20 Temmuz 2011, Çarşamba 08:21:30

EDREMİT HAVAALANI'NDA YANGIN

Edremit Körfez Havaalanı'nda otların tutuşması sonucu çıkan yangın zamanla büyüyerek havaalanını dumanla kapladı. Körfez'deki tüm itfaiyelerin seferber edilmesiyle yangın 5 saatte kontrol altına alındı.
  • onları fazla yormayın alışık değillerdir
  • Sen itfaiyeci misin? Bir, Sen, haberde ot diye geçen o çevreyi bilir misin? İki.
  • 10 donum alanda, otların yanmasıyla oluşan yangın 5 saat sürermiymiş, sürermiş demek. iş bilmezlikten başka bişey değil. bir de çağrılmadık itfaiye grubu kalmamış, neredeyse istanbuldan yardım isteyecekler ot yangını için.
  • bu olayın üzerine artık arff alırlar sanırım artık itfaiyeci mezunu tabiki de..
  • böylesine tatil beldelerinini oldugu bir ilçenin havaalanıın hala ılgizi ve büyümüeye kapalı olması her gittiğimde içimi acıtıyor.
Uluslararası Edremit Körfez Havaalanı'nda henüz bilinmeyen nedenden dolayı kuru otların tutuşması sonucu yangın çıktı. Yangın bir anda havaalanını etkisi altına aldı. Yangına ilk müdahaleyi Devlet Hava Meydanları İşletmesi İtfaiyesi ve Edremit Belediye İtfaiyesi ekipleri yaptı. Ancak yapılan müdahale yetersiz kalınca Burhaniye, Havran, Kadıköy, Akçay gibi ilçe ve beldelerden Edremit Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı yangın arazözleri geldi.

Zaman zaman dumanların hayvan çiftliklerinin yakınına kadar gelmesi çiftlik sahiplerini tedirgin etti. Edremit Belediyesi Başkan Av. Tuncay Kılıç'ın talimatıyla yangın için tüm imkanlar seferber edildi. Yaklaşık 10 dönüm alanda meydana gelen yangını yerinde inceleyen Edremit Kaymakamı Osman Tunç ve Edremit Belediye Başkanı Kılıç çalışmalar hakkında bilgi aldı ve söndürme çalışmalarını yönlendirdi.

Başkan Kılıç Edremit Belediyesi itfaiyesinin ve belediyede bulunan bütün iş makinelerinin yangına müdahale için görevlendirdiğini ifade etti. Yangın yaklaşık 5 saat sonra kontrol altına alındı. Kontrol altına alınan yangın alanında soğutma çalışmaları devam ediyor.

EDREMİT HAVAALANI'NDA YANGIN

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
onları fazla yormayın alışık değillerdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen itfaiyeci misin? Bir, Sen, haberde ot diye geçen o çevreyi bilir misin? İki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
10 donum alanda, otların yanmasıyla oluşan yangın 5 saat sürermiymiş, sürermiş demek. iş bilmezlikten başka bişey değil. bir de çağrılmadık itfaiye grubu kalmamış, neredeyse istanbuldan yardım isteyecekler ot yangını için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu olayın üzerine artık arff alırlar sanırım artık itfaiyeci mezunu tabiki de..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
böylesine tatil beldelerinini oldugu bir ilçenin havaalanıın hala ılgizi ve büyümüeye kapalı olması her gittiğimde içimi acıtıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000