11 Eylül 2016, Pazar 19:17:52

DHMİ'nin AHL ekibinden anlamlı hareket

5 gün önce Gürcü sahibinin elinden kaçarak havalimanı apronunda kaybolan Jack Russell Terrier cinsi köpek, DHMİ ekiplerinin oluşturduğu köpek timi tarafından bulunarak sahibine teslim edildi. Köpek için konulan ödülü almayan ekipler, paranın şehit ailelerine verilmesini istedi.
  • Ahmet Aydoğan Abiyi Uzun Yıllardır Tanırım Kendisi Yiğit,Dürüst, Dost Canlısı,Gönül Dostu Ülkeye Faydalı Bir İnsan Ellerinden Öpüyorum Kendisinin... Fatih Saatci
  • Helal sana ahmet abi sen bir efsanesin
  • İyi insanlar heryerde lazım, vicdan insanı insan yapan tek şeydir.
  • Adamsın Ahmet abi
  • Ramp sefleri ne bak hele ucak yuklemeleri gerekirken kopek kovaliyorlar...
  • Ne ararsan var. Kedi köpek. Pistin etrafındaki çöp yığınlarını unutmamak lazım. Dünyaya rezil olmayı geçtim bu çöpler kuşları çektiği için uçaklar için tehlike arz etmekte. Temizleyin artık şu pisliği.
  • Çin yolcuları görmesin
  • Tebrik ediyoruz.Kopek timlerini
  • Böyle insanalrın hala var olduğunu görmek gerçekten çok güzel allah razı olsun
  • sana helal olsun

İstanbul Atatürk Havalimanı apronunda kaybolan evcil köpek, havalimanı ekiplerini alarma geçirdi. Apronda köpeklerin uçaklar için tehlikeye yol açmaması nedeniyle DHMİ ekiplerinin oluşturduğu köpeklerle mücadele timi, 24 saat boyunca görev yapıyor. Apronda yakalanan köpekler barınaklara götürülüyor.

Bunun dışında köpek timleri zaman zaman da kaybolan evcil hayvanları sahiplerine ulaştırmada da etkili rol üstleniyor. 5 gün önce İstanbul-Batum seferini yapacak uçağa binecek olan Gürcü sahibinin elinden kaçarak kaybolan Jack Russell Terrier cinsi köpek, Atatürk Havalimanı apronunda köpek timi görevlileri tarafından bulundu.

Apronda çeşitli yerlere konulan kafesler sayesinde yakalanan köpeğe yiyecek ve su veren DHMİ ekipleri , köpeğin tüm ihtiyaçlarını gidererek sahibine verilmesi için yetkililere teslim edilerek sahibine ulaştırılması sağlandı.

Bin dolarlık ödülü almadı
Atatürk Havalimanı apronunda kayıp köpeğin bulunmasıyla ilgili hareketli anlar yaşandı. Köpek apronda yer alan kafesler sayesinde yakalandı.Görevliler tarafından beslenen köpeğin sahibi araştırılması sonucu köpeğini kaybettiğini bildiren bir yolcuya ulaşıldı ve fotoğrafları da bu yolcuya gönderildi.

Yapılan araştırmalar sonucu köpeğin sahibinin Gürcü yolcu olduğunun kesinleşmesi üzerine köpeğin sahibine ulaşması sağlandı. Köpeği bulma ödülü olan bin doları köpeği bulan Ahmet Aydoğan ödülü şehit ailelerine bağışlayacağını söyledi.

DHMİ'nin AHL ekibinden anlamlı hareket

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

RTE "FATİH SAATCİ" RTE ~ 8 yıl önce
Ahmet Aydoğan Abiyi Uzun Yıllardır Tanırım Kendisi Yiğit,Dürüst, Dost Canlısı,Gönül Dostu Ülkeye Faydalı Bir İnsan Ellerinden Öpüyorum Kendisinin... Fatih Saatci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ~ 8 yıl önce
Helal sana ahmet abi sen bir efsanesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi insan ~ 8 yıl önce
İyi insanlar heryerde lazım, vicdan insanı insan yapan tek şeydir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seküri ~ 8 yıl önce
Adamsın Ahmet abi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kopekciler ~ 8 yıl önce
Ramp sefleri ne bak hele ucak yuklemeleri gerekirken kopek kovaliyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erdi ~ 8 yıl önce
Ramp sefinin işi uçak yüklemek mi
Çöplük ~ 8 yıl önce
Ne ararsan var. Kedi köpek. Pistin etrafındaki çöp yığınlarını unutmamak lazım. Dünyaya rezil olmayı geçtim bu çöpler kuşları çektiği için uçaklar için tehlike arz etmekte. Temizleyin artık şu pisliği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şapırt ~ 8 yıl önce
Çin yolcuları görmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci ~ 8 yıl önce
Tebrik ediyoruz.Kopek timlerini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal olsun ~ 8 yıl önce
Böyle insanalrın hala var olduğunu görmek gerçekten çok güzel allah razı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 8 yıl önce
sana helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000