12 Mayıs 2010, Çarşamba 08:42:01

HAVAALANINA 1500 FİDAN

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'nün 77. Kuruluş Yıldönümüne Dolayısıyla Yurt Genelinde Başlattığı Kampanya Çerçevesinde 77 Bin Fidandan Bin 500'ü Edremit Körfez Havaalanı'na Dikildi.
  • DHMİ Bence baştan persenolinin üzerine yaz geldi kıyafetlerini dağıtsın üç yıldır alınamıyor kıyafetler daha sonra çevre düzenleme yapılsa daha iyi olur diye düşünüyorum artık işe yamalı elbiselerle gideceğiz inanınki.
  • siz de boş arazilere ağaç dikmek için kmpanya başlatın..neresi olursa olsun çok faydalı bir etkinkik olmuş,hayırlı olsun ülkemize.tek bir fidan bile çok şey kazandırır..sizin uçağınızı ne kuşlar ne böcekler etkiler merak etmeyin
  • Arkadaşıma katılıyorum güzel bir uygulama fakat inşallah havaalanı çevresine dikmezsiniz bu kadar ağacı diye düşünüyorum.
  • dikin agaclari sonra kuşlarla ugrasin durun..avrupa gibi değil burasi , bizim bolgemizde çok kuş var. o kadar agaci dikerseniz havaalanina bir dunya kuş ucak çarpişmasina maruz kalirsiniz.. daglarimiz bom boş.. insanin içi aciyor.. dakikalarca bom boş arazilerin uzeirnde ucuyoruz. her kuş optuk sira havaalanlarina mi geldi ?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'nün 77. kuruluş yıldönümüne dolayısıyla yurt genelinde başlattığı kampanya çerçevesinde 77 bin fidandan bin 500'ü Edremit Körfez Havaalanı'na dikildi. Etkinliğe Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kadıköy Belediye Hasan Özel, havaalanı yetkilileri ve öğrencilern katıldı.

Edremit Körfez Havaalanı Müdürü Erhan Mensiz, "Yapmış olduğumuz bu organizasyon, DHMİ'nin 77. kuruluş yıldönümüne bağlı olarak gerçekleştirmiş olduğu ağaçlandırma çalışmasıdır. Biz de burada yaklaşık bin 500 fidan dikerek çalışmaya katıldık." dedi.

HAVAALANINA 1500 FİDAN

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
DHMİ Bence baştan persenolinin üzerine yaz geldi kıyafetlerini dağıtsın üç yıldır alınamıyor kıyafetler daha sonra çevre düzenleme yapılsa daha iyi olur diye düşünüyorum artık işe yamalı elbiselerle gideceğiz inanınki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
siz de boş arazilere ağaç dikmek için kmpanya başlatın..neresi olursa olsun çok faydalı bir etkinkik olmuş,hayırlı olsun ülkemize.tek bir fidan bile çok şey kazandırır..sizin uçağınızı ne kuşlar ne böcekler etkiler merak etmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşıma katılıyorum güzel bir uygulama fakat inşallah havaalanı çevresine dikmezsiniz bu kadar ağacı diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dikin agaclari sonra kuşlarla ugrasin durun..avrupa gibi değil burasi , bizim bolgemizde çok kuş var. o kadar agaci dikerseniz havaalanina bir dunya kuş ucak çarpişmasina maruz kalirsiniz.. daglarimiz bom boş.. insanin içi aciyor.. dakikalarca bom boş arazilerin uzeirnde ucuyoruz. her kuş optuk sira havaalanlarina mi geldi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000