29 Haziran 2010, Salı 09:01:31

YER HİZMET ÇALIŞAN MAAŞLARI DA YÜKSELECEK!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü personeline havacılık tazminatı olarak ödenen oranlar Eurocontrol baz alınarak yeniden düzenleniyor.
  • ARKADAŞLAR DEVLET BÜYÜKLERİMİZ NE YAPIYORSA BİZİM İÇİN YAPIYORLAR BİZ SADECE GÜREVİMİZİ YAPALIM BÜYÜKLERİN İŞİNE KARIŞMAYALIM BÜYÜKLERİMİZEDE İTiAT EDELİM ALLAH DEVLETİMİZE VE BÜYÜKLERİMİZE ZEVAL VERMESİN.
  • acaba bu kuruma herkes torpillemi girdi? hava tarfik kontrolörünün ve diğer dhmi birimlerinin yaptığı işin devlete ne kadar kazandırdığını biliyormusunuz.siz devlete ne kazandırııyorsunuz.lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın hele genelleme hiç yapmayın
  • arkadaşım o eskidendi maalesef, 2000li yıllara bak, sadece sınavla alıyor, şartların tutar, alırsın kpss'den 90 puanını, dhmi'ye kapak atarsın sen, nasıl kapak atmak oluyorsa bu.
  • Ben anlamıyorum, DHMİ gibi devlet sektörüne torpille kapağı atmışlar. Birde üstüne eurocontrol maaşı alıyorlar, utanmadan beğenmiyorlar. Bizim gibi kaç yıl şirketin yükünü çekerek anca 1000 TL gibi para alsalar ne yapacaklar? Şükretsinler hallerine....
  • arkadaşlar dhmi güvenlik ile aynı işi yapan, beraber çalışan özel güvenlikçiler olarak biz de bu tazminatlardan faydalanacak mıyız?
  • yazık valla. diğer üye ülkeler bizim aldığımız paranın en az 2-3 katını alıyorlar. bizde çok zengin olduğumuz için elde fırsat varken kullanamıyoruz. verilecek oranlarla bile üye ülkeler içinde en ucuz hava sahası bizim ki olacak. yabancı havayolu şirketleri sevinsin ne diyelim.
  • umarım bu para meclisten geçmez nasıl bir temennidir yaw bu nasıl bir ruh hali...
  • benim sorunum ne hava trafikçilerle ne de elektronikçilerle.... aynı işi yaptığımız hatta daha fazlasını yaptığımız büro memuru ve şoförden daha az almayı kabullenemiyorum. "apron trafik - arff - memur - şoför - köprü operatörü" hepside aynı miktarda tazminat ALMALI!
  • Bu Dünya'da hak mı yedik,eza mı ettik ki ilahi adeletin tecellisinden korkalım'' harammış gülerim:Uykusuz,stresli,hayat törpüleyen gündüz ve gecelerin az ya da çok karşılığını alıyoruz nazar etmeyin çalışın,sebat edin ve bizler gibi şükredin.Sağa sola sadıracağınıza kendinizi ve mesleğinizi nasıl daha ileriye götürebilirim,nasıl bu tazminattan daha fazla yararlanırın diye çalışın.
  • bu kurumda ne aproncunun nede arrf cinin değeri var en alttayız ya altta kalanın canı çıksın misali umarım bu para meclisten geçmez yoksa kurum içinde çatışmaya yol açar

Maliye Bakanlığı, Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (Eurocontrol) fonundan üye ülkelere verilen payı artıracak bir düzenleme gerçekleştirdi. Düzenleme ile yer hizmetleri çalışanlarının maaşları da yükseltilecek. Böylece, fonun Türkiye payının artırılması sağlanacak. Bu kapsamda her yıl fondan alınan 110 milyon euro, 150 milyon euro'ya çıkacak.

TASARIYA KOMİSYON DÜZENLEMESİ

DHMİ Genel Müdürlüğü personeline havacılık tazminatı olarak ödenen oranlar yeniden düzenleniyor. Bu kapsamda, Eurocontrol'un personel maliyeti olarak ülkemize aktardığı kaynağın artırılmasını sağlayacak önemli bir düzenleme geçtiğimiz hafta Bütçe Komisyonu'nda Maliye Bakanlığı'nın Gelir Vergisi Tasarısı görüşmelerinde kabul edildi. Her yıl Eurocontrol'den gelen 110 milyon euroluk pay, personel maaşlarındaki artışa paralel olarak 40 milyon euro daha artırılarak, 150 milyon euroya çıkmış olacak.

FONDAN AYARLAMA YAPILACAK

TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen önergenin gerekçesinde DHMİ Genel Müdürlüğü'nün personel ödemelerindeki düşük tutarın, yabancı hava taşıyıcıları lehine, ülkemizin ise aleyhine bir durum oluşturduğuna dikkat çekilerek, maaşın emeklilik ve sigortayı kapsadığı hatırlatıldı.

(Yeni Şafak)

YER HİZMET ÇALIŞAN MAAŞLARI DA YÜKSELECEK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 14 yıl önce
ARKADAŞLAR DEVLET BÜYÜKLERİMİZ NE YAPIYORSA BİZİM İÇİN YAPIYORLAR BİZ SADECE GÜREVİMİZİ YAPALIM BÜYÜKLERİN İŞİNE KARIŞMAYALIM BÜYÜKLERİMİZEDE İTiAT EDELİM ALLAH DEVLETİMİZE VE BÜYÜKLERİMİZE ZEVAL VERMESİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
acaba bu kuruma herkes torpillemi girdi? hava tarfik kontrolörünün ve diğer dhmi birimlerinin yaptığı işin devlete ne kadar kazandırdığını biliyormusunuz.siz devlete ne kazandırııyorsunuz.lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın hele genelleme hiç yapmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım o eskidendi maalesef, 2000li yıllara bak, sadece sınavla alıyor, şartların tutar, alırsın kpss'den 90 puanını, dhmi'ye kapak atarsın sen, nasıl kapak atmak oluyorsa bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben anlamıyorum, DHMİ gibi devlet sektörüne torpille kapağı atmışlar. Birde üstüne eurocontrol maaşı alıyorlar, utanmadan beğenmiyorlar. Bizim gibi kaç yıl şirketin yükünü çekerek anca 1000 TL gibi para alsalar ne yapacaklar? Şükretsinler hallerine....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar dhmi güvenlik ile aynı işi yapan, beraber çalışan özel güvenlikçiler olarak biz de bu tazminatlardan faydalanacak mıyız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yazık valla. diğer üye ülkeler bizim aldığımız paranın en az 2-3 katını alıyorlar. bizde çok zengin olduğumuz için elde fırsat varken kullanamıyoruz. verilecek oranlarla bile üye ülkeler içinde en ucuz hava sahası bizim ki olacak. yabancı havayolu şirketleri sevinsin ne diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
umarım bu para meclisten geçmez nasıl bir temennidir yaw bu nasıl bir ruh hali...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
benim sorunum ne hava trafikçilerle ne de elektronikçilerle.... aynı işi yaptığımız hatta daha fazlasını yaptığımız büro memuru ve şoförden daha az almayı kabullenemiyorum. "apron trafik - arff - memur - şoför - köprü operatörü" hepside aynı miktarda tazminat ALMALI!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu Dünya'da hak mı yedik,eza mı ettik ki ilahi adeletin tecellisinden korkalım'' harammış gülerim:Uykusuz,stresli,hayat törpüleyen gündüz ve gecelerin az ya da çok karşılığını alıyoruz nazar etmeyin çalışın,sebat edin ve bizler gibi şükredin.Sağa sola sadıracağınıza kendinizi ve mesleğinizi nasıl daha ileriye götürebilirim,nasıl bu tazminattan daha fazla yararlanırın diye çalışın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu kurumda ne aproncunun nede arrf cinin değeri var en alttayız ya altta kalanın canı çıksın misali umarım bu para meclisten geçmez yoksa kurum içinde çatışmaya yol açar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000