03 Ağustos 2013, Cumartesi 07:45:41

SEFERLER 3 BİNDEN 8 BİNE FIRLADI

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) kuruluşunun 80. yıldönümü sebebiyle verdiği iftar yemeğinde konuşan Van Vali Yardımcılarından Mehmet Yüzer, kentte uçak seferlerinin üç binden 8 bine çıkarıldığını söyledi...
  • doğuya havaalanı neden yapılıyor dyenlere kapak olsun işe size resmi rakamlar..talep varki havayolları sefer koyuyor babasının hayrına mı sefer koyuyuorlar hayır talep olduğu içim..

Özel bir otelde verilen iftar yemeğine Ferit Melen Havaalanı Mülki İdare Amirleri, Van Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, Havaalanı Müdürü Engin Zırhlıoğlu, kurum personeli ve davetliler katıldı.

DHMİ tarafından hazırlanan ve kurumu anlatan bir film gösterildi. İftar sonrası Van Valisi Münir Karaloğlu, Ak Parti Van Milletvekilleri Fatih Çiftçi, Mustafa Bilici ve İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın da katıldığı programda, Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer ve Ferit Melen Havalimanı Müdürü Engin Zırhlıoğlu birer konuşma yaptı.

"Ferit Melen Havalimanı'ndaki uçak trafik sayısı 3 bin'den 8 bin'e çıktı"

Bir şehrin giriş kapısı olan havaalanının o şehrin imajı açısından önemli olduğunu belirten Vali Yardımcısı Yüzer, İlke Haber'de yer alan habere göre; "İnsanlar bir şehre gittikleri zaman ilk önce o havaalanını görürler ve ayrılırken de yine o havaalanını görerek ayrılırlar. Bir şehrin önemi güzelliği o şehrin güzel görüntüsü, sağlam yapısı iyi hizmet vermesi son derece önem arz etmektedir. Van Ferit Melen Havalimanı 2002 yılında 3 bin 7 uçak trafiği ile 127 bin yolcuya hizmet verirken, geçtiğimiz yıl ise 8 bin 380 uçak trafiği ile bir milyonu aşkın yolcu gidiş-geliş yaptı. Bu rakamlar havalimanımıza artan önemini göstermektedir" dedi.

Hava Limanı'nda devam eden yatırımlarla ilgili de bilgi veren Yüzer, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bu yatırımların tamamlanması ile birlikte 2 bin 440 metre kare olan hizmet alanı 7 bin 500 metre kareye çıkacak. Aynı şekilde havalimanımızın otoparkı da 470 araçlık kapasiteye ulaşacak. İlimizde meydana gelen depremlerde havalimanlarının bir şehir için ne kadar önemli olduğunun farkına vardık."

SEFERLER 3 BİNDEN 8 BİNE FIRLADI

Yorumlar

camaroth ~ 11 yıl önce
doğuya havaalanı neden yapılıyor dyenlere kapak olsun işe size resmi rakamlar..talep varki havayolları sefer koyuyor babasının hayrına mı sefer koyuyuorlar hayır talep olduğu içim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000