadım, bu kimin reklamı

Uçuşlar tek yönde vergiler dahil 31.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla gerçekleşecek. Türkiye’den İngiltere’ye ulaşımı kolaylaştırmak için Türkiye pazarındaki büyümesine hızla devam eden easyJet, Dalaman ile Manchester Havaalanı arasında yeni bir güzergâhı daha hizmete sokacağını açıkladı.

6 Ağustos’tan itibaren başlayacak uçuşların biletleri www.easyJet.com.tr sitesinden temin edilebilir. Seyahatlerini erkenden planlayan easyJet yolcuları siteyi takip ederek cazip fiyat avantajlarından faydalanabilirler.

easyJet ilkini Mart 2008 itibariyle başlattığı Dalaman hattındaki uçuşlarına bir yenisini daha ekleyerek Türkiye havacılık pazarındaki yerini güçlendirme yönünde bir adım daha atıyor. Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 kez düzenlenecek karşılıklı uçuşlar ile easyJet Türk yolcuların İngiltere’ye ulaşım alternatiflerine bir yenisini daha eklemeyi hedefliyor.

easyJet Pazarlama Direktörü Peter Voets konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Avrupa’nın 4. büyük taşıyıcısı, easyJet olarak Türkiye gibi havayolları endüstrisi hızla gelişmekte olan ülkelerindeki büyüme potansiyelini çok yakından takip ediyoruz.  Türkiye’ye uçuşlarımızın başladığı 2006 yılından bu yana sürdürdüğümüz ekonomik bilet uygulamamızı, konforlu ve güvenilir servis anlayışımız ile bir arada sunuyoruz. Manchester ve Gatwick gibi İngiltere’nin değişik merkezlerine ulaşımı daha da kolaylaştırmak adına easyJet uçuşlarının çeşitliliğini arttırarak Türk yolculara iş ve özel amaçlı seyahatlerinde güvenilir, konforlu ve ekonomik uçuş alternatifleri sunmayı hedefliyoruz. Bodrum’dan 23 Nisan’da başlattığımız Gatwick uçuşları ve Dalaman’dan 6 Ağustos’ta başlatacağımız Manchester uçuşları easyJet’in Türk pazarına olan güveninin ve sunduğu avantajların önemli bir göstergesidir. İngiltere’ye seyahat etmeyi planlayanlar bugünden erken rezervasyon yaparak sunduğumuz fiyat avantajlarından kolaylıkla faydalanabileceklerdir” dedi.

easyJet Dalaman–Manchester uçuşlarına başlıyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ucuzcu bir firmanin türkiyeye bir sefer daha koymasi neden haber oluyor hala anlamadım, bu kimin reklamı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000