28 Şubat 2019, Perşembe 09:56:25

Mehmet Ateş Hava Trafik Kontrol Merkezi'nde

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Vekili ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ateş, Türkiye Hava Trafik Kontrol Merkezinde incelemelerde bulundu.
  • Hicbir sey olacagi yok bu da fos cikti
  • Yeni görevinizde başarılar Sayın Genel Müdürüm hayırlı olsun.
  • Kul Hakkından korkanlar bu liyakatsiz düzeni bozmalı ama Mehmet Beyin suçu yok.En tepeden aşağıya işin ehline verilmesi gerekiyor, Mehmet ATEŞ babacan, çalışkan, dürüst, mütevazi ve olumlu-yapıcı bir iradeci. İnşallah asaleten de atanacak. Kurumda işlerin ehline verilmesi için inşallah mülakatları kaldırır ve tüm kadroları sınavla atar. Allah yardımcısı olsun
  • Dhmi de liyakatsiz atamalara devam iş,makineleri sürücü müdür yardımcısı olarak atandı sonra iptal edildi şimdi de güvenlik görevlisinin atanacagı haberleri geliyor yazık bu kuruma
  • Tamam
  • Sayın itfaiyeciler, hiç anlatmıyorsunuz genel müdür size ziyaretinde neler dedi sizin tazminatlar hakkında, olmuyor böyle.
  • Ama antep te şamarı yedig:( niye böyle yabdın babacım :(
  • Kurumun kendi genel müdürü kendi birimini ziyaret ediyor neden haber yapılıyor anormal bir durumumu var sanki bilemedim
  • Adamda vizyon var. Bu isin mutfagindan gelmis. Oyle "anamiz seni cok seviyoruz, Cocuklarimiz her gun size dua ediyor. Kralsin yaşaaa" diyerek gaza getiremeyenler agizlarinin payini alanlar catlasin. Insallah asaleten genel mudur olur.
  • Genel müdürüm hoşgeldiniz

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Vekili ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Mehmet Ateş, Türkiye Hava Trafik Kontrol Merkezinde incelemelerde bulundu.

Yöneticilerden Merkezin çalışmaları hakkında bilgi alan Ateş, DHMİ ve ülkemiz için büyük önem taşıyan Hava Trafik Kontrol Hizmetinin her türlü meteorolojik koşulda kesintisiz olarak sürdürülmesinin önemine vurgu yaptı.

Ateş, bu hedef doğrultusunda hava sahası ve trafik yönetimi altyapısı ve hava sahası düzenlemeleri konusunda çalışmaların kararlılıkla devam ettirileceğini dile getirdi.

Genel Müdür Vekili Ateş’e, incelemelerinde Hava Seyrüsefer ve Elektronik Dairesi Başkanları refakat etti.







Mehmet Ateş Hava Trafik Kontrol Merkezi'nde

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Tazminat ~ 5 yıl önce
Hicbir sey olacagi yok bu da fos cikti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aim ~ 5 yıl önce
Yeni görevinizde başarılar Sayın Genel Müdürüm hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ~ 5 yıl önce
Kul Hakkından korkanlar bu liyakatsiz düzeni bozmalı ama Mehmet Beyin suçu yok.En tepeden aşağıya işin ehline verilmesi gerekiyor, Mehmet ATEŞ babacan, çalışkan, dürüst, mütevazi ve olumlu-yapıcı bir iradeci. İnşallah asaleten de atanacak. Kurumda işlerin ehline verilmesi için inşallah mülakatları kaldırır ve tüm kadroları sınavla atar. Allah yardımcısı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Liyakat ~ 5 yıl önce
Dhmi de liyakatsiz atamalara devam iş,makineleri sürücü müdür yardımcısı olarak atandı sonra iptal edildi şimdi de güvenlik görevlisinin atanacagı haberleri geliyor yazık bu kuruma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın ATEŞ ~ 5 yıl önce
Tamam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyarefef ~ 5 yıl önce
Sayın itfaiyeciler, hiç anlatmıyorsunuz genel müdür size ziyaretinde neler dedi sizin tazminatlar hakkında, olmuyor böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
#ARFFsizegüveniyor;( ~ 5 yıl önce
Ama antep te şamarı yedig:( niye böyle yabdın babacım :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogunun parisi ~ 5 yıl önce
Laf yetistirecegine trafigini at keko
Misafir ~ 5 yıl önce
Kurumun kendi genel müdürü kendi birimini ziyaret ediyor neden haber yapılıyor anormal bir durumumu var sanki bilemedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dem ba ba ~ 5 yıl önce
Adamda vizyon var. Bu isin mutfagindan gelmis. Oyle "anamiz seni cok seviyoruz, Cocuklarimiz her gun size dua ediyor. Kralsin yaşaaa" diyerek gaza getiremeyenler agizlarinin payini alanlar catlasin. Insallah asaleten genel mudur olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadaş ~ 5 yıl önce
Biri de babasını bulmuş gibi sevinmiş
Arkadaş a ~ 5 yıl önce
aglayin oksuzler.
Haha ~ 5 yıl önce
3 kurus icin anamizi babamizi degistirecek kadar dusmedik cok sukur. Oksuzlere porsche den selamlar.
Dem ba ba ~ 5 yıl önce
Babanı bunca yil sonunda buldugun için mutlu musun? Almis avantadan 1 yil egitim. 2 trafiği var 12bin tl maas aliyor hala agliyorsunuz.
atc ~ 5 yıl önce
Genel müdürüm hoşgeldiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000