22 Nisan 2021, Perşembe 10:50:56

DHMİ'den Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı için ihale ilanı duyurusu

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı yolcu taşıma hizmeti için ihale yapılacağını duyurdu.
  • Tarifeli seferler mi başladı da millet ihaleye girsin. Şöyle bi izmir, muğla, antalya , bulgaristan , sinop, muş, trabzon seferleri olsa çorluya çok yakışır. Bu illerden ciddi nüfus mevcut çorluda. Yaz dönemi için de baştaki tatil yerleri için sefer gerekli.
  • Atilim acil iniş yapmış,bilgisi olan var mi
  • İhale mi? Bizde ihale olur mu hiç. Alacak olan belli zaten

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı yolcu taşıma hizmeti için ihale yapılacağını duyurdu.

Aylık 4 Bin Lira muhammen kira bedeli üzerinden açık ihale usulü ile yapılacak ihale ile 2021 sonuna kadar kiraya verileceği duyuruldu.

DHMİ İhale İlanı açıklaması:

1. Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı – Şehir Merkezi ve aksi yönde yapılacak yolcu taşıma hizmeti verilmesi amacıyla KDV dâhil aylık 4.000.-TL (DörtbinTL) muhammen kira bedeli üzerinden açık ihale usulü ile ihale edilerek 31.12.2021 tarihine kadar kiraya verilecektir.

2. Söz konusu hizmete ait Sözleşme Taslağı ve İhale Şartnamesi DHMİ Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Ticaret Dairesi Başkanlığı veya Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı Müdürlüğünden KDV dâhil 100.-TL (YüzTürkLirası) karşılığında temin edilebilir.

3. İhaleye iştirak edecekler 10.000.-TL (OnbinTL) geçici teminat vereceklerdir.

4. Kiralanacak hizmete talip olanlar 05/05/2021 günü saat 14.00’e kadar İhale Şartnamesinde belirtilen evrakı tamamlayıp DHMİ Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı Müdürlüğü Evrak Birimine vereceklerdir. Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular ile posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

5. İstenen belgeleri eksik, yanlış veya zamanında getirmeyenlerin müracaatları yapılmamış sayılacaktır.

6. Söz konusu hizmet ile ilgili olarak daha önce Kuruluşumuza verilen dilekçeler geçersizdir.

7. İhale 05/05/2021 günü saat 14.30’da DHMİ Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı Müdürlüğünde yapılacaktır.

8. Kuruluşumuz yapılan bu ihalede 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

DHMİ'den Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı için ihale ilanı duyurusu

Yorumlar

Ola hani uçak ~ 3 yıl önce
Tarifeli seferler mi başladı da millet ihaleye girsin. Şöyle bi izmir, muğla, antalya , bulgaristan , sinop, muş, trabzon seferleri olsa çorluya çok yakışır. Bu illerden ciddi nüfus mevcut çorluda. Yaz dönemi için de baştaki tatil yerleri için sefer gerekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atu ~ 3 yıl önce
Atilim acil iniş yapmış,bilgisi olan var mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İhale ~ 3 yıl önce
İhale mi? Bizde ihale olur mu hiç. Alacak olan belli zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000