03 Mayıs 2010, Pazartesi 12:31:54

SAĞLIKLI HAVAALANLARI PROJESİ HAYATA GEÇTİ

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) 'Sağlıklı Havaalanları Projesi' kapsamında, iç hat yolcuları arasından yapılacak çekilişle her ay 50 kişiye ücretsiz check-up hizmeti verilecek.
  • Böyle bir hizmetten dolayı DHMİ yi ve Portcliniği tebrik ediyorum.
  • SAW sağlıksız herhalde. Adı bile geçmiyor. Charter havalimanı diye bu kategorinin dışında mı kaldı ?
  • yolcuya bakacagına önce uçuş ekipleri için birer merkez hazırlayın uçuş ekibi biraz rahatsızlanacak olsa uyduruktan tansiyon aletiyle uçuşa göndermeyin....... hiç uçuş sırasında rahatsızlanan pilot olmaz mı bu kadar zamanda yada kabin ekibi hım ?
  • GÜZEL BİR KAMPANYA BU ORGANİNASYONDA BAŞI ÇEKEN PORTCLİNİĞİN İSMİNİ UÇUŞLARIMDA DUYMUŞTUM. DHMİ YÖNETİMİNİ KUTLUYORUM . BENİM NACİZANE ANLADIĞIM TEK ŞEY ÖNCE İNSANA VERİLEN SAĞLIKLI DEĞER TEBRİKLER.
  • shgm nin başarılı projelerini izleyen dhmiyi kutluyorum....

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'den yapılan açıklamaya göre, Atatürk, Esenboğa, Adnan Menderes, Antalya, Dalaman, Adana, Trabzon, Milas-Bodrum, Erzurum ve Gaziantep Havalimanı'ndan ikişer diğer havaalanlarından ise birer kişi olmak üzere toplam 50 iç hat yolcusu, yapılacak çekilişle her ay ücretsiz check-up hizmeti kazanacak.

Açıklamaya göre, 1 Mayıs'ta başlayan uygulamayla check-up hakkını kazanan talihli yolcular tetkiklerini, 1 yıl içinde İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Andan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde sağlık hizmeti veren 'Port Clinic'lerde kullanabilecek.

Türk Tabipleri Birliği asgari ücret tarifesindeki karşılığı 321,40 TL olan ve talihli yolculara ücretsiz yapılacak check-up içeriğinde, tam kan sayımı, tam idrar tetkiki, sedimantasyon hızı, açlık kan şekeri, total kolesterol, HDL, LDL kolesterol, AST, EKG ve akciğer grafisi gibi tetkikler yer alıyor.
 

SAĞLIKLI HAVAALANLARI PROJESİ HAYATA GEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle bir hizmetten dolayı DHMİ yi ve Portcliniği tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW sağlıksız herhalde. Adı bile geçmiyor. Charter havalimanı diye bu kategorinin dışında mı kaldı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yolcuya bakacagına önce uçuş ekipleri için birer merkez hazırlayın uçuş ekibi biraz rahatsızlanacak olsa uyduruktan tansiyon aletiyle uçuşa göndermeyin....... hiç uçuş sırasında rahatsızlanan pilot olmaz mı bu kadar zamanda yada kabin ekibi hım ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GÜZEL BİR KAMPANYA BU ORGANİNASYONDA BAŞI ÇEKEN PORTCLİNİĞİN İSMİNİ UÇUŞLARIMDA DUYMUŞTUM. DHMİ YÖNETİMİNİ KUTLUYORUM . BENİM NACİZANE ANLADIĞIM TEK ŞEY ÖNCE İNSANA VERİLEN SAĞLIKLI DEĞER TEBRİKLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
shgm nin başarılı projelerini izleyen dhmiyi kutluyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000