08 Temmuz 2013, Pazartesi 08:10:05

HAVALİMANININ AÇILIŞ TARİHİ DEĞİŞTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, havalimanının açılışını yapmak üzere Cuma günü Bingöl’e gelecek.
  • Sayın yetkililer,Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin.HAVALİMANI degil,Yapılan HAVAALANI. Bir yetkili çıksında HAVALİMANI kavramını anlatsın veya evet bizim yaptıgımız HAVAALANI'dır deme büyüklüğünü göstersin.
  • en az günde 4 sefer yaparlar akıllı adam bunlar yıllık 2 milyon yolcu tasır bence ulaştırma bakanlığının vardır bir bildiği değilmi..yoksa
  • ihale olsun çamurdan olsun mantığı tam olarak doğu ve güneydoğu işlemiyor. elbette ihale açarak nemalanma durumu var. ancak burda yapılan şey aslında askeri amaçlar. ığdıra yapılan rezilik unutulmuş değil. irana olası bir abd müdahalesinde azerbaycanla beraber yurdumun toprakları abd postalı altında ezilecek, ığdır alanı emperyalist abd nin çıkarları doğrultusunda türk halkının vergileri ile yapılmış bir ihale sonucudur.
  • niçin bütün açılışlar CUMA günü hiristiyanlar pazar museviler c.tesi. açıyorsa sorun yok ama öyle bir şey yok !
  • iyide buralara giden uçak olmadıkça inen şirket kar yapmadıkça sadece alan yapmak inşaat ihalelerini zengin etmeye yarar yola devam

Konuyla ilgili AK Parti Bingöl Tanıtım ve Medya Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Başbakan Erdoğan’ın Bingöl Havalimanı’nın açılışını yapmak üzere 12 Temmuz Cuma günü kente geleceği bildirildi. Daha önce 26 Temmuz Cuma günü olarak açıklanan açılış tarihinin, Başbakan Erdoğan’ın programında yapılan değişiklik nedeniyle erkene alındığı belirtilen açıklamada, tüm halkın açılışa davetli olduğu kaydedildi.

Öte yandan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından 4 Temmuz tarihinde Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHİM) Genel Müdürlüğü’ne devredilen Bingöl ve Şırnak havalimanlarının açılmasıyla hizmet verilen havalimanı sayısının 52'ye yükseleceği belirtildi.

Bingöl Havalimanı, şehir merkezine 20 kilometre mesafedeki Çeltiksuyu mevkisinde 1059 metre rakımında yer alıyor. Yılda 500 bin yolcuya, 4 bin metrekarelik alanda hizmet verilecek havalimanının açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 12 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek.

HAVALİMANININ AÇILIŞ TARİHİ DEĞİŞTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 11 yıl önce
Sayın yetkililer,Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin.HAVALİMANI degil,Yapılan HAVAALANI. Bir yetkili çıksında HAVALİMANI kavramını anlatsın veya evet bizim yaptıgımız HAVAALANI'dır deme büyüklüğünü göstersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaaa ~ 11 yıl önce
en az günde 4 sefer yaparlar akıllı adam bunlar yıllık 2 milyon yolcu tasır bence ulaştırma bakanlığının vardır bir bildiği değilmi..yoksa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
ihale olsun çamurdan olsun mantığı tam olarak doğu ve güneydoğu işlemiyor. elbette ihale açarak nemalanma durumu var. ancak burda yapılan şey aslında askeri amaçlar. ığdıra yapılan rezilik unutulmuş değil. irana olası bir abd müdahalesinde azerbaycanla beraber yurdumun toprakları abd postalı altında ezilecek, ığdır alanı emperyalist abd nin çıkarları doğrultusunda türk halkının vergileri ile yapılmış bir ihale sonucudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cuma ~ 11 yıl önce
niçin bütün açılışlar CUMA günü hiristiyanlar pazar museviler c.tesi. açıyorsa sorun yok ama öyle bir şey yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçak ~ 11 yıl önce
iyide buralara giden uçak olmadıkça inen şirket kar yapmadıkça sadece alan yapmak inşaat ihalelerini zengin etmeye yarar yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000