07 Mart 2014, Cuma 11:11:37

SAGA HAVAYOLLARI’NDAN BUHARLAŞAN TEMİNAT AÇIKLAMASI

Kapanan Saga Havayolları avukatı aracılığıyla, eski Mali İşler Başkanı Erhan Altun’un, “ DHMİ’deki teminat buharlaştı” iddialarına cevap verdi.
  • Kimdir bu kel , yetenekli, yabancı dili süper denilen dispeç, çok sözü geçiyor.duydum ki eşinin sözünden de çıkmazmış.saygılıymış.imrendim.maşallah..:)
  • Çalışan personelının alın terı olan maaşlarını odemeyenlerın 2 yakası bır araya asla gelmeyecek..ama bunların hıcbırseyden haberlerı yok..
  • ödenmeden kurtulmak muz cumhuriyetinde bile mümkün değil. tek kuruş bırakmadan devlet sizi rahatmı bırakacak sanıyorsunuz tüm borçar ödeninceye kadar en üs mahkemeye kadar gidilecek zaman var 5 yıl yeterki peşini bırakma sahip çık davana....
  • Sayın musa ali oglu kolot ve birhan beyler hallederiz deginiz pazartesi olmadı cuma günü hallederiz olacak insanları kandırdınız ailerinde huzur bırakmadınız şimdiide beş kuruş maaşlara göz diktiniz şimdi cıkıp konuşunki vicdan azabı cekmeyin yoksa elemanların iki eli bogazınızda olacak hepimiz ahirete yolcuyuz biliyorsunuz degilmi allah var yukarda
  • Didem hanım günahkarın günahına ortak olmak kadar kötü bir günah yok ! Orada vefat etmiş bir arkadaşımızın yetim kalmış çocuğunun bile hakkı var. Rahmetle anıyoruZ. GÜNDOĞAN BİLEN.
  • kolot'un bu işleri yapacak kadar gaddar olduğunu zannetmiyordum, "BABANIN KEMİKLERİ SIZLAMIYORDUR İNŞALLAH" ama insanlar yanılabilirmiş.. 9,5 senelik hizmete karşılık teklif edilen rakkamlar komikden de öte. bakalım dhmi ne yapacak şimdi alacaklarla ilgili. ama merak etmeyin birşey olmaz (iyilere)
  • Ne diyecek shgm, dhmi yanlis yaptik dagittikmi diyecek, guldurmeyin insani. Herkez soguk su icsin, kolot ve havariside okunan beddualardan nasibini alsin.
  • bu olaydan dolayı açıklama yapması gereken ve sorumluluğu üzerine alması gereken DHMI'dir, bu süreci yakından takip edip, sektöre güven vermesi gereken ise SGHM'dür. izliyoruz.
  • ortada buhar olmuş para yoktur diye açıklama yapıp Erhan Beyi yalancılıkla suçlayan saga yönetimi, o zaman paranın neden personel 1 kuruş almadan bittiğini de güzelce açıklayın da bilelim. ama açıklayamazsınız çünkü her şey ortada. sen sevgiline dostuna paraları verip de personelin alacağını vermezsen, sanmaki mutlu şekilde onu yiyeceksin....
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Kapanan Saga Havayolları, avukatı aracılığıyla eski Mali İşler Başkanı Erhan Altun’un, “ DHMİ’deki teminat buharlaştı” iddialarına cevap verdi.

2013 Eylül ayında işletme ruhsatı iptal edilen Saga Havayolları, avukat Nermin Arzu Turgut aracılığıyla eski Mali İşler Başkanı Erhan Altun’un iddialarına cevap verdi.

Airporthaber’de yer alan, “ 1.5 milyon dolar buhar oldu” haberine ilişkin verilen cevapta, Saga Havayolları ruhsatının 30 Eylül 2013 tarihinde iptal edildiği hatırlatılarak Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nde 1.5 milyon dolarlık teminatın Türk lirasına çevrildiği vurgulandı.

Sözkonusu paradan SHY-6A yönetmeliği gereği sadece çalışanlar ve onların maaş alacaklarının ödenebileceği ve mahkeme kararı kesinleşen çalışanların DHMİ’ye haciz talimatı gönderdiği vurgulanarak, “ Bahse konu teminatın haciz alacaklılarına dağıtımı DHMİ Hukuk Müşavirliği’nin yetkisinde olup, şirketin müdahalesi mümkün değildir. Şirket eski çalışanlarından birisinin ifadesine dayanarak yapılan bu haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Ortada buhar olmuş bir para yoktur. Bildiğimiz kadarıyla devletin ilgili kurumu ve avukatları haciz talimatları doğrultusunda ödemeler yapmıştır. Nakte çevrilen paranın nasıl ve ne şekilde dağıtıldığı tamamen DHMİ Hukuk Müşavirliği’nin yetkisi ve bilgisi dahilindedir” ifadeleri kullanıldı.

SAGA HAVAYOLLARI’NDAN BUHARLAŞAN TEMİNAT AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

kel dispeç?? ~ 10 yıl önce
Kimdir bu kel , yetenekli, yabancı dili süper denilen dispeç, çok sözü geçiyor.duydum ki eşinin sözünden de çıkmazmış.saygılıymış.imrendim.maşallah..:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?????? ~ 10 yıl önce
BIR DE IST MUDURU VARDI 4 SIRMALI EPILASYONCU FOTORAFLAR CEKIP HALA SAGA NIN YIKILMAYACAGINI SOYLEYEN YAZIK HAYALPEREST ARKADASIMIZA.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çalışan personelının alın terı olan maaşlarını odemeyenlerın 2 yakası bır araya asla gelmeyecek..ama bunların hıcbırseyden haberlerı yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sahip çık ~ 10 yıl önce
ödenmeden kurtulmak muz cumhuriyetinde bile mümkün değil. tek kuruş bırakmadan devlet sizi rahatmı bırakacak sanıyorsunuz tüm borçar ödeninceye kadar en üs mahkemeye kadar gidilecek zaman var 5 yıl yeterki peşini bırakma sahip çık davana....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayın musa ali oglu kolot ve birhan beyler hallederiz deginiz pazartesi olmadı cuma günü hallederiz olacak insanları kandırdınız ailerinde huzur bırakmadınız şimdiide beş kuruş maaşlara göz diktiniz şimdi cıkıp konuşunki vicdan azabı cekmeyin yoksa elemanların iki eli bogazınızda olacak hepimiz ahirete yolcuyuz biliyorsunuz degilmi allah var yukarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Didem hanım günahkarın günahına ortak olmak kadar kötü bir günah yok ! Orada vefat etmiş bir arkadaşımızın yetim kalmış çocuğunun bile hakkı var. Rahmetle anıyoruZ. GÜNDOĞAN BİLEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ihtiyar ~ 10 yıl önce
didem hanımın yorumunu okumadım ama eğer kul hakkının ne demek olduğunu bilse idi patronlar bukadar acımasız olmazlardı. belli olmaz aynı memleketten oldukları için belkide tüm alacaklarını vermişlerdir, gereken yardımı yapmışlardır belkide.
ihtiyar ~ 10 yıl önce
kolot'un bu işleri yapacak kadar gaddar olduğunu zannetmiyordum, "BABANIN KEMİKLERİ SIZLAMIYORDUR İNŞALLAH" ama insanlar yanılabilirmiş.. 9,5 senelik hizmete karşılık teklif edilen rakkamlar komikden de öte. bakalım dhmi ne yapacak şimdi alacaklarla ilgili. ama merak etmeyin birşey olmaz (iyilere)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eh işte ~ 10 yıl önce
Davayı kazansanız bile eğer şirket avukatı: bu kişi bizde çalışmamıştır veya maaşı şu kadar değildir diye itiraz ederse DHMİ'deki teminattan havanızı alırsınız. İşiniz şirkette kalan iki masa ile 3-5 sandalyeye kalır. Zaten davanız yıllarca sürer. Dolayısıyla bir buhar olayı mevcuttur.
ihtiyar ~ 10 yıl önce
" Eh işte " arkadaşım, bilmediğin işler için boşuna yorum yapıyorsun. sigorta girişi diye birşey var çalışmadı diyemezler. maaşlar bankaya yatıyordu maaşı inkar edemezler. alacak için tedbir kararı diye birşey varkı alacağının garanti altına alınmasını sağlar.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne diyecek shgm, dhmi yanlis yaptik dagittikmi diyecek, guldurmeyin insani. Herkez soguk su icsin, kolot ve havariside okunan beddualardan nasibini alsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMI ve SHGM ~ 10 yıl önce
bu olaydan dolayı açıklama yapması gereken ve sorumluluğu üzerine alması gereken DHMI'dir, bu süreci yakından takip edip, sektöre güven vermesi gereken ise SGHM'dür. izliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
buhar ~ 10 yıl önce
ortada buhar olmuş para yoktur diye açıklama yapıp Erhan Beyi yalancılıkla suçlayan saga yönetimi, o zaman paranın neden personel 1 kuruş almadan bittiğini de güzelce açıklayın da bilelim. ama açıklayamazsınız çünkü her şey ortada. sen sevgiline dostuna paraları verip de personelin alacağını vermezsen, sanmaki mutlu şekilde onu yiyeceksin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000