30 Mart 2011, Çarşamba 13:56:03

ER-AH İLE BİR 'İLK'İ YAŞADILAR

Antalya Akdeniz Üniversitesi Sivil Havacılık bölümü öğrencileri ilk uçuş deneyimlerini ER-AH uçuş okuluna düzenlenen gezi esnasında simülatörde gerçekleştirdi.
  • 'ilk' lerin okulu...biz oğrencıleri olarak alışık oldugumuz bir durum.bır işletme sadece ticareti düşünmeyip havacı denildiginde ahlak pilotaj bilgisi ve eğitimiyle emniyetten ödün vermeden yetiştirdiği biz öğrencileri olarak teşekkur ediyoruz.başarılarınızın devamı demiyoruz.devam edicek biliyoruz saygılarımızla..
  • Resimde soldaki sarı gömlekli Bey, Pilot Fatih ERDEM... Kendisi uzun yıllar Hava Trafik Kontrolörlüğü yapmış, son derece kaliteli ve bilgili bir büyüğümüzdür. Bu bilgi ve becerisini orada, pilot adayı arkadaşlarıma aktarma imkanı bulduğu için, hem kendisini hem de ER-AH şirket sahibi ve yöneticilerini canı gönülden tebrik ederim. Biz sizlerin elinizde büyüdük Fatih Abicim öpüyorum...
  • Tebrikler. . Her geçen gün sağladığı planlı, emin ve kararlı büyüme hızıyla yoluna dahada hızlı devam eden ER-AH uçuş ve eğitim akademisi eminizki havacılığımıza daha nice genç neferler kazandıracaktır. Dinamik ve bilgili güncel kadrosu, maddi imkanları ve altyapısı vede akademi kurucusu Erdoğan beyin içten çabalarıyla, vizyon sahibi bir eğitim havacılığa gönül verenleri bekliyor. Başarılarının ve örnek çizginin devamını dileriz ER-AH. Tebrikler ve yolun açık olsun..
  • katkılarıyla öğrencileri bilgilendiren burhan bey'e tesekkur ederiz...
  • ER-AH uçuş okulu sınıfının en iyi okulu oldu. En azından öğrencilerinin iş bulma ümidi var. Bu okulun bir şubesi İstanbul'da da kurulması lazım. İstanbul'da eğitimden haberi olmayanlar piyasayı kaldırıyor.
  • Yıllardır bu böülüm açılması için şahsi çabalarını eksik etmeyen bir eğitim aşığı. Geçen yıl açmış olduğu bölüm öğrencileri ile Meslek Yüksek Okulu tanımını adeta baştan yapmayı hedefliyor. Eğitim kalitesi ve öğrencilerinin başarısı şimdiden sektördekilerin gözünü kamaştırmaya başladı. Seçkin Öğretim üyesi kadrosu ile Akdeniz Üniversitesi Sivil Havacılık Bölümü öğrencileri Antalya'ya çok şey vaadediyor. Teşekkürler Sayın Alpar
  • Akdeniz Universitesi, Sosyal Bilimler MYO, Sivil Hava Ulastirma Isletmeciligi Programina kayitli olan ogrencilere kapilarini acip ilk similator deneyimini Er-Ah ucus okulunda gerceklestirilmesini saglayan basta Er-Ah ucus okulu sahibi Erdogan Cıbıllıoğlu olmak uzere pilot Fatih Erdem bey ve Er-Ah ucus okulu kalite departman müdürü betul oncuye ve diger egitmenlere tesekkur ediyorum.
  • Gençlere havacılığı sevdirme konusunda yapılan bu tür etkinlikleri desteklememiz gerektiğini düşünüyorum. Diğer uçuş eğitim organizasyonlarımızın da gençlere yönelik bu tür katkılarını bekliyoruz. Teşekkürler Sn.Cabioğlu ve Er-Ah ailesi

Gezi esnasında uçuş okulu sahibi Erdoğan Cabıllıoğlu, Pilot Fatih Erdem, Kalite Müdürü Betül Öncü ve diğer eğitmenler eşilik ederek bilgi verdiler.

Öğrencilerin havacılık sektörü ve staj olanakları ile ilgili detaylı bilgi aldığı gezi, Sivil Havacılık bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Özer Alpar ile DHMİ Antalya Havalimanı emekli başmüdürü Burhan Tiryaki nezaretinde gerçekleştirildi.

ER-AH İLE BİR 'İLK'İ YAŞADILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
'ilk' lerin okulu...biz oğrencıleri olarak alışık oldugumuz bir durum.bır işletme sadece ticareti düşünmeyip havacı denildiginde ahlak pilotaj bilgisi ve eğitimiyle emniyetten ödün vermeden yetiştirdiği biz öğrencileri olarak teşekkur ediyoruz.başarılarınızın devamı demiyoruz.devam edicek biliyoruz saygılarımızla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Resimde soldaki sarı gömlekli Bey, Pilot Fatih ERDEM... Kendisi uzun yıllar Hava Trafik Kontrolörlüğü yapmış, son derece kaliteli ve bilgili bir büyüğümüzdür. Bu bilgi ve becerisini orada, pilot adayı arkadaşlarıma aktarma imkanı bulduğu için, hem kendisini hem de ER-AH şirket sahibi ve yöneticilerini canı gönülden tebrik ederim. Biz sizlerin elinizde büyüdük Fatih Abicim öpüyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tebrikler. . Her geçen gün sağladığı planlı, emin ve kararlı büyüme hızıyla yoluna dahada hızlı devam eden ER-AH uçuş ve eğitim akademisi eminizki havacılığımıza daha nice genç neferler kazandıracaktır. Dinamik ve bilgili güncel kadrosu, maddi imkanları ve altyapısı vede akademi kurucusu Erdoğan beyin içten çabalarıyla, vizyon sahibi bir eğitim havacılığa gönül verenleri bekliyor. Başarılarının ve örnek çizginin devamını dileriz ER-AH. Tebrikler ve yolun açık olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
katkılarıyla öğrencileri bilgilendiren burhan bey'e tesekkur ederiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ER-AH uçuş okulu sınıfının en iyi okulu oldu. En azından öğrencilerinin iş bulma ümidi var. Bu okulun bir şubesi İstanbul'da da kurulması lazım. İstanbul'da eğitimden haberi olmayanlar piyasayı kaldırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yıllardır bu böülüm açılması için şahsi çabalarını eksik etmeyen bir eğitim aşığı. Geçen yıl açmış olduğu bölüm öğrencileri ile Meslek Yüksek Okulu tanımını adeta baştan yapmayı hedefliyor. Eğitim kalitesi ve öğrencilerinin başarısı şimdiden sektördekilerin gözünü kamaştırmaya başladı. Seçkin Öğretim üyesi kadrosu ile Akdeniz Üniversitesi Sivil Havacılık Bölümü öğrencileri Antalya'ya çok şey vaadediyor. Teşekkürler Sayın Alpar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Akdeniz Universitesi, Sosyal Bilimler MYO, Sivil Hava Ulastirma Isletmeciligi Programina kayitli olan ogrencilere kapilarini acip ilk similator deneyimini Er-Ah ucus okulunda gerceklestirilmesini saglayan basta Er-Ah ucus okulu sahibi Erdogan Cıbıllıoğlu olmak uzere pilot Fatih Erdem bey ve Er-Ah ucus okulu kalite departman müdürü betul oncuye ve diger egitmenlere tesekkur ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gençlere havacılığı sevdirme konusunda yapılan bu tür etkinlikleri desteklememiz gerektiğini düşünüyorum. Diğer uçuş eğitim organizasyonlarımızın da gençlere yönelik bu tür katkılarını bekliyoruz. Teşekkürler Sn.Cabioğlu ve Er-Ah ailesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000