10 Ekim 2015, Cumartesi 17:03:58

Ordu-Giresun personeli Ankara'daki patlamada hayatını kaybetti

Ankara'da bugün düzenlenen bombalı saldırıda Ordu Havalimanı'nda görev yapan bir DHMİ personelinin hayatını kaybettiği öğrenildi.
  • Osman Ervasa'ya Allah'tan rahmet, Ailesine ve DHMİ camiasına başsağlığı diliyorum. Saygılarıma,
  • Ya Murat Aydoğan Bülent Ersoy bile senin gibi dönmedi be.
  • ölenlere biraz saygı lütfen .
  • kardesım canım dostum herseydi o keske herkes onun gıbı dusnebılseydı dgru ınsan dgru dusunceler ama ne yazıkkı yanlıs yer benm kardesıme hıc kotu soz yakısmaz tanısanız bunları dusunenler ole utanırlarkı kendılerınden adam gbı adamdı rabbım rahmet eylesın bızım cenazemızıde kımse ustlenmesın o orada ıse ınsan yasamak ıcın var dusuncesıyle gıtmıstır....
  • Osman la beraber çalıştık. Vatansever bir kardeşimiz di. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
  • kardeşm melek gibiydi allah mekanını cennet eylesin çok anımız vardı hayallerini çaldılar kardeşimin
  • Allah askina abim hakkinda bole konusmayin bütün arkadaslari tanıdıkları derekoyluler biliyo onun nasil biri oldugunu onun kalbi cokk temizdi ve herseyin en iyisine layıkti... Bakin osman abi bana herseyini anlatirdi. Partisinin ne olduğunu bile souledi ama bole mitingmis hdpymis flnn bunlarla ilgilenmezdi oo ya arkadaslar onu taniyan biliyo zaten siz bu kadar laf atacaginiza biliyosaniz bi fatiha okuyun yeterr allah askina yaa bir insanın arkasından bu kadar rahat konusmayin.Bak burda bir sürü abiler ablalar var sorun onlara anlatsinn size osman abimin nasıl biri oldugunu.Lutfen arkadaslarr biraz anlayis gosterin ve bırakın bizde bu zor zamanlarimizi atlatalim.Yanlis miyim?
  • Arkadaşlar benim kötü bir niyetim yoktu. Ölen arkadaşımıza yapılan yorumlar beni çok üzdü o yüzden fevri hareket ettim. Herkesten Özür dilerim. Benim Ordu Halkı ile hiç bir derdim olamaz. Komsularimin ve ev sahibimin çok ekmeğini yedim. Nankörlük yapamam. Ben hayatımda hiç HDP ye oy vermedim.Sinirlendiğim iciçin öyle dedim. Tekrar herkesten Özür dilerim. Bu konuyu artık kapatalım.
  • Besle kargayı oysun gözünü. Bazılarının hainlik damarına işlemiş.HDPKK ya oy veren birinden ancak hainlik beklenir. Boşverin Allaha havale edin. Konuyu da kapatın. Çok uzadı bu iş.
  • Murat burda demagoji yapıp durma bafralılarada sataşma sana bi tavsiye, sana bugüne kadar kimse Kürtsün sen söyle çekil demedi öle şeymi olur burada çoğu Arnavut Çerkez laz gürcü zaten hepimiz kardeşiz kardeşiz dedik, herzaman sizden Allah razı olsun demedinmi şimdi iftira atma hakkımız haram olsun herzaman sana sahip çıktık sen askerlerimize kötü söz söylerken bile cahildir olsun dedik dışlamadık aynı ekmeyi defalarca paylaştık herzaman bi ihtiyacın varmı diye soruldu ama bu yorumlarınla kendini bitirdin çok yanlış yaptın

Ankara'da bugün düzenlenen bombalı saldırıda Ordu Havalimanı'nda görev yapan bir DHMİ personelinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Tarihi Ankara Garı önündeki miting sırasında patlayan bomba sonucu son belirlemelere göre 86 kişi hayatını kaybetti ve yüzlerce kişi de yaralandı.

Patlamada, BTS İstanbul 2 Nolu Şube Sekreteri Alaettin Kerküt de yaralanmıştı. Son edinilen bilgilere göre Ordu-Giresun Havalimanı'nda görev yapan DHMİ personeli Osman Ervasa'nın patlamada hayatını kaybettiği öğrenildi..

Osman Ervasa'nın 24 yaşında olduğu, Batman Havalimanı'nda görev yaptığı ve Ordu-giresun Havalimanı'nın açılmasıyla buraya tayin edildiği öğrenildi  

Öte yandan Airporthaber'in edindiği bilgilere göre patlamanın DHMİ personeli olan BTS üyesi Adana ve Ankara şubesinin yoğun olduğu grubun yakınında olduğu öğrenildi. 

©AirportHaber

Hayatını kaybeden Osman Ervasa:


Ordu-Giresun personeli Ankara'daki patlamada hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (122)

Başsağlığı ~ 8 yıl önce
Osman Ervasa'ya Allah'tan rahmet, Ailesine ve DHMİ camiasına başsağlığı diliyorum. Saygılarıma,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dönme ~ 9 yıl önce
Ya Murat Aydoğan Bülent Ersoy bile senin gibi dönmedi be.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karmen ~ 9 yıl önce
ölenlere biraz saygı lütfen .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sdk ~ 9 yıl önce
kardesım canım dostum herseydi o keske herkes onun gıbı dusnebılseydı dgru ınsan dgru dusunceler ama ne yazıkkı yanlıs yer benm kardesıme hıc kotu soz yakısmaz tanısanız bunları dusunenler ole utanırlarkı kendılerınden adam gbı adamdı rabbım rahmet eylesın bızım cenazemızıde kımse ustlenmesın o orada ıse ınsan yasamak ıcın var dusuncesıyle gıtmıstır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BATMAN ~ 9 yıl önce
Osman la beraber çalıştık. Vatansever bir kardeşimiz di. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
feyzo ~ 9 yıl önce
kardeşm melek gibiydi allah mekanını cennet eylesin çok anımız vardı hayallerini çaldılar kardeşimin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aysunn ~ 9 yıl önce
Allah askina abim hakkinda bole konusmayin bütün arkadaslari tanıdıkları derekoyluler biliyo onun nasil biri oldugunu onun kalbi cokk temizdi ve herseyin en iyisine layıkti... Bakin osman abi bana herseyini anlatirdi. Partisinin ne olduğunu bile souledi ama bole mitingmis hdpymis flnn bunlarla ilgilenmezdi oo ya arkadaslar onu taniyan biliyo zaten siz bu kadar laf atacaginiza biliyosaniz bi fatiha okuyun yeterr allah askina yaa bir insanın arkasından bu kadar rahat konusmayin.Bak burda bir sürü abiler ablalar var sorun onlara anlatsinn size osman abimin nasıl biri oldugunu.Lutfen arkadaslarr biraz anlayis gosterin ve bırakın bizde bu zor zamanlarimizi atlatalim.Yanlis miyim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
Osman abinin ailesine nasıl ulaşabilirim
MURAT ÖZÜR ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar benim kötü bir niyetim yoktu. Ölen arkadaşımıza yapılan yorumlar beni çok üzdü o yüzden fevri hareket ettim. Herkesten Özür dilerim. Benim Ordu Halkı ile hiç bir derdim olamaz. Komsularimin ve ev sahibimin çok ekmeğini yedim. Nankörlük yapamam. Ben hayatımda hiç HDP ye oy vermedim.Sinirlendiğim iciçin öyle dedim. Tekrar herkesten Özür dilerim. Bu konuyu artık kapatalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARGA ~ 9 yıl önce
Besle kargayı oysun gözünü. Bazılarının hainlik damarına işlemiş.HDPKK ya oy veren birinden ancak hainlik beklenir. Boşverin Allaha havale edin. Konuyu da kapatın. Çok uzadı bu iş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordu giresun ~ 9 yıl önce
Murat burda demagoji yapıp durma bafralılarada sataşma sana bi tavsiye, sana bugüne kadar kimse Kürtsün sen söyle çekil demedi öle şeymi olur burada çoğu Arnavut Çerkez laz gürcü zaten hepimiz kardeşiz kardeşiz dedik, herzaman sizden Allah razı olsun demedinmi şimdi iftira atma hakkımız haram olsun herzaman sana sahip çıktık sen askerlerimize kötü söz söylerken bile cahildir olsun dedik dışlamadık aynı ekmeyi defalarca paylaştık herzaman bi ihtiyacın varmı diye soruldu ama bu yorumlarınla kendini bitirdin çok yanlış yaptın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000