02 Ekim 2013, Çarşamba 08:01:26

KASTAMONU HAVAALANI COŞTU

Kastamonu Havalimanından üç ayda 10 bin kişi yararlandı. Ayrıca Havalimanından Ağustos ayı itibari ile 150 uçak iniş-kalkış yaptı.
  • Sinop'u geçti diyor, Sinop havalimanı 2013 Şubat'ından beri tadilat nedeniyle kapalı durumda, uçuş olmayan havalimanını geçer tabi.
  • komik bir haber. tarifeli seferi olmayan uşak havalimanının 661 seferi olmuş ağustos sonu itibariyle kastamonu havalimanının ise 150.hani uşak havalimanını geride bırakmıştı?? kaynak: http://www.dhmi.gov.tr/istatistik.aspx
  • "DHMİ verilerine göre, Kastamonu’da bu yılın 3 ayında iç hatlarda 150 uçak seferi gerçekleştirildi. Kastamonu Havalimanı, Temmuz-Ağustos ayları döneminde iç hatlarda 10 bin yolcu trafiği yaşandı. Havalimanından gerçekleştirilen ticari uçak sefer sayısı ise 100 olarak açıklandı. Bu süre zarfında Kastamonu Havalimanından 100 özel uçak iniş-kalkış yaptı." rakamlarda sıkıntı var :) milletin gözünü boyamak için rakam vermeye kalkınca, verilen rakamlar bir temele dayanmayınca böyle kendi yazıların bile komik duruma düşürür insanı. dhmi "kesin olmayan uçak trafiği verilerini paylaştı" ne demektir yahu? uçak ya inmiştir, ya inmemiştir. içindeki yolcu sayısı bellidir, ha keza kalkarken de bellidir sayılar. yani bu şu mu demek: "bizim elimizde iniş kalkış yapan uçakların ve içindeki yolcuların sayısını toplayabilecek yetenekte çalışan ya da bunları toplayacak sistem yok" he eger bunu demek istiyorlarsa 10-15 personel daha alsınlar çiftliğe, o zaman belki kesin rakamları vermeyi başarırlar.
  • TEK BİR MERKEZDEN YAPILAN SEFERLERLE DAHA NE KADAR COŞABİLİR...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Temmuz-Ağustos dönemi kesin olmayan uçak trafiği verilerini paylaştı. DHMİ verilerine göre, Kastamonu’da bu yılın 3 ayında iç hatlarda 150 uçak seferi gerçekleştirildi.

Kastamonu Havalimanı, Temmuz-Ağustos ayları döneminde iç hatlarda 10 bin yolcu trafiği yaşandı.

Havalimanından gerçekleştirilen ticari uçak sefer sayısı ise 100 olarak açıklandı. Bu süre zarfında Kastamonu Havalimanından 100 özel uçak iniş-kalkış yaptı.

DHMİ verilerine göre, havalimanında kaydedilen yük trafiği ise 72 ton olarak açıklandı.

Kastamonu Havalimanı, 5 Temmuz 2013 tarihinde uçak seferlerine başlamasına rağmen kısa sürede büyük bir rağbet gördü. Buna rağmen Kastamonu Havalimanı, kısa sürede taşıdığı yolcu sayısı bakımından Balıkesir, Bingöl, Çanakkale, Gökçeada, Kocaeli Cengiz Topel, Siirt, Sinop, Şırnak Şerafettin Elçi, Tokat ve Uşak havaalanlarını geride bırakmayı başardı.

Kastamonulu vatandaşlar, Havalimanının açılmasıyla birlikte şehirde hareketlilik yaşandığını belirterek, Kastamonu’nun dünyaya açılan kapısının Havalimanından geçtiğini belirttiler.

KASTAMONU HAVAALANI COŞTU

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Sinop'u geçti diyor, Sinop havalimanı 2013 Şubat'ından beri tadilat nedeniyle kapalı durumda, uçuş olmayan havalimanını geçer tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
idevice ~ 11 yıl önce
komik bir haber. tarifeli seferi olmayan uşak havalimanının 661 seferi olmuş ağustos sonu itibariyle kastamonu havalimanının ise 150.hani uşak havalimanını geride bırakmıştı?? kaynak: http://www.dhmi.gov.tr/istatistik.aspx

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıkıntı var ~ 11 yıl önce
"DHMİ verilerine göre, Kastamonu’da bu yılın 3 ayında iç hatlarda 150 uçak seferi gerçekleştirildi. Kastamonu Havalimanı, Temmuz-Ağustos ayları döneminde iç hatlarda 10 bin yolcu trafiği yaşandı. Havalimanından gerçekleştirilen ticari uçak sefer sayısı ise 100 olarak açıklandı. Bu süre zarfında Kastamonu Havalimanından 100 özel uçak iniş-kalkış yaptı." rakamlarda sıkıntı var :) milletin gözünü boyamak için rakam vermeye kalkınca, verilen rakamlar bir temele dayanmayınca böyle kendi yazıların bile komik duruma düşürür insanı. dhmi "kesin olmayan uçak trafiği verilerini paylaştı" ne demektir yahu? uçak ya inmiştir, ya inmemiştir. içindeki yolcu sayısı bellidir, ha keza kalkarken de bellidir sayılar. yani bu şu mu demek: "bizim elimizde iniş kalkış yapan uçakların ve içindeki yolcuların sayısını toplayabilecek yetenekte çalışan ya da bunları toplayacak sistem yok" he eger bunu demek istiyorlarsa 10-15 personel daha alsınlar çiftliğe, o zaman belki kesin rakamları vermeyi başarırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANKARALI ~ 11 yıl önce
TEK BİR MERKEZDEN YAPILAN SEFERLERLE DAHA NE KADAR COŞABİLİR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000