29 Mayıs 2013, Çarşamba 08:05:59

DALAMAN' İLK UÇUŞ...

İngiltere’nin önde gelen hava yolu firması ve tur operatörlerinden “Jet2.com” Blackpool kentinden Dalaman’a ilk uçuşunu gerçekleştirdi.
  • neyi kıskanacağımı bilemedim , söyleseniz keşke sizde olan misli ile bizde......
  • Sanki İngilizler sadece Dalaman 'a uçuyor Bodruma gelenlerin reklamını hiç yapmıyoruz , gerek yok sadece geliyorlar zaten!

Dalaman’a düzenlenen ilk uçak seferiyle gelen 147 İngiliz yolcu için ATM Dalaman Dış Hatlar Terminalinde karşılama töreni düzenlendi. Uçaktan inen turistlere lokum ve karanfil hediye edildi.

6 FARKLI KENTTEN 18 SEFER

ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç, İngiltere’nin önde gelen hava yolu firması ve tur operatörlerinden “Jet2.com”un Blackpool’dan Dalaman’a ilk seferini yaptığını açıklayarak, “Firma İngiltere’nin en büyük 3 havayolu firmasından birisi. İngiltere’den 6 noktadan Dalaman’a haftada 14 sefer düzenliyordu. Bu sayı 18 sefere çıktı. Firma, Dalaman’a 3 yıldır sefer düzenliyor. İlk başladıklarında 12 bin yolcu taşıyorlardı. Bugün ise yılda 100 bine yakın yolcuyu Dalaman’a getirmeyi planlamışlardır. Ülke, Bölge ve Havalimanımız açısından istikrarlı bir şekilde yolcu artışı sergileyen bir firmadır” dedi.

İNGİLİZ TURİST SAYISINDA ARTIŞ

Güvenç, İngiliz pazarında son 2 yılda yaşanan azalmanın özellikle “Jet2.com, Easyjet ve Monarch” gibi firmaların yoğun çabaları ile İngiliz Pazarında yaşanan düşüş; artış eğilimine başladığını işaret ederek, “Mayıs ayında yüzde 13.7’lik bir atış söz konusu. Bu sene sezona iyi girdik. Türkiye istikrarlı bir ülke. Turizm, bir barış projesidir. Dolayısıyla, turist’te barışın ve istikrarın olduğu yere gelmektedir” dedi.

DALAMAN' İLK UÇUŞ...

Yorumlar

bodrum-bodrum ~ 11 yıl önce
neyi kıskanacağımı bilemedim , söyleseniz keşke sizde olan misli ile bizde......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bodrum- Bodrum ~ 11 yıl önce
Sanki İngilizler sadece Dalaman 'a uçuyor Bodruma gelenlerin reklamını hiç yapmıyoruz , gerek yok sadece geliyorlar zaten!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dalaman - Dalaman ~ 11 yıl önce
Kıskançlıkmı var nedir!!!Ahahahahah hiç gülesim yoktu!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000