20 Mart 2010, Cumartesi 07:15:16

HAVAALANINDA YETİŞEN OTLAR

Adana Havalimanı Başmüdürlüğü, Şakirpaşa Havaalanı arazileri üzerinde yetişen otları satmak için ihale açtı. İhale 9 Nisan'da başmüdürlük binasında yapılacak.
  • havaalanında yetişen otlar yazın......tırmalar :)))))))))
  • adana havaalanın her yeri yabani saramış ot.çok kötü bir görüntü var ...
  • E sen OT satarsın işte. Hava alanına ÇİM ekmeyi akıl etmezsen, ot satarsın. Hava alanına çicek ekmeyi akıl etmezsen OT satarsın. AHL için yıllardır yazıyorum, runway ler arasını yemyeşil ÇİM yapın diye. Nerede? Yerli yabancı yolcular körüğe gidinceye kadar sadece kendi kendine yetişmiş sararmış otları seyrediyor. Yazıklar olsun.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne bağlı Adana Havalimanı Başmüdürlüğü, gazetelere verdiği resmi ilanla havaalanı arazileri üzerinde yetişen otların satışı için ihale düzenlediğini bildirdi.

Arazilerde yetişen otların 9 Nisan 2010 tarihinde açık arttırma usulü ile ihale edilip satışının yapılacağı ilanda, ihaleye katılmak isteyenlerin ihale şartnamesini Adana Havalimanı Başmüdürlüğü/Hasılat Müdürlüğü'nden 50 TL karşılığında temin edebileceği belirtilirken, isteklilerin 2 bin TL geçici teminatı Adana Havalimanı Başmüdürlüğü /Muhasebe Müdürlüğüne yatırması gerekiyor.

Ot satışı ihalesine katılacak olanların ihale günü olan 9 Nisan 2010 tarihinde, saat 14.00'e kadar ihaleye katılma şartlarında belirtilen evrakları tamamlayıp DHMİ Adana Havalimanı Hasılat Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor.

Bu tarih ve saatten sonraki başvurular ve posta ile yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği ihalenin aynı gün saat 14.30'de DHMİ Adana Havalimanı Başmüdürlüğünde yapılacağı kaydedildi.

HAVAALANINDA YETİŞEN OTLAR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
havaalanında yetişen otlar yazın......tırmalar :)))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adana havaalanın her yeri yabani saramış ot.çok kötü bir görüntü var ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
E sen OT satarsın işte. Hava alanına ÇİM ekmeyi akıl etmezsen, ot satarsın. Hava alanına çicek ekmeyi akıl etmezsen OT satarsın. AHL için yıllardır yazıyorum, runway ler arasını yemyeşil ÇİM yapın diye. Nerede? Yerli yabancı yolcular körüğe gidinceye kadar sadece kendi kendine yetişmiş sararmış otları seyrediyor. Yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000