16 Mayıs 2008, Cuma 09:11:57

Havacılar Ankara'da buluştu

Havacılık Bilgi Yönetimi çalışanlarının 15 Mayıs Dünya Havacılık Bilgi Yönetimi günü çerçevesinde düzenlediği etkinlikler 11 Mayıs 2008 günü başladı.
  • 15 mayıs dünya aım günü için emeği geçen B Ü T Ü N arkadaslara tek tek tesekkür ederim.
  • Başta NİGAR ve SEVDA olmak üzere organizasyonlarda emeği geçen herkeze teşekkürler.
  • 15 MAYIS DUNYA AIM GUNU DOLAYISIYLA YAPILAN KEYIFLI VE GUZEL ETKINLIKLER NEDENIYLE DERNEK YONETIM KURULUNA TESEKKURLERIMI SUNAR BASARILARININ DEVAMINI DILERIM.
  • 15 MAYIS DÜNYA AIM GÜNÜ KUTLAMALARIİÇİN EMEĞİ GEÇEN VE KUTLAMAYA KATILAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM. DAHA NİCE 15 MAYISLAR İÇİN....
  • 15 MAYIS DUNYA AIM GUNUNDE PIKNIK TE BULUNAMADIGIMA UZULDUGUMU BELIRTIR KUTLAMALARLA ILGILI BASARILI ORGANIZASYONDA BIR ARADA BULUNMAKTAN SON DERECE MUTLU OLDUGUMU BELIRTMEK ISTERIM.AYRICA AIM AILESINE DE SEVGI VE SAYGILAR SUNARIM.ADANA HV.LIMANINDAN ZEYNEP
  • BU ORGANİZASYONLARIN GERÇEKLEŞTİRİLMESİNDE EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER,BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

11 Mayıs’taki etkinlik Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı Ufuk Danışmend polis heliportu bahçesinde düzenlendi. 13 Mayıs 2008 Salı günü ise Bilkent Otel'de DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal’ın da katıldığı yemekte kutlamalar sürdü.

Konuya ilişkin açıklamalarda şunlar kaydedildi:

'Devlet Hava Meydanları İşletmesi(DHMİ) Genel Müdürlüğü, Hava Seyrüsefer Daire Başkanlığı bünyesindeki Havacılık Bilgi Yönetimi Hizmet Birimleri(AIS/FIC), Türkiye devletinin hava trafik hizmetlerinden sorumlu olduğu tüm topraklar ile kara suları üzerindeki hava sahasına ve Türkiye’nin FIR sorumluluğunu üstlendiği açık denizler üzerindeki hava sahasına ilişkin bilgileri, uluslararası Hava Seyrüseferinin güven, düzen ve verimliliğini arttırmak için gerekli bilginin toplanması, değerlendirilmesi, hazırlanması ve yayınlanmasından sorumludur' denildi.

Bu etkinliklerin amacı ise; 'EUROCONTROL'un 'Tek Avrupa Hava Sahası’ Projesi kapsamında, Türkiye de Havacılık Bilgi Yönetimi(AIM)’ndeki gelişmeleri, havacılık sektöründeki katılımcıların bilgisine sunarak tanıtım yapmak. AIM Çalışanları müşteri memnuniyetini en üst seviyede hedefleyen birimler olarak, tüm havacılık sektörü çalışanlarını, uçak işleticilerini, bürokratları, havalimanı çalışanlarını, özel sektör çalışanlarını, pilotları ve havacılık bilgisini kullanıcılarını bir araya getirmek. Havacılığa ilgiyi artırmak. Havacılık Bilgisinin doğru yerde doğru zamanda doğru sayısal bilgi ile kullanıcılara ulaştırılmasını sağlamak. Türkiye’nin 'Tek Avrupa Hava Sahası’ Projesi kapsamında Havacılık Bilgi Yönetimi olarak geldiği noktayı belirtmek. Türk Hava Sahasının güven düzen ve verimliliğini artırma yolunda projeleri hayata geçirmek. Bu proje kapsamında çalışanlarımızın Lisanslı personel olma yolunda katkıda bulunmak' şeklinde belirtildi.

İşte düzenlenen etkinlik ve yemekten bazı görüntüler...

yemek

yemek

yemek

yemek

yemek

yemek

Havacılar Ankara'da buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Rumuz ~ 16 yıl önce
15 mayıs dünya aım günü için emeği geçen B Ü T Ü N arkadaslara tek tek tesekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEVGİ ~ 16 yıl önce
Başta NİGAR ve SEVDA olmak üzere organizasyonlarda emeği geçen herkeze teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAMTAR ~ 16 yıl önce
15 MAYIS DUNYA AIM GUNU DOLAYISIYLA YAPILAN KEYIFLI VE GUZEL ETKINLIKLER NEDENIYLE DERNEK YONETIM KURULUNA TESEKKURLERIMI SUNAR BASARILARININ DEVAMINI DILERIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UFUK AVCI ~ 16 yıl önce
15 MAYIS DÜNYA AIM GÜNÜ KUTLAMALARIİÇİN EMEĞİ GEÇEN VE KUTLAMAYA KATILAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM. DAHA NİCE 15 MAYISLAR İÇİN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
15 MAYIS DUNYA AIM GUNUNDE PIKNIK TE BULUNAMADIGIMA UZULDUGUMU BELIRTIR KUTLAMALARLA ILGILI BASARILI ORGANIZASYONDA BIR ARADA BULUNMAKTAN SON DERECE MUTLU OLDUGUMU BELIRTMEK ISTERIM.AYRICA AIM AILESINE DE SEVGI VE SAYGILAR SUNARIM.ADANA HV.LIMANINDAN ZEYNEP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nursel ~ 16 yıl önce
BU ORGANİZASYONLARIN GERÇEKLEŞTİRİLMESİNDE EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER,BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000