26 Ağustos 2010, Perşembe 12:23:26

O ŞANSLI SİZ OLABİLİRSİNİZ

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, iç hat yolcularına yönelik ilginç bir kampanya başlatıyor.
  • bu kampanyaya emeği geçenlere çok teşekkürler bana göre çok güzel bir uygulama akıllı yöneticiler tarafından yönetilen ulaştırma bakanlığına,DHMİ genel müdürüne ve Portclinic firması yetkililerine teşekkürler çağdaş bir hizmeti ülkemize kazandırıdıkları için.

DHMİ, önümüzdeki Pazar gününden itibaren ilginç bir promosyon başlatıyor. İç hat yolcularına yönelik kampanyada, yolcular önce check-in yapacak sonra bir yıl geçerli check-up hakkı kazanacak.

Kampanyanın ilk yolcusu Pazar günü törenle seçilecek. Erzincan’dan İstanbul’a gelecek Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, talihli yolcuyu kontuardan rastgele belirleyecek.

Seçilen şanslı yolcu, havalimanlarında sağlık hizmeti veren Port Clinic’te, tam kan sayımı, HDL kolesterol, Tam idrar tahlili, LDL kolesterol, Sedimantasyon hızı, VLDL kolesterol, Açlık kan şekeri, AST, Akciğer grafisi, ALT, Total kolesterol, EKG’yi içeren detaylı check-up’tan geçirilecek.

Kampanya süresince ayda iki yolcuya kapsamlı check-up yapılacak.
 

O ŞANSLI SİZ OLABİLİRSİNİZ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bu kampanyaya emeği geçenlere çok teşekkürler bana göre çok güzel bir uygulama akıllı yöneticiler tarafından yönetilen ulaştırma bakanlığına,DHMİ genel müdürüne ve Portclinic firması yetkililerine teşekkürler çağdaş bir hizmeti ülkemize kazandırıdıkları için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000