24 Temmuz 2009, Cuma 12:52:59

easyJet 2010 biletlerini şimdiden satışa sundu

İngiltere’nin en büyük havayolu şirketi easyJet, yaklaşmakta olan dönemlerin bilet satışları için bundan böyle yeni bir yola başvurulacağını ve böylece müşterilerinin uçak bileti rezervasyonlarını çok daha erkenden yapabilmelerini mümkün kılacağını açıkladı.
  • kriz ortaminda zekice bir davranis.

Havayolu şirketi, Birleşik Krallık’ın* (BK) çeşitli şehirlerindeki üslerinden yapılacak seferlerin 2010 İlkbahar tarifesini bugün yayımladı. Buna göre, artık 2010 Haziran’ına kadar Belfast, Bristol, East Midlands, Liverpool ve Newcastle’dan kalkacak uçuşlar rezervasyona açık olacak. Fiyatlar tek yönde ve vergiler dahil olmak üzere BK içi uçuşlarda 22.99 sterlinden, Avrupa’ya yapılacak uçuşlarda 24.99 sterlinden ve Kuzey Afrika’ya yapılacaklarda ise 35.99 sterlinden başlayacak.

2010 yazında yapılacak seferlerin biletlerinin ise önümüzdeki ay satışa sunulması bekleniyor.

easyJet, daha önceleri yılda iki adet 6 aylık blok şeklinde, kış ve yaz tarifeleri yayımlarken; yeni uygulamayla, yolculara ileriye dönük planlarını daha rahat bir şekilde yapabilme ve havayolu şirketinin rakiplerine kıyasla daha düşük olan müthiş fiyatlarından faydalanma imkânı verecek.

easyJet BK Mali İşler Müdürü Carly Brear, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada:

“easyJet olarak 2010 İlkbahar/Yaz uçuşlarını şimdiye dek olmadığı kadar erken bir zamanda satışa sunuyoruz böylelikle müşterilerimize ileriye dönük plan yapabilme kolaylığı sağlayarak internetten en uygun fiyatlara bilet alabilmelerine fırsat yaratmış olabilmeyi hedefliyoruz.” dedi.

 

easyJet 2010 biletlerini şimdiden satışa sundu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
kriz ortaminda zekice bir davranis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000