27 Eylül 2011, Salı 08:28:39

"ÜZERİME GELME SIKARIM" DEDİ

Havaalanı VIP otoparkına giriş konusunda tartıştığı gazetecilere silah çeken ve ölümle tehdit eden iki özel güvenlik görevlisinin yargılanmasına başlandı.
  • BÜTÜN GÖRÜNTÜLER KAMERAYA YANSIMIŞ YAYINLAYINDA GÖRELİM KİM HAKLI KİM HAKSIZ.
  • sen unı mezunu olduguna emınmısın kardes? okumadan yorum yazmıssın ama ordakı olay ne ucak teknısyenlıgıyle alakalı nede teknısyen yetıstırme programıyla alakalı.. bence sen unı bıtırdım dıye ulu orta yerde konusma yoksa cok gulerler senın bu okuyupta cahıl kalan tarafına...
  • eyy ''ohh iyi oldu ''diyen kişi: Asıl sen git akıl sağlığı raporu al..Bela dilemek,kaza istemek hangi vicdana sığar AKP'liler kendi yandaşlarına iş buluyormuş.Bire bilader Akp ile uzaktan yakındna ilgisi olmayan kaç kişi son yıllarda Thy'ye işe alındı isimleri ben söleyim mi?Yıllardır tesettürlü olduğu yada iktidardaki siyasi partiyi benimsemeyen thy kapılarından geri dönen kişiler şu an diğer vatandaşlarımız gibi başvuru yapma hakkına kavuştular diye ne bu kin,ne bu haset...Elinizi vicdanlarınıza koyun yaa,senin elinde güç kuvvet olsasenin düşüncenin dışında bir kişiyi işe almazsın.
  • arkadaşlar buradaki güvenlikçiler DHMİ güvenlikçileri değil mi.neden özel güvenlik diye geçiyor.devlet memuru bunlar.
  • güvenlikten sorumlu olmadığımı biliyorum.Sorun şu havacılık ayrıcalıktır.Elini kolunu sallayan o sektörün kenarına bile yaklaşamaz.Havacılık güvenliği ayrı bir lisans almasın lazım o güenlikçilerin ki oda 1 sene eğitim alması gerekiyo.Ama havacılık öyle bir olay olduki torpille istediin yere gelebliyosn.Shyo mezunları iş ve lisans beklerken.Zerre ingilizce bilmeyen havacılık eğitim almamış lise mezunları typ kurslarıyla işe alınıo.bu da akpnin suçu.shgm nin suçu
  • Dostum bende shyo mezunuyum. Ne alakası var shyo mezunu olmakla güvenlik görevlisinin. Senin alanında bile değil güvenlik. Ayrıca birilerinin sıkıntısından sorunundan mutlu olman sağlıklı değil. Bence sen bir rapor al. Birde güvenlik görevlisine sormak lazım olayı ayrıca. Öyle bir anlatmışki adam sanki durup dururken güvenlikçiler coşmuş. Ben güvenliğin de dinlenmesi gerekir diye düşünüyorum. Bakanları eleştiren gazeteciler kartlarına bakanlardan çok güveniyor. Umarım bu yazım yayınlanır.
  • ben shyo mezunu olarak bu olayları mutlulukla okuyorum doldurun oralara havacılıkla ilgisi olmayanları açın typler uçak kazaları oluncada sigara yakıcam keyif cigarası akpye oy veren shyo mezunlarına akıl sağlığı yerinde değildir raporu alsınlar
  • 11:12 de yorum yapan arkadaş. Şeytanın avukatlığını yaptığının farkındasın değilmi. esas 2000 senesinden sonra özel güvenlik konusunda patlama yaşandı. asıl şimdiki hükümetin gayretleriyle özel güvenlik her deliğe girdi. Bilmediğin bir konuda araştırma yapmadan ahkam kesme
  • 1995-2000 yılları arasında dyp ve dtp partileri devleti özel güvenlikçi memurlarla doldurdu sonuçlarını görüyoruz
  • Bu kişiler doktor kontrollerinden geçip rapor alıyorlar. Bu mu saglıklı olan güvenlikçiler.? Buna benzer olaylar başka yerlerde de yaşanıyor. Niçin adam gibi adamlar seçilmiyor?
Adana'da havaalanı VIP otoparkına giriş konusunda tartıştığı gazetecilere saldırıp, silah çeken ve ölümle tehdit eden iki özel güvenlik görevlisinin 12'şer yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada yargılanmasına başlandı.

Davada müşteki olarak yer alan kameraman Aydın Güçlü, "çekim yaparken, güvenlikçi 'Üzerime gelme, sıkarım' dedi. Silahı önce bana, sonra da havaya tuttu" dedi.

Adana Havalimanı'nda, 8 Şubat'ta meydana gelen olayda, iddiaya göre, yolcu karşılamak için özel otomobiliyle, basın araçlarının da park edebildiği havaalanı otoparkı VIP girişine gelen yerel Akdeniz Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Evsen, basın plakasını gösterip otoparka girmek istedi. Bu sırada Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) güvenlik görevlileri Mustafa Kaşıkcı ve Ahmet Artan, Evsen'den basın kartını da göstermesini istedi. Güvenlikçilerin incelemeleri gecikip, bu sırada uçaktan inen yolcusu da telefon edince 'neden geciktirildiğini' sordu. Cep telefonu ile konuşmaması yönünde ikaz edilen Evsen ile güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı, otoparka giriş bariyeri de kapatıldı. Olup bitenleri cep telefonuyla görüntüleyen Evsen, otoparka sokulmayınca tartışma alevlendi.

İddiaya göre Evsen, özel güvenlik görevlilerinin önce sözlü, ardından fiili saldırısına uğradı. Bu arada olay yerine gelen aynı televizyonun kameramanı Aydın Güçlü burada olanları kaydetti. Kameramanın görüntü aldığı sırada, güvenlik görevlileri yanlarında polislerin de olmasına rağmen üzerlerindeki tabancaları çekip, namluya mermi sürerek, gazetecilere yöneltti. Bu görüntüler de kameralara yansıdı. Polislerin araya girmesiyle olayların büyümesi önlendi. Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. Adana 10'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, müşteki-şüpheli güvenlik görevlileri Mustafa Kaşıkcı ve Ahmet Artan hakkında 'kasten yaralama', 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarından toplam 12'şer yıla kadar, müşteki-şüpheli Yüksel Evsen hakkında ise 'kasten yaralama' ve 'hakaret' suçlarından 14 yıla kadar hapsi cezası istendi.

Yargılanmalarına başlanan sanıklar, haklarındaki suçlamaları kabul etmedi. Daha önceki ifadelerini tekrar eden sanıklar şikayetçi olduklarını yineledi.

Davaya müşteki olarak katılan kameraman Aydın Güçlü de güvenlik görevlilerinden şikayetçi olduğunu söyledi. Olay anında kendisinin çekim yaptığını belirten Güçlü, "Ben çekim yaparkan Ahmet Artan'dan tekme yedim. Silahı bana çeken de Ahmet Artan'dır. Mustafa Kaşıkcı da silahı çekti. Beni tehdit etti. 'Gelme üzerime yoksa vururum' dedi. Ben zaten o sırada kamerayla görüntü çekiyordum. 'Üzerime gelme sıkarım' diye tekrarladı. Silahı önce üzerime, sonra da yukarı çevirdi" diye ifade verdi.

Mahkeme, dosyadaki eksiklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.
"ÜZERİME GELME SIKARIM" DEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
BÜTÜN GÖRÜNTÜLER KAMERAYA YANSIMIŞ YAYINLAYINDA GÖRELİM KİM HAKLI KİM HAKSIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen unı mezunu olduguna emınmısın kardes? okumadan yorum yazmıssın ama ordakı olay ne ucak teknısyenlıgıyle alakalı nede teknısyen yetıstırme programıyla alakalı.. bence sen unı bıtırdım dıye ulu orta yerde konusma yoksa cok gulerler senın bu okuyupta cahıl kalan tarafına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eyy ''ohh iyi oldu ''diyen kişi: Asıl sen git akıl sağlığı raporu al..Bela dilemek,kaza istemek hangi vicdana sığar AKP'liler kendi yandaşlarına iş buluyormuş.Bire bilader Akp ile uzaktan yakındna ilgisi olmayan kaç kişi son yıllarda Thy'ye işe alındı isimleri ben söleyim mi?Yıllardır tesettürlü olduğu yada iktidardaki siyasi partiyi benimsemeyen thy kapılarından geri dönen kişiler şu an diğer vatandaşlarımız gibi başvuru yapma hakkına kavuştular diye ne bu kin,ne bu haset...Elinizi vicdanlarınıza koyun yaa,senin elinde güç kuvvet olsasenin düşüncenin dışında bir kişiyi işe almazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar buradaki güvenlikçiler DHMİ güvenlikçileri değil mi.neden özel güvenlik diye geçiyor.devlet memuru bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
güvenlikten sorumlu olmadığımı biliyorum.Sorun şu havacılık ayrıcalıktır.Elini kolunu sallayan o sektörün kenarına bile yaklaşamaz.Havacılık güvenliği ayrı bir lisans almasın lazım o güenlikçilerin ki oda 1 sene eğitim alması gerekiyo.Ama havacılık öyle bir olay olduki torpille istediin yere gelebliyosn.Shyo mezunları iş ve lisans beklerken.Zerre ingilizce bilmeyen havacılık eğitim almamış lise mezunları typ kurslarıyla işe alınıo.bu da akpnin suçu.shgm nin suçu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dostum bende shyo mezunuyum. Ne alakası var shyo mezunu olmakla güvenlik görevlisinin. Senin alanında bile değil güvenlik. Ayrıca birilerinin sıkıntısından sorunundan mutlu olman sağlıklı değil. Bence sen bir rapor al. Birde güvenlik görevlisine sormak lazım olayı ayrıca. Öyle bir anlatmışki adam sanki durup dururken güvenlikçiler coşmuş. Ben güvenliğin de dinlenmesi gerekir diye düşünüyorum. Bakanları eleştiren gazeteciler kartlarına bakanlardan çok güveniyor. Umarım bu yazım yayınlanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben shyo mezunu olarak bu olayları mutlulukla okuyorum doldurun oralara havacılıkla ilgisi olmayanları açın typler uçak kazaları oluncada sigara yakıcam keyif cigarası akpye oy veren shyo mezunlarına akıl sağlığı yerinde değildir raporu alsınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
11:12 de yorum yapan arkadaş. Şeytanın avukatlığını yaptığının farkındasın değilmi. esas 2000 senesinden sonra özel güvenlik konusunda patlama yaşandı. asıl şimdiki hükümetin gayretleriyle özel güvenlik her deliğe girdi. Bilmediğin bir konuda araştırma yapmadan ahkam kesme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1995-2000 yılları arasında dyp ve dtp partileri devleti özel güvenlikçi memurlarla doldurdu sonuçlarını görüyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kişiler doktor kontrollerinden geçip rapor alıyorlar. Bu mu saglıklı olan güvenlikçiler.? Buna benzer olaylar başka yerlerde de yaşanıyor. Niçin adam gibi adamlar seçilmiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000