29 Nisan 2021, Perşembe 12:53:04

DHMİ'den İstanbul Havalimanı açıklaması

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) İstanbul Havalimanı'na 2020 yılında hiçbir garanti ödeme yapılmadığını açıkladı.
  • Bu iga havalimanı tarihe kara bir leke olatak geçti. Ne yaparsa yapsın ülkenin %70 nin nefret ettiği havalimanı olarak kalacak.
  • Avrupa’nın en yoğun havaalanında neden 1.1 milyar avroluk kira bedeli affedildi? Zafer havaalanı olsa anlaşılır. “Kıskanma” diyen arkadaşlara söylüyorum: Benim hakkım var o parada. Helal etmiyorum.
  • 2020'de garanti yolcu odemesi niye yapilsin ki, 2019'da yolcu sayilari garanti rakamlarinin uzerindeydi. 2020 yilina ait garanti yolcu odemesi ise 2021'de yapilir, daha yil bitmeden hangi yolcu sayisina gore odeme yapilacakti ki? Adamlar gerizekaliyi oynuyor ama dogruyu soyluyor arkadaslar, dagilin.
  • Hacı, bro, vergilerini ve tüm cezalarını affettiniz ya. Daha garanti ödemesi. Ödemenin alasını yaptınız. Vatandaşın kaç TL vergisini affettiniz???
  • Mmmmmmmm ççççç kılıfını hazırlar.
  • meyve veren ağaç taşlanır yiğidim.. sen doğru bildiğinde devam et. Allah yolumuzu açık etsin
  • Adam diyorki havalimanı işledi para kazandı birşey ödemedik. Yok inandiramazsin.
  • O zaman iyi ki yapılmış canım havalimanım ! 10 sene sonra ne kadar değerli bir yatırım olur diyordum ! Yanılmışım, şimdiden anlaşıldı ne kadar muazzam yatırım olduğu ! Çalışanlar , yolcular hep mutlu ! Neymiş o geçmişte çektiklerimiz diyorlar ! Pandemi de Atatürk havalimanında olunsa THY batardı ! Almanlar kıskanmaya devam etsin ! Not: yoğun ironi içerir, ayna ile okuyunuz...
  • 128 milyar dolardan yandaş müteahhitlere ödeme yapılmıştır o yüzden 2020 garanti ödemesine gerek kalmamıştır.
  • Yetkili. Ayt DHMİ de çalışan ihtiyar tayfası na lütfen bir çözüm bulun.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) İstanbul Havalimanı'na 2020 yılında hiçbir garanti ödeme yapılmadığını açıkladı.

DHMİ'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İstanbul Havalimanı’na geçen yıl hiçbir garanti ödeme yapılmadığı belirtildi.

Açıklamada, "Karalanmaya çalışılan İstanbul Havalimanı, Avrupa Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı (EUROCONTROL) tarafından salgın döneminde Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak ilan edilmiştir" denildi.


 

'Karalama yapılırsa kurumlar zarar görür'

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu da Twitter'dan yaptığı açıklamada, yapıcı ve doğru eleştirinin mükemmelliğin yolunu açtığını kaydederek, "Ama karalama yapılırsa kurumlar zarar görür. İGA'ya 2020 yılında hiçbir garanti ödemesi yapılmamıştır. İçinde bulunduğumuz zor şartlarda elimizden gelenin en iyisini yapmaya ve azim ile çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

DHMİ'den İstanbul Havalimanı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

İga ~ 3 yıl önce
Bu iga havalimanı tarihe kara bir leke olatak geçti. Ne yaparsa yapsın ülkenin %70 nin nefret ettiği havalimanı olarak kalacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İGA ~ 3 yıl önce
Avrupa’nın en yoğun havaalanında neden 1.1 milyar avroluk kira bedeli affedildi? Zafer havaalanı olsa anlaşılır. “Kıskanma” diyen arkadaşlara söylüyorum: Benim hakkım var o parada. Helal etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2020-2021 ~ 3 yıl önce
2020'de garanti yolcu odemesi niye yapilsin ki, 2019'da yolcu sayilari garanti rakamlarinin uzerindeydi. 2020 yilina ait garanti yolcu odemesi ise 2021'de yapilir, daha yil bitmeden hangi yolcu sayisina gore odeme yapilacakti ki? Adamlar gerizekaliyi oynuyor ama dogruyu soyluyor arkadaslar, dagilin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsafff birde bir halt mış gibi övünüyorlar ~ 3 yıl önce
Hacı, bro, vergilerini ve tüm cezalarını affettiniz ya. Daha garanti ödemesi. Ödemenin alasını yaptınız. Vatandaşın kaç TL vergisini affettiniz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 3 yıl önce
Mmmmmmmm ççççç kılıfını hazırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatanperver ~ 3 yıl önce
meyve veren ağaç taşlanır yiğidim.. sen doğru bildiğinde devam et. Allah yolumuzu açık etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatanperver'e ~ 3 yıl önce
Meyve vermiyor para veriyor üstelik garantiyle ve döviz bazlı ve vatandaşın cebinden çıkıyor. Güya vatanperversin ya tersi olsa ne olurmuş? Senin gibi sahibinin sesi,sorgulamaz,sormaz akkoyun çok o yüzden her yönden batık haldeyiz hamdolsun.
... ~ 3 yıl önce
Yiğidim derken...hayırdır..? Hayırlı olsun ne diyelim .! :)))))
Vatanperver ~ 3 yıl önce
Gerçek vatanseverlerle sahteleri karışmasın. Bayrağa, andımıza, nutuk’a karşı çıkanlar tabelalardan TC ibaresini kaldıranlardan vatansever olmaz. Siz arabistana gidin yallah
Saman kafalara anlatmak zor ~ 3 yıl önce
Adam diyorki havalimanı işledi para kazandı birşey ödemedik. Yok inandiramazsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir varmış bir yokmus ~ 3 yıl önce
O zaman iyi ki yapılmış canım havalimanım ! 10 sene sonra ne kadar değerli bir yatırım olur diyordum ! Yanılmışım, şimdiden anlaşıldı ne kadar muazzam yatırım olduğu ! Çalışanlar , yolcular hep mutlu ! Neymiş o geçmişte çektiklerimiz diyorlar ! Pandemi de Atatürk havalimanında olunsa THY batardı ! Almanlar kıskanmaya devam etsin ! Not: yoğun ironi içerir, ayna ile okuyunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadri efendi ~ 3 yıl önce
128 milyar dolardan yandaş müteahhitlere ödeme yapılmıştır o yüzden 2020 garanti ödemesine gerek kalmamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın ~ 3 yıl önce
Yetkili. Ayt DHMİ de çalışan ihtiyar tayfası na lütfen bir çözüm bulun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyvallah ~ 3 yıl önce
Eyvallah mudurum. Cozeriz!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000