25 Mayıs 2009, Pazartesi 13:37:37

VE BODRUM HAVALİMANI YAPILIYOR

Bodrum-Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali binası yapımı ihale sözleşmesi imzalandı...
  • teknotes kim diye soran arkadaşım,bu firma nın patronu halen Botaş ihalelerinden dolayı aranmaktadır.
  • Bodrum'a o parayı harcayacağınıza Dalaman,Bodrum'u iptal edip tek bir dev havalimanı yapsanız tam ortaya da herkes faydalansa. Her ikisi de sapa yerlerde be kardeşim.
  • ahh keşke 5 yılda bir terminal binası inşaa edeceğine, bir raylı sistem yapsalar bjv ye ... halk da yararlanabilse ucuz, güvenli,süratli, rahat taşımacılıktan...ehh, dhmi böyle bi projeyi önümüzdeki 50. yılında yapar sanırım... o zamana kadar da, münferit otel müşterisi almak isteyen taşımacılık görevlisi odun sopalarıyla taksicilerden dayak yer. veyahut yolcu şanlıysa havaş bus la kaderine boyun eğer. ne kadermiş bee
  • madem ihtiyaç yoktu neden ihale açtınız...yok ıihtiyaç varsa neden ihale bittikten 3yıl sonra imza atılıyor...bilen biri izah ederse sevinirim
  • ne yapacaksanız yapın ama önce iç hatların kenefini yapın kokudan yanından geçilmiyor.
  • arkadaşım bunlar milyon dolarlık ihaleler , kaç aşamadan geçiliyo o imzalar için, herhalde var ki böyle bir ihaleyi almış. yorum yazmak için yorum yazmayın lütfen.
  • Teknotes şirketi de kim ? Daha önce havalimanı yapmış mı ?
  • yılan hikayesine dönen ihale sözleşmesi nihayet imzalandı

Yap-işlet-devret modelli Bodrum-Milas Havalimanı yeni dış hatlar terminal binası projesi uygulama sözleşmesi ve ekleri imzalandı.

Yeni terminal Teknotes Teknolojik Tesisler tarafından yapılacak ve 45 ay işletilecek.

Konuyla ilgili olarak DHMİ’den şu açıklama yapıldı:

“02.08.2006 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen Bodrum-Milas Hava Limanı  Yeni Dış Hatlar Terminal Binasının “Uygulama Sözleşmesi” onaylanmak üzere Yüksek Planlama Kurulu’na gönderilmiş ve Yüksek Planlama Kurulu’nun onayını müteakip görevli şirket adına yetkili “Teknotes Teknolojik Tesisler A.Ş.” ile DHMİ Genel Müdürlüğü arasında 25.05.2009 tarihinde uygulama sözleşmesi ve ekleri imzalanmıştır.

İmzalanan sözleşme uyarınca 5 Milyon yolcu/yıl kapasiteli son sistem teknoloji ile donatılmış yeni dış hatlar terminali, 2 yıllık yapım süreci sonucunda 45 ay işletilecek ve anılan sürenin bitiminde DHMİ Genel Müdürlüğüne devredilecektir.”

VE BODRUM HAVALİMANI YAPILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
teknotes kim diye soran arkadaşım,bu firma nın patronu halen Botaş ihalelerinden dolayı aranmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bodrum'a o parayı harcayacağınıza Dalaman,Bodrum'u iptal edip tek bir dev havalimanı yapsanız tam ortaya da herkes faydalansa. Her ikisi de sapa yerlerde be kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ahh keşke 5 yılda bir terminal binası inşaa edeceğine, bir raylı sistem yapsalar bjv ye ... halk da yararlanabilse ucuz, güvenli,süratli, rahat taşımacılıktan...ehh, dhmi böyle bi projeyi önümüzdeki 50. yılında yapar sanırım... o zamana kadar da, münferit otel müşterisi almak isteyen taşımacılık görevlisi odun sopalarıyla taksicilerden dayak yer. veyahut yolcu şanlıysa havaş bus la kaderine boyun eğer. ne kadermiş bee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
madem ihtiyaç yoktu neden ihale açtınız...yok ıihtiyaç varsa neden ihale bittikten 3yıl sonra imza atılıyor...bilen biri izah ederse sevinirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne yapacaksanız yapın ama önce iç hatların kenefini yapın kokudan yanından geçilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşım bunlar milyon dolarlık ihaleler , kaç aşamadan geçiliyo o imzalar için, herhalde var ki böyle bir ihaleyi almış. yorum yazmak için yorum yazmayın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Teknotes şirketi de kim ? Daha önce havalimanı yapmış mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yılan hikayesine dönen ihale sözleşmesi nihayet imzalandı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000