31 Temmuz 2008, Perşembe 17:35:28

Havalimanının 'Nihat Abi'si emekli oldu

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nde (DHMİ) Türkiye’nin en genç meydan amiri olarak 1962 yılında işe başlayan Nihat Şencan, 46 yıllık meslek hayatını bugün noktaladı.
  • NİHAT AMCA HAYIRLI UGURLU OLSUN
  • sevgili nihat abeye hayatının geri galını sağlık ve mutlulukla geçirmesini diliyorum. bu onurlu davranışında ötürü de teşekkür ediyorum artık gençlerin önü açılsın diyerek böylesi bir örnek davranışı diğer ninelerden bekliyoruz.
  • Yorumunuz... hayırlı olsun nihat abi.
  • İNSANLARI SEVDİĞİ KADAR KENDİSİNİDE SEVDİRMESİNİ BİLEN AK ŞAÇLI NİHAT ABİ SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR EMEKLİLİK HAYATI YAŞA EMİ.
  • Havacılık camiası içinde hemde genceçik yaşta amirlik yapmak, adına hiçbir şekilde leke sürdürmeden 46 yıl çalışmak için NİHAT Abi olmak gerekir. Nihat abiyi anlamak insanların çalışmayı anlaması için yeterlidir. Güle Güle Sağlık, Mutluluk,Huzur, Sevgi ve Muhabbetle Nihat Abi.
  • Sayın Şencan'ı şahsen tanımam. Fakat bir insanın 46 sene aynı işi, hem de severek yaptığını söylemesi ve emekli olmasına rağmen bilgi ve deneyimlerini aktarabileceğine istekli olması kendisine saygı duymamı sağladı. Sayın Şencan; THY'den rezilliklerinden dolayı atılan, abuk sabuk charter şirketlerinde bile iş bilmedikleri için doğru dürüst iş yapamayan ve bu yüzden Form-4 lerini iptal ettiren ve sokakta iş arayarak el etek öpen, kendilerine bile saygıları olmayan nerede ise 70 yaşındaki kişilerce örnek alınmalı. Nihat bey'e emekliliğinde sağlık, mutluluk, uzun ömürler dilerim.
  • İŞİNİ ÖZVERİYLE SEVEREK YAPAN,NİHAT BEYEFENDİ ARKADAŞIMIZA YENİ YAŞAMINDA SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.Yorumunuz...
  • sayın nihat beye bundan sonraki yaşamında başarılar dileğim ise en fazla kamu kurumlarında 30 yıl calışılmalıki bir nesli ekmeğinden edilmemeli değilmi egoist olmamak lazım dhmi de bir sürü nine ve dedeler var yeni vizyon yapılsın yeter artık
  • HAVACILIK SEKTÖRÜNE YARIM ASIRA YAKIN BİR SÜRE ÖZVERİYLE VERDİĞİNİZ HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYOR;BUNDAN SONRAKİ YAŞANTINIZDA SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLİYORUM.GÜLE GÜLE NİHAT ABİMİZ...

Sırasıyla Ankara, Erzincan, Elazığ ve Batman illerinde görev yapan Şencan, son 28 yıldır da Atatürk Havalimanı’nda devlete hizmet veriyordu. Örnek tavırlarıyla meydan çalışanlarının saygı ve sevgisini kazanan değerli büyüğümüz, arkadaşları tarafından emekliliğe uğurlandı.

İç Hatlar Meydan Amiri olarak görevini devreden Nihat Şencan, ‘‘Severek, aşkla yapılan her iş başarıyı da beraberinde getirir. 46 yıl usanmadan, bıkmadan şevk ile çalıştıktan sonra bu gün emekliliğe ayrılmak açıkçası bana tarifi zor duygular yaşatıyor’’ dedi.

Şencan, emeklilik sonrası için bir plan yapmadığını ancak isteyen herkese yıllardır edindiği havacılık tecrübelerini aktarabileceğini de sözlerine ekledi.

Havacılığın son 46 yılındaki gelişmelere tanıklık etmiş Nihat Şencan’a bundan sonraki hayatında Airport Haber Ailesi olarak, sağlık ve huzur diliyoruz.

Nihat Şencan

Nihat Şencan

Nihat Şencan

Havalimanının 'Nihat Abi'si emekli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Rumuz ~ 15 yıl önce
NİHAT AMCA HAYIRLI UGURLU OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Davut gakko ~ 16 yıl önce
sevgili nihat abeye hayatının geri galını sağlık ve mutlulukla geçirmesini diliyorum. bu onurlu davranışında ötürü de teşekkür ediyorum artık gençlerin önü açılsın diyerek böylesi bir örnek davranışı diğer ninelerden bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz... hayırlı olsun nihat abi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YARENLER ~ 16 yıl önce
İNSANLARI SEVDİĞİ KADAR KENDİSİNİDE SEVDİRMESİNİ BİLEN AK ŞAÇLI NİHAT ABİ SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR EMEKLİLİK HAYATI YAŞA EMİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airfree ~ 16 yıl önce
Havacılık camiası içinde hemde genceçik yaşta amirlik yapmak, adına hiçbir şekilde leke sürdürmeden 46 yıl çalışmak için NİHAT Abi olmak gerekir. Nihat abiyi anlamak insanların çalışmayı anlaması için yeterlidir. Güle Güle Sağlık, Mutluluk,Huzur, Sevgi ve Muhabbetle Nihat Abi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avalon1166 ~ 16 yıl önce
Sayın Şencan'ı şahsen tanımam. Fakat bir insanın 46 sene aynı işi, hem de severek yaptığını söylemesi ve emekli olmasına rağmen bilgi ve deneyimlerini aktarabileceğine istekli olması kendisine saygı duymamı sağladı. Sayın Şencan; THY'den rezilliklerinden dolayı atılan, abuk sabuk charter şirketlerinde bile iş bilmedikleri için doğru dürüst iş yapamayan ve bu yüzden Form-4 lerini iptal ettiren ve sokakta iş arayarak el etek öpen, kendilerine bile saygıları olmayan nerede ise 70 yaşındaki kişilerce örnek alınmalı. Nihat bey'e emekliliğinde sağlık, mutluluk, uzun ömürler dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ BAŞMÜFETTİŞİ A.ÇETİN ~ 16 yıl önce
İŞİNİ ÖZVERİYLE SEVEREK YAPAN,NİHAT BEYEFENDİ ARKADAŞIMIZA YENİ YAŞAMINDA SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.Yorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reis ~ 16 yıl önce
sayın nihat beye bundan sonraki yaşamında başarılar dileğim ise en fazla kamu kurumlarında 30 yıl calışılmalıki bir nesli ekmeğinden edilmemeli değilmi egoist olmamak lazım dhmi de bir sürü nine ve dedeler var yeni vizyon yapılsın yeter artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ERHAN SARIÖZ ~ 16 yıl önce
HAVACILIK SEKTÖRÜNE YARIM ASIRA YAKIN BİR SÜRE ÖZVERİYLE VERDİĞİNİZ HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYOR;BUNDAN SONRAKİ YAŞANTINIZDA SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLİYORUM.GÜLE GÜLE NİHAT ABİMİZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000