03 Haziran 2010, Perşembe 09:29:17

GAZİPAŞA'DA BÜYÜK HEYECAN

Gazipaşa Havaalanı için Alanya ve çevresinde uzun süredir "3C" için beklenen izin çıktı...
  • Bazı kişiler bu Ülkede hangi kurumun neden sorumlu olduğunu hiç bir zaman anlayamayacaklar. Yahu meydanın açılıp açılmamasının ya da hangi kategoride açılacağının DHMİ ile ne ilgisi var da DHMİ onaylayacakmış. Açın bakın SHY 14 A, 2920 sayılı kanun SHGM'nin teşkilat kanunu 5... Biraz okuyun be kardeşim. Meydanı kim açar kim kapatır. Kim sertifakasını verir. Kim kategorisini belirler. SHGM'dekiler boş boş oturacağınıza bari buna itiraz edin. O bizim işimiz DHMİ'den onay almamıza gerek yok deyin. İşinize öyle geliyor herhalde. Yarın öbür gün allah korusun bir uçak düşerse sorumluluk almamak içinse o gün geldiğinde sizi kimse kurtaramaz.
  • ICF yönetimi izin verirse uçak iner, yoksa inmez
  • Nerede AYT havalimanı sakinleri ? Felaket yorumları yazmamışlar ?
  • Kesin Germania uçacak başka tur gelmez :)
  • ????????????????????????
  • Ilk ucusu ve turistleri heyecanla bekliyoruz.

Antalya'nın Alanya ilçesindeki Gazipaşa Havaalanı için uzun süredir beklenen karar için 3C kategori izin belgesi çıktı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Alanya ve çervesinde uzun süredir Gazipaşa Havaalanı'na yapılacak uçuşlar için heyecanlı bir bekleyiş var. Gazipaşa Havaalanı, yurt içi uçuşların yapılabilmesini sağlayan 2C kategorisinde yer alıyordu. Yurtdışı seferlerin de yapılabileceği kategori olan "3C" için beklenen izin ise çıktı.

Alınan bilgilere göre, 3C izninin onaylanmak üzere Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nde olduğu ve büyük ihtimalle yarın onaylanacağı öğrenildi.

Öte yandan iznin çıkmasından sonra ilk seferi, Avrupa'nın en büyük Türk Tur Operatörü Öger Türk Tur'un düzenlemesi bekleniyor. Eğer bir aksilik olmazsa, ilk uçak, Öger Türk Tur tarafından 6 Haziran 2010 tarihinde Gazipaşa Havaalanı'na inecek...

©AirportHaber.com

GAZİPAŞA'DA BÜYÜK HEYECAN

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bazı kişiler bu Ülkede hangi kurumun neden sorumlu olduğunu hiç bir zaman anlayamayacaklar. Yahu meydanın açılıp açılmamasının ya da hangi kategoride açılacağının DHMİ ile ne ilgisi var da DHMİ onaylayacakmış. Açın bakın SHY 14 A, 2920 sayılı kanun SHGM'nin teşkilat kanunu 5... Biraz okuyun be kardeşim. Meydanı kim açar kim kapatır. Kim sertifakasını verir. Kim kategorisini belirler. SHGM'dekiler boş boş oturacağınıza bari buna itiraz edin. O bizim işimiz DHMİ'den onay almamıza gerek yok deyin. İşinize öyle geliyor herhalde. Yarın öbür gün allah korusun bir uçak düşerse sorumluluk almamak içinse o gün geldiğinde sizi kimse kurtaramaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ICF yönetimi izin verirse uçak iner, yoksa inmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nerede AYT havalimanı sakinleri ? Felaket yorumları yazmamışlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kesin Germania uçacak başka tur gelmez :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
????????????????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ilk ucusu ve turistleri heyecanla bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000