11 Ağustos 2010, Çarşamba 13:06:06

"Havaalanında çalışmalar hızla devam ediyor"

Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Başesgioğlu, olağan görüşmelere ilişkin bir basın toplantısı düzenledi. Başesgioğlu, basın toplantısında Kastamonu Havaalanı ile ilgili bilgilerde verdi.
  • Kastamonu halkı için veli nimet görüyorum. Kıymetini bilmek gerekir.Açıldıktan sonra halkın ilgisi arttıkça niçin daha önce açılmamış denir.Bu fırsat da kaçarsa 20 sene daha beklemek zorunda kalmayalım.Emeği geçen herkese teşekkürler.
  • pistte daşda düşebilü ayı da çıkabilü
  • Tüm emeği geçen Başta Sayın Kastamonu valimiz Mustafa Kara,Ticaret ve sanayi odası Başkanımız Halil Öztosun,İl özel idaresi başkanımız Sayın Erdal Başesgioğlu ve Bütün kastamonu milletvekillerimize kastamonu halkı olarak minnet ve şükranlarımızı sunarız.
  • ya zaten dhmi tokat zonguldak siirt uşak maraşı nasıl kapatırım diye düşünüyor şimdi sıra sizdemi
Kastamonu Havaalanı ile ilgili olarak da çalışmalara büyük bir titizlikle devam edildiğini ifade eden Başesgioğlu, ``Daha önceki birleşimlerimizde İl Özel İdaresi olarak yapmamız gerekenler hususunda yeni proje açılması ve ödenek aktarılması ile ilgili karar vermiştik.

Bu toplantımızda da DHMİ ile protokol yapılmasına izin alınmak kaydı ile işletmenin bedelsiz olarak devir edilmesine ve hukuki dayanağının oluşturulması amacıyla 5302 sayılı yasanın 64. maddesine göre ortak proje olarak ifa edilmesi kararı verilmiştir. Kastamonu Havaalanı projesi hızlı bir şekilde devam etmekte olup, ifade edilen tarihe yetiştirilmeye çalışılmaktadır`` dedi.
"Havaalanında çalışmalar hızla devam ediyor"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Kastamonu halkı için veli nimet görüyorum. Kıymetini bilmek gerekir.Açıldıktan sonra halkın ilgisi arttıkça niçin daha önce açılmamış denir.Bu fırsat da kaçarsa 20 sene daha beklemek zorunda kalmayalım.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pistte daşda düşebilü ayı da çıkabilü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tüm emeği geçen Başta Sayın Kastamonu valimiz Mustafa Kara,Ticaret ve sanayi odası Başkanımız Halil Öztosun,İl özel idaresi başkanımız Sayın Erdal Başesgioğlu ve Bütün kastamonu milletvekillerimize kastamonu halkı olarak minnet ve şükranlarımızı sunarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya zaten dhmi tokat zonguldak siirt uşak maraşı nasıl kapatırım diye düşünüyor şimdi sıra sizdemi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000