01 Ocak 2019, Salı 10:20:57

Funda Ocak 2019'a havalimanı çalışanlarıyla birlikte girdi

Devlet Hava Meydanlar İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, 2019'a havalimanı çalışanlarıyla birlikte girdi.
  • Haftasonu gece nobetleri ve resmi tatillerde sivil kiyafet burdan da bulasmaniz tutmadi kontrolorlere
  • Atatürk Havalimanındaki karla mücadele planı, performansı ve donanımı ile DHMİ nin çağdaşlığının, iyi yönetiminin, işine önem vermesinin ve sorumluluğunu yerine getirmesinin bir göstergesidir. Göreceğiz bakalım.
  • Arffe guvenlige kasadan para veremeyecegıniz icin s/s tazminatini vermemezlik edemezsiniz bu hukuksuzluktur. Bu tazminat s/s gonderiliyorsa bu diger birimleri baglamaz. Gobegimiz bir kesilmedi
  • Peki Funda Ocak orada da Bahri Kesici nerede?
  • 2020'de bizde bekleriz Sn Genel Müdüremiz... Sizi çok seviyoruz...
  • Arff’ye euro control parası vermezsem kimseye vermem, yakarım lan burayı! O ne uzun bir hortum..
  • Hani verdiğin sözleeeeer? Hani gençliğim nerdeee?
  • Lütfen biraz da eurocontol e tek kalemde iade edilen paranın takipçisi olunuz.
  • Muadil kadrolar esit almalidir eloktornik makina elektrik bunlar teknik hizmet muadilidir atc memeuru aim memuru memur guvenlik memuru arff memuru apron mmemeuri bunlarda gih sınıfı kadrolardir bir birinin muadlilidir herkez esit olmasa bile cok cuzi farklarla esite yakin almalidir i zaman adalet olur
  • Genel Müdürümüz örnek bir Yöneticidir. Her yaptığı işi çalışanlarıyla paylaşarak, samimi ve içten davranış sergiliyor. Onun bu olumlu adımlarına personeller olarak zarar vermeyelim. Resimlerden de anlaşılacağı üzere Seyrüsefer personelleri kılık ve kıyafet Yönetmeliklerine uymuyor. Kurum memurun yasal hakkı olmamasına rağmen Yönetim Kurulu Kararı ile devletin, milletin parasıyla elbise alıyor ama Kurumun en üst Yöneticisinin karşısına o elbiseler giyilmeden çıkılıyor. Lütfen daha duyarlı olalım.

Devlet Hava Meydanlar İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, 2019'a havalimanı çalışanlarıyla birlikte girdi.

Havalimanı ziyaretleriyle ilgili izlenimlerini sosyal medya hesabından paylaşan Ocak, "Ziyaret fırsatı bulduğum Esenboğa Havalimanı’nda çalışan tüm meslek guruplarına mensup personelimiz, diğer havalimanlarındaki meslektaşları gibi yüksek görev bilinçleri, liyakatleri ve çalışkanlıklarıyla göz dolduruyorlar. Hepsiyle iftihar ediyorum. " ifadelerini kullandı.

İşte Funda Ocak'ın o paylaşımları:

Her geçen yıl daha çok büyüyen, daha çok gelişen, daha büyük proje ve yatırımlara imza atan bir kuruluş olmanın gururunu bize yaşatan kıymetli mesai arkadaşlarımın bir bölümüyle yeni yılı karşılamak için Türkiye  Hava Trafik Merkezi ve Esenboğa Havalimanını ziyaret ettim.

Türkiye  Hava Trafik Merkezi, Esenboğa Havalimanı ARFF Müdürlüğü, Teknik Kule  ve iş makineleri garajındaki  çalışanlarımızın yeni yıllarını kutladım; onların tatil, gece,  kar kış  demeden gösterdikleri üstün gayret ve taşıdıkları hizmet heyecanına tanık oldum.

Ziyaret fırsatı bulduğum Esenboğa Havalimanı’nda çalışan tüm meslek guruplarına mensup personelimiz, diğer havalimanlarındaki meslektaşları gibi yüksek görev bilinçleri, liyakatleri ve çalışkanlıklarıyla göz dolduruyorlar. Hepsiyle iftihar ediyorum.

Ziyaretim esnasında arkadaşlarımın dile getirdikleri sorunlar ve  ifade ettikleri çözüm önerilerini,  ortak aklı esas alan yönetim üslubumuz gereğince inşallah titizlikle değerlendireceğiz.

Bu samimi ve yararlı geçen ziyaret vesilesiyle Türkiye  Hava Trafik Merkezi ile ilgili bazı verileri paylaşmak istiyorum sizinle.

Avrupa ile Asya arasındaki hava trafiğini 7 gün 24 saat çok başarılı bir şekilde yöneten Türkiye Hava Trafik Kontrol Merkezinde görev yapan kıymetli arkadaşlarımızın başarılarımızdaki rolü çok büyük.

İleri teknoloji ile donatılmış, Avrupa’nın en büyüğü olan bu merkezimizde, 7/24 görev yapan çok iyi eğitimli, deneyimli personelimiz sayesinde,  yaklaşık 1 milyon km2’lik Türk hava sahasındaki hava trafik kontrol hizmeti tek merkezden veriliyor.

Sürekli artan trafiğe rağmen, alanında uzman  arkadaşlarımızın üstün gayretiyle  emniyetli uçuşun adresi haline gelen Türk Hava sahasında 2018 Aralık sonu itibarıyla toplam 106 bin 839 trafik gerçekleşti.

Yıl içinde tüm zamanların transit geçiş rekoru 29 Temmuzda 1603 trafikle kırıldı. Transit geçişte bir önceki yıla göre ortalama yıllık % 14 artış sağlandı.

Bizi içten misafirperverlikle ağırlayan  kıymetli arkadaşlarıma teşekkür ediyor,  yeni yılda  başarılarının devamını diliyorum.











Funda Ocak 2019'a havalimanı çalışanlarıyla birlikte girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Yok artik ~ 5 yıl önce
Haftasonu gece nobetleri ve resmi tatillerde sivil kiyafet burdan da bulasmaniz tutmadi kontrolorlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karla mücadele ~ 5 yıl önce
Atatürk Havalimanındaki karla mücadele planı, performansı ve donanımı ile DHMİ nin çağdaşlığının, iyi yönetiminin, işine önem vermesinin ve sorumluluğunu yerine getirmesinin bir göstergesidir. Göreceğiz bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne bu ~ 5 yıl önce
Arffe guvenlige kasadan para veremeyecegıniz icin s/s tazminatini vermemezlik edemezsiniz bu hukuksuzluktur. Bu tazminat s/s gonderiliyorsa bu diger birimleri baglamaz. Gobegimiz bir kesilmedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 5 yıl önce
fitne tohumları eken troller gibisin.
BK ~ 5 yıl önce
Peki Funda Ocak orada da Bahri Kesici nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samsun ~ 5 yıl önce
2020'de bizde bekleriz Sn Genel Müdüremiz... Sizi çok seviyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendilerinin ~ 5 yıl önce
Emekliliği yaklaşiyor :)
KptPltÇlkSnr ~ 5 yıl önce
Arff’ye euro control parası vermezsem kimseye vermem, yakarım lan burayı! O ne uzun bir hortum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Funda Hanım'a ~ 5 yıl önce
Hani verdiğin sözleeeeer? Hani gençliğim nerdeee?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Funda Hanım ~ 5 yıl önce
Lütfen biraz da eurocontol e tek kalemde iade edilen paranın takipçisi olunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 5 yıl önce
Encok bizde durdu bizi en cok sevmektedir. Allah razi olsun. Simdi kulecilerden intikam alma zamani.
Muadil kadrolar ~ 5 yıl önce
Muadil kadrolar esit almalidir eloktornik makina elektrik bunlar teknik hizmet muadilidir atc memeuru aim memuru memur guvenlik memuru arff memuru apron mmemeuri bunlarda gih sınıfı kadrolardir bir birinin muadlilidir herkez esit olmasa bile cok cuzi farklarla esite yakin almalidir i zaman adalet olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muadil bey ~ 5 yıl önce
Çok cahilsin, keşke ölsen.
Müdür Yard. ~ 5 yıl önce
Genel Müdürümüz örnek bir Yöneticidir. Her yaptığı işi çalışanlarıyla paylaşarak, samimi ve içten davranış sergiliyor. Onun bu olumlu adımlarına personeller olarak zarar vermeyelim. Resimlerden de anlaşılacağı üzere Seyrüsefer personelleri kılık ve kıyafet Yönetmeliklerine uymuyor. Kurum memurun yasal hakkı olmamasına rağmen Yönetim Kurulu Kararı ile devletin, milletin parasıyla elbise alıyor ama Kurumun en üst Yöneticisinin karşısına o elbiseler giyilmeden çıkılıyor. Lütfen daha duyarlı olalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1-2-3 check ~ 5 yıl önce
en azından geceleyin kılık kıyafetti, tüydü sakaldı ile uğraşmasınlar, sonuçta halkla iç içe bir iş yapmıyorlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000