26 Mayıs 2009, Salı 15:16:22

İşte Gazipaşa'ya inen ilk uçak

Gazipaşa Havaalanı'na ilk uçak iniş yaptı...
  • bu uçak, oraya gerçekleştirilen ilk sefer falan değil, uçuş kontrol uçağı.. oraya hiç inmedende cihazları kontrol edebilirdi. resmi bir hüviyeti yok yani bu olayın..
  • Biri ordaki acemilere "su tagı" denen şeyi ve ne zaman/nasıl yapılması gerektiğini öğretmemiş anlaşılan. İtfaiye araçları kenarda kös kös bekleyeceğine "su tagı" yapmalıydı...
  • gazipaşa hava alnının pisti denize kadar uzatılmalıdır. mevcut karayolu pistin altından alt geçit olarak düzenlenebilir...
  • nihayet sonunda oldu kimse bir yere mal etmesin kazanan insanlar olsun
  • Nedense Alanya Gazipaşa Havalimanının açılmasını hazmedeyen bir kesim var. Sürekli negatif yorum yazma eğilimindeler. Çok merak ediyorum. Bu düşmanlık Alanya düşmanlığı mıdır, yoksa AYT havalimanı müşteri kaybediyor çekememezliği midir ? Şartlar ne olursa olsun zaten burası açılıyor. Yer hizmetleride yerleşiyor. Bırakın Alanya da kazansın... Bırakın Turist rahat etsin.
  • Arkadaslar yorum yapmadan önce,iyi okuyun haberi..O uçak kule ve yer kontrol cihazlarının ayarlanması için gelmiş.Bu resmi bir açılış değil.Ona buna Çamur atmadan önce oturup bir düşünün..
  • 1991 yilindan beri her yil acilacak deniliyor bir turlu olmuyor, insalah simdi acilirda bolge halki da kazanir emek veripte yatirim yapan sirketlerde kazanir , hayirli olsun
  • Good news for all foreign inhabitants of the Alanya region
  • bu uçağı bizim köye göndersen orayada iner.. 30 kişilik uçakla test inişi mi olur indirsinler airbus ı ellerini öpelimm:))
  • HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESIN TAV GIBI ULUSLAR ARASI HAVALIMANLARINI ISLETEN BIR SIRKET GEREKLI HER TURLU ONLEMI ALMIS TIR.GENEL MUD DHMİ KOKENLI SN CENGIZ ASIKLI HAVACILIKTA VE HAVALIMANI ISLETMECILIGINDE UZMAN GAZIPASA VE ALANYA IÇIN SUPER OLUR.

Ankara'dan kalkan Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğüne ait uçuş kontrol uçağı önce seyrüsefer cihazlarının ayarlanması için Gazipaşa Havaalanının üzerinde tur attı. Cihazların ayarlanmasından sonra havaalanına iniş gerçekleşti.

Kaptan pilot ve DHMİ Uçuş Kontrol Şube Müdürü Nazım Seçkin'in kullandığı uçakta bulunan 5 kişinin inişi sırasında havaalanına gelen vatandaşlar uçağı alkışlarla karşıladı. Karşılamada Kaymakam İsmail Gültekin, Belediye Başkanı Cemburak Özgenç de bulundu.

Kaptan pilot Nazım Seçkin, gazetecilere yaptığı açıklamada, uçuşun havaalanındaki seyrüsefer cihazlarının ayarlanması amacıyla yapılan kalibrasyon uçuşu olduğunu belirtti.

Seçkin, "Bizim uçakta zorlanmadık ama farklı uçaklar için aynı olmayabilir. Burası çok rahat bir meydan değil. Buraya yolcu taşıyacak uçakların inme konusu şirketlerin ve pilotlarının vereceği bir karardır. Bu her yerde böyledir" dedi.

Ve Gazipaşa'ya ilk uçak indi!

Ve Gazipaşa'ya ilk uçak indi!

İşte Gazipaşa'ya inen ilk uçak

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 15 yıl önce
bu uçak, oraya gerçekleştirilen ilk sefer falan değil, uçuş kontrol uçağı.. oraya hiç inmedende cihazları kontrol edebilirdi. resmi bir hüviyeti yok yani bu olayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Biri ordaki acemilere "su tagı" denen şeyi ve ne zaman/nasıl yapılması gerektiğini öğretmemiş anlaşılan. İtfaiye araçları kenarda kös kös bekleyeceğine "su tagı" yapmalıydı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gazipaşa hava alnının pisti denize kadar uzatılmalıdır. mevcut karayolu pistin altından alt geçit olarak düzenlenebilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
nihayet sonunda oldu kimse bir yere mal etmesin kazanan insanlar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Nedense Alanya Gazipaşa Havalimanının açılmasını hazmedeyen bir kesim var. Sürekli negatif yorum yazma eğilimindeler. Çok merak ediyorum. Bu düşmanlık Alanya düşmanlığı mıdır, yoksa AYT havalimanı müşteri kaybediyor çekememezliği midir ? Şartlar ne olursa olsun zaten burası açılıyor. Yer hizmetleride yerleşiyor. Bırakın Alanya da kazansın... Bırakın Turist rahat etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaslar yorum yapmadan önce,iyi okuyun haberi..O uçak kule ve yer kontrol cihazlarının ayarlanması için gelmiş.Bu resmi bir açılış değil.Ona buna Çamur atmadan önce oturup bir düşünün..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1991 yilindan beri her yil acilacak deniliyor bir turlu olmuyor, insalah simdi acilirda bolge halki da kazanir emek veripte yatirim yapan sirketlerde kazanir , hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Good news for all foreign inhabitants of the Alanya region

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu uçağı bizim köye göndersen orayada iner.. 30 kişilik uçakla test inişi mi olur indirsinler airbus ı ellerini öpelimm:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESIN TAV GIBI ULUSLAR ARASI HAVALIMANLARINI ISLETEN BIR SIRKET GEREKLI HER TURLU ONLEMI ALMIS TIR.GENEL MUD DHMİ KOKENLI SN CENGIZ ASIKLI HAVACILIKTA VE HAVALIMANI ISLETMECILIGINDE UZMAN GAZIPASA VE ALANYA IÇIN SUPER OLUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000