08 Nisan 2019, Pazartesi 15:34:17

DHMİ'den teşekkür mesajı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) taşınma sürecinin başarıyla gerçekleştirilmesinin ardından çalışanlarına bir teşekkür mesajı yayınladı.
  • 25,04,2019 Trabzon havalimanında ki uçuş rezaletine Bu iki dudak bir kafa Dhmi yönetimi ne deyecek 10:00/18:00 arası uçuş yok denildi sonra uçaklara üçkez rötar ve iptal olan uçuşlar madem iptal di neden uçuş var dendi Ya turizm i baltalayan dingil davranış yabancı uyruklu yolcular gün ortası uçak var diye adamlara bilet verilmiş Konuyu izah edecek iki dudak bir kafa Trabzon Havalimanı kurum amiri yok idareci yok meydancı müdür yok bu nasıl bir basiretsizlik Sözde dhm müthiş yönetiliyor hemşerim sizler 5koyunu otlatamazsınız Kaldıki kurumlarda müdürlük yapıyonuz Dhm genel müdürlüğü Trabzon Havalimanı Rezaletine bir açıklama yapamazsın niye çünkü diyecek bir sözün yok hadi bakim bunuda geçiştirin
  • Hayırlı insan, Görevde bulunduğunuz sürede sizden hep böyle iyi ve güzel haberler duymak dileğiyle...
  • Bu haber için yorum tarafımdan gönderildi. " Henüz yorum gönderilmedi değil " Ama yayımlanmadı. Nedense !
  • Genel müdür bizi görmezden gelemessin
  • Ne kadar da büyüttünüz. Alt tarafı bir taşınma. Evlerinizden taşınırken de böyle salya sümük zırlıyor musunuz? Veda konuşmaları, yok bilmem ağlatan ( ! ) yorumlar.....Gerçekçi olun. Yeni havalimanı eksiklikleri nelerdir? Personel taşıma işleri, Uzaklık yakınlık meselesi....vs.vs. Utanmasanız Atatürk Havalimanı çevresindeki ağaçlara acemi, yeni yetme, ergen köylü aşıklar gibi adlarınızı kazıyacaksınız. Bu arada bir önemli konu daha var. Yeni havalimanının adı ATATÜRK olmalıdır. Başka olamaz. Bilmem anlatabiliyor muyum?
  • Beni övme, bana para ver!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdür vekili Mehmet Ateş imzasıyla taşınma sürecinin başarıyla gerçekleştirilmesinin ardından çalışanlarına bir teşekkür mesajı yayınladı.;

DHMİ'nin sosyal medya hesaplarında paylaşılan o mesaj:

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı’na Bakanlığımızın koordine ve direktifleri doğrultusunda gerçekleştirilen büyük taşınmanın başarıyla tamamlanmasını sağlayan kıymetli mesai arkadaşlarıma ve paydaş kuruluş çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum.

Havacılığımızda önemli başarılara imza atan Atatürk Havalimanı’nın elde ettiği ödül ve rekorlarda emeği bulunan fedakâr mesai arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyor, vefat edenleri rahmet ve minnetle anıyorum.

Dünya havacılığının kalbinin attığı zafer anıtı İstanbul Havalimanı'nda hizmet bayrağını devralan arkadaşlarımıza başarılar diliyor, bu havalimanımızı kullanacak yolcularımıza iyi uçuşlar temenni ediyorum.

DHMİ'den teşekkür mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Keten helva ~ 5 yıl önce
25,04,2019 Trabzon havalimanında ki uçuş rezaletine Bu iki dudak bir kafa Dhmi yönetimi ne deyecek 10:00/18:00 arası uçuş yok denildi sonra uçaklara üçkez rötar ve iptal olan uçuşlar madem iptal di neden uçuş var dendi Ya turizm i baltalayan dingil davranış yabancı uyruklu yolcular gün ortası uçak var diye adamlara bilet verilmiş Konuyu izah edecek iki dudak bir kafa Trabzon Havalimanı kurum amiri yok idareci yok meydancı müdür yok bu nasıl bir basiretsizlik Sözde dhm müthiş yönetiliyor hemşerim sizler 5koyunu otlatamazsınız Kaldıki kurumlarda müdürlük yapıyonuz Dhm genel müdürlüğü Trabzon Havalimanı Rezaletine bir açıklama yapamazsın niye çünkü diyecek bir sözün yok hadi bakim bunuda geçiştirin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı İnsan ~ 5 yıl önce
Hayırlı insan, Görevde bulunduğunuz sürede sizden hep böyle iyi ve güzel haberler duymak dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 5 yıl önce
Bu haber için yorum tarafımdan gönderildi. " Henüz yorum gönderilmedi değil " Ama yayımlanmadı. Nedense !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 5 yıl önce
Genel müdür bizi görmezden gelemessin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 5 yıl önce
Ne kadar da büyüttünüz. Alt tarafı bir taşınma. Evlerinizden taşınırken de böyle salya sümük zırlıyor musunuz? Veda konuşmaları, yok bilmem ağlatan ( ! ) yorumlar.....Gerçekçi olun. Yeni havalimanı eksiklikleri nelerdir? Personel taşıma işleri, Uzaklık yakınlık meselesi....vs.vs. Utanmasanız Atatürk Havalimanı çevresindeki ağaçlara acemi, yeni yetme, ergen köylü aşıklar gibi adlarınızı kazıyacaksınız. Bu arada bir önemli konu daha var. Yeni havalimanının adı ATATÜRK olmalıdır. Başka olamaz. Bilmem anlatabiliyor muyum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dahmi ~ 5 yıl önce
Beni övme, bana para ver!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000