05 Kasım 2015, Perşembe 09:15:11

DHMİ'den ödüllü logo yarışması

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), logosunu yenileme kararı aldı.
  • havaalanlarında çalışanlar için hem enroute hem de terminal işi yapıyorlar deniliyor. peki smart ta çalışan atc elektronik aim dışı personel neden 1. gruptan tazminat alamıyor? adaletsizlik her yerinde var. neresinden tutarsanız tutun dökülüyor. yakında smartın girişine orhan birdalın büstünü dikerler. logo içinde arkadaşlara katılıyorum orhan birdal içeren bi logo olsun.
  • havelted web sitesinde yer alan havacılık tazminatı raporuna göre elektriğin havacılık tazminatı yıllarca elektroniğe verilmiş. bizim paralarımızı elektronikçiler yemişler. adamlar eurocontrolden belgeler koymuşlar. ats teknik birim olarak geçiyor. hiç bi yerde elektronik yazmıyor. tüm teknik birimlerin hakkı olan parayı orhan birdal sadece elektroniğe peşgeş çekmiş. kurum logosu radar telsiz melsiz bişeyler olsun.
  • ATC falan hepsi hikaye. Mesai dışında ekstra çalışarak mı alırlar bu parayı? Mesai saati içinde Türk uçağı, transit uçak falan fark etmez. Bu parada tüm Türkiye vatandaşlarının hakkı var.
  • bence tazminatlar konusunda büyük bir adaletsizlik var evet.yalnızca atc lerin alması gereken tazminatlar birdal sayesinde tüm personele dağıtıldı.evet gerçekten de büyük bir adaletsizlik var.
  • cesareti bilgisi olan eserini ortaya koysun eserini göndersin. eleştirmekten, suçlamaktan başka bir iş yapılsın.
  • Ben arff' ciyim işyerinde bir kez bile mangal yapıldığına tanık olmadım. Eğerki ARFF yan gelip yatma yeriyse buyrun gelin sizde yatın. Ama şuna emin olun ki ARFF hakkında atıp tutanların çoğu; yıllardır ARFF'nin yolunu bile bilmiyorlardır.Lütfen iftira atmayın...
  • İtfaiye arabası ve ifaiyeci olsa olsa itfaiy teşkilatını anlatır. İstediğin oysa git belediyede çalış , ne işin var dhmi de. Üstelik sürekli top oynayıp mangal yapan bir birime logoda yer vrip neyi vurgulayacaklar, burası yatış yeri bizdn iş beklemeyin temasını mı işleyeceğiz.
  • Arff olarak itfaiye arabasi uzerinde cesur bir itfaiyeci silueti gormek istiyoruz!!
  • Bir mangal bir araba bir de top yeter de artar bile. Bu kurumun en önemli işlerinin tamamını kapsamış olur zaten. Eee ben gerekli doneleri verdim, siz de yerleşimini ayarlarsınız olur biter.
  • halihazırdaki logosunu hep beğenmişimdir umarım hiç değişmez

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), logosunu yenileme kararı aldı. Bu kapsamda bir yarışma düzenleyeceğini duyuran kurum, logoların uzman jüri ekipleri tarafından değerlendirileceğini açıkladı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından “Uluslararası logo tasarım yarışması” açıldı. 

Kuruluşun misyonu, vizyonu, stratejik amaçları ve tarihsel birikimine uygun, temsil gücü yüksek ve akılda kalıcı nitelikte yeni bir logo hazırlatılması amacını taşıyan yarışmaya katılan tasarımcıların eserleri,  her biri konularının uzmanı olan jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek ödüle layık görülenler kamuoyuna ilan edilecek.

Yarışmaya yurt içinden ve yurt dışından katılmak isteyenlerin,  eserlerini 30 Aralık 2015’e kadar kuruluşa iletmeleri gerekiyor.

Jürinin değerlendirmesi sonucunda birinci gelen esere 30 bin, ikinciye 10 bin, üçüncüye ise 5 bin Türk Lirası ödeme yapılacak.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilginin de www.logo.dhmi.gov.tr'de yer alacağı kaydedildi.

DHMİ'den ödüllü logo yarışması

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

smart ~ 8 yıl önce
havaalanlarında çalışanlar için hem enroute hem de terminal işi yapıyorlar deniliyor. peki smart ta çalışan atc elektronik aim dışı personel neden 1. gruptan tazminat alamıyor? adaletsizlik her yerinde var. neresinden tutarsanız tutun dökülüyor. yakında smartın girişine orhan birdalın büstünü dikerler. logo içinde arkadaşlara katılıyorum orhan birdal içeren bi logo olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elektrik ~ 8 yıl önce
havelted web sitesinde yer alan havacılık tazminatı raporuna göre elektriğin havacılık tazminatı yıllarca elektroniğe verilmiş. bizim paralarımızı elektronikçiler yemişler. adamlar eurocontrolden belgeler koymuşlar. ats teknik birim olarak geçiyor. hiç bi yerde elektronik yazmıyor. tüm teknik birimlerin hakkı olan parayı orhan birdal sadece elektroniğe peşgeş çekmiş. kurum logosu radar telsiz melsiz bişeyler olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeter ~ 8 yıl önce
ATC falan hepsi hikaye. Mesai dışında ekstra çalışarak mı alırlar bu parayı? Mesai saati içinde Türk uçağı, transit uçak falan fark etmez. Bu parada tüm Türkiye vatandaşlarının hakkı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc35 ~ 8 yıl önce
bence tazminatlar konusunda büyük bir adaletsizlik var evet.yalnızca atc lerin alması gereken tazminatlar birdal sayesinde tüm personele dağıtıldı.evet gerçekten de büyük bir adaletsizlik var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lütfen ~ 8 yıl önce
kimsenin gözü sizin aldığınız parada değil.adalet olsun istiyor çalışanlar.iş barışı,iş huzuru yok.muhaberede fax çeken memurdan daha mı az havacılığa hizmet ediyor diğer personeller.pistte antalya da 50 derecede çalışan elektrik personeli mi daha az hizmet ediyor,apron memuru mu,arff mi ya da diğerleri mi? adalet herkese lazım.yarın biri gelir bunlara ayar çekelim derse ne olacak? kim yanınız da olacak?
işte meydan ~ 8 yıl önce
cesareti bilgisi olan eserini ortaya koysun eserini göndersin. eleştirmekten, suçlamaktan başka bir iş yapılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 8 yıl önce
Ben arff' ciyim işyerinde bir kez bile mangal yapıldığına tanık olmadım. Eğerki ARFF yan gelip yatma yeriyse buyrun gelin sizde yatın. Ama şuna emin olun ki ARFF hakkında atıp tutanların çoğu; yıllardır ARFF'nin yolunu bile bilmiyorlardır.Lütfen iftira atmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
De get ~ 8 yıl önce
İtfaiye arabası ve ifaiyeci olsa olsa itfaiy teşkilatını anlatır. İstediğin oysa git belediyede çalış , ne işin var dhmi de. Üstelik sürekli top oynayıp mangal yapan bir birime logoda yer vrip neyi vurgulayacaklar, burası yatış yeri bizdn iş beklemeyin temasını mı işleyeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 8 yıl önce
Arff olarak itfaiye arabasi uzerinde cesur bir itfaiyeci silueti gormek istiyoruz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
Bir mangal bir araba bir de top yeter de artar bile. Bu kurumun en önemli işlerinin tamamını kapsamış olur zaten. Eee ben gerekli doneleri verdim, siz de yerleşimini ayarlarsınız olur biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
07 ~ 8 yıl önce
halihazırdaki logosunu hep beğenmişimdir umarım hiç değişmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000