29 Ocak 2009, Perşembe 17:56:05

Sinoplular Ukrayna'ya %60 doluluğu garanti ediyor

STSO Başkanı Erol Derici: "Sinop-Simperefol uçak seferlerinin yüzde 60 doluluk oranının odamız tarafından garanti edilmek kaydıyla yapılması yönünde oda yönetimimizde karar aldık" dedi.
  • EVET SANIRIM SİNOPTA DA YENİ BİR İŞ İMKANI AÇILACAK ARTIK SİNOP İŞ ADAMLARI OTEL SAYISINI ARTTIRMALI VE BAVUL TİCARETİ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPMALILAR
  • kızlarıda çok güzel şu ukraynalıların yav
  • Sinop a giden ucaklar Genelde A319 tipi istanbuldan simprefol a giden ucakda 737-800 istanbuldan bu ucak hem agır kargo hem bagaj bu sekilde gidiyor..giderde inerde...
  • baskan,bi tuhafsin,nasil garanti ediyorsun,bloke seat mi yapacaksin,herkes ister ucurmayi da balon degil mubarek
  • umarım gerçekleşir sinop için güzel bir adım olur. Lakin ukrayna da 1652x30m piste indirilecek uçak var mı?

STSO Başkanı Erol Derici, Sinop ile Ukrayna'nın Simperefol Havaalanı arasında uçak seferlerinin başlatılması yönünde çalışma başlattıklarını belirterek, "Sinop-Simperefol uçak seferlerinin yüzde 60 doluluk oranının odamız tarafından garanti edilmek kaydıyla yapılması yönünde oda yönetimimizde karar aldık" dedi.

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) yeni yönetimi ilk basın toplantısını düzenleyerek durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda bundan sonraki süreçte uygulanacak projeler de masaya yatırıldı. STSO Başkanı Erol Derici başkanlığında oda binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Derici, seçim öncesi verdikleri sözleri vakit kaybetmeden uygulamaya koyduklarını söyledi.

SİNOP TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI EROL DERİCİSeçimde katılımın yüksek olduğuna dikkat çeken Başkan Erol Derici, "Geçen dönemde verdiğimiz sözlere uygun olarak, görev paylaşımında bu işin içinde olan genç arkadaşlarımıza yoğunluk verdik.

Verdiğimiz sözlere sadık kaldık. Kimseyi bu süreçte karalamadık. Seçimlerimizde katılımın yoğun olması bizi oldukça mutlu etti. Gerçi bazı arkadaşlarımız kendini kaybetti ama, onun dışında oldukça seviyeli bir seçim geçirdik" dedi.

Oda seçimlerine dördüncü ve tüzük gereği son kez katıldığını kaydeden Erol Derici, "Yönetim kuruluna son defa seçiliyor olmam benim hizmet şevkimde ve azmimde hiçbir şey değiştirmeyecektir" ifadelerini kullandı.

STSO Başkanı Erol Derici ayrıca geçen yıl açılan Sinop Havaalanı'ndan Ukrayna'nın Simperefol Havaalanı'na uçak seferleri için çalışma başlattıklarını kaydetti.

Derici, "Sinop-Simperefol uçak seferlerinin yüzde 60 doluluk oranının odamız tarafından garanti edilmek kaydıyla yapılması yönünde oda yönetimimizde karar aldık. Bu kararı ilk defa açıklıyoruz. Bu kararı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) ve milletvekillerimize gönderip onlardan da bu konunun gerçekleştirilmesi için destek isteyeceğiz. Sinop ve Sinop ekonomisi için Ukrayna'ya bir seferin başlatılması, ekonomimizin dışa açılması açısından bizce elzemdir. Bu kapsamda gemi seferleri yerine uçak seferlerinin daha makul bir karar olacağı düşüncesindeyiz" diye konuştu.

Sinoplular Ukrayna'ya %60 doluluğu garanti ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

ÇAPKIN ~ 15 yıl önce
EVET SANIRIM SİNOPTA DA YENİ BİR İŞ İMKANI AÇILACAK ARTIK SİNOP İŞ ADAMLARI OTEL SAYISINI ARTTIRMALI VE BAVUL TİCARETİ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPMALILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinpoplular adına ~ 15 yıl önce
kızlarıda çok güzel şu ukraynalıların yav

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron ~ 15 yıl önce
Sinop a giden ucaklar Genelde A319 tipi istanbuldan simprefol a giden ucakda 737-800 istanbuldan bu ucak hem agır kargo hem bagaj bu sekilde gidiyor..giderde inerde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havadan ~ 15 yıl önce
baskan,bi tuhafsin,nasil garanti ediyorsun,bloke seat mi yapacaksin,herkes ister ucurmayi da balon degil mubarek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deniz ~ 15 yıl önce
umarım gerçekleşir sinop için güzel bir adım olur. Lakin ukrayna da 1652x30m piste indirilecek uçak var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000