10 Ekim 2013, Perşembe 14:05:44

APRONDA ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU!

Geçtiğimiz günlerde Manchester'da yaşanan bir olay görenleri hayrete düşürdü. Alkollü bir yolcu, uçaktan iner inmez çırılçıplak soyundu, polis şahsı güçlükle durdurabildi...
  • özgürlük yok muymuş orada?

Geçtiğimiz günlerde easyjet'e ait Malta'dan Manchester'a giden bir uçağın yolcularından 52 yaşında ve sarhoş olduğu öğrenilen bir şahıs, uçaktan inmesinin ardından çırılçıplak soyundu.

Görenleri şaşkına çeviren olay şöyle gelişti; Malta'dan kız arkadaşıyla uçağa binen ve sarhoş olduğu belirtilen 52 yaşındaki şahıs, uçağın havalanmasının ardından bazı yolcularla tartışmaya başladı. Kabin ekibinin sakinleştirmekte güçlük çektiği yolcuya bu kez de kaptan pilot müdahale etmek istedi. Kaptan ile de tartışan yolcu, uçuş boyunca sorunlu hareketlerine devam etti.

Bunun üzerine kokpit ekibi ineceği meydana polis istedi. Uçağın Manchester meydanına inmesinin ardından sorunlu yolcu uçaktan inerek soyunmaya başladı.

Kız arkadaşının tokadı da şahsı kendine getirmeye yetmedi. Daha sonra uçağın tekerleklerine işeyen şahıs, polis tarafından şok cihazıyla etkisiz hale getirildi.

Gözlatına alınan yolcu, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

İşte o şok görüntüler:

APRONDA ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU!

Yorumlar

air ~ 11 yıl önce
özgürlük yok muymuş orada?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000