07 Temmuz 2009, Salı 10:52:03

DHMİ'den Gazipaşa açıklaması

Özellikle Alanya ve civar bölge halkı tarafından açılması merakla beklenen Gazipaşa Havaalanı ile ilgili DHMİ tarafından açıklama yapıldı.
  • biz ayt liler olarak hiç bir zaman gazipaşa nın açılmasına karşı olmadık,,,tam tersine ücretli çalışanlar olarak açılmasını destekledik belki böylece bölgede rekabet başlarda ayt yönetimi personel ve ücret politaikasında kendisine bir çeki düzen verir.Bizlere de aynı bölgede alternatif bir işveren oluşur.
  • Bir ara AYT çalışanları açılmaz burası hayal falan diyorlardı ? Ne oldu ? Hayaller gerçek oldu..
  • Nihayet tamda olmasa,yine aciliyor.Cevre halki ve Turizmcilere hayirli olsun,ülkemizede.
  • Gazipaşa , Anamur ve Alanya halkına Gazipaşa Havaalanı hayırlı uğurlu olsun.
  • Umarım hem yöre halkına hem de turizme hayırlı olur.
  • Öncelikle Alanya halkına, sonrasında bu işi en iyi, kaliteli, özverili ve aynı zamanda SÜREKLİ GELİŞİM hedefini ilke edinmiş kurum olan TAV Havalimanları İşletmeciliği' ne ve değerli çalışanlarına hayırlı uğurlu olsun...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), açılması merakla beklenen Gazipaşa Havaalanı hakkında yazılı bir açıklama yayımladı.

İşte DHMİ tarafından yapılan o açıklama:

25 yıllığına Özel Sektöre kiralanan Antalya-Gazipaşa Havaalanı 2C Aletsiz Pist Statüsünde 13 Temmuz 2009 tarihinde Sivil Hava Ulaşımına açılacaktır.

 Gazipaşa Havaalanı’nın referans kodu 2C olacak şekilde ve aletsiz pist statüsünde hizmet vereceği hususu 17.06.2009 tarihinde,  işletmeye açılması hususu da 25.06.2009 tarihinde Kuruluşumuzca Notamlanarak sektöre duyurulmuştur.

Ayrıca, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünce; Antalya-Gazipaşa Hava Alanının 13.05.2009 tarihli Bakan Oluru ile geçici hava hudut kapısı haline getirildiği de bildirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DHMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

DHMİ'den Gazipaşa açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
biz ayt liler olarak hiç bir zaman gazipaşa nın açılmasına karşı olmadık,,,tam tersine ücretli çalışanlar olarak açılmasını destekledik belki böylece bölgede rekabet başlarda ayt yönetimi personel ve ücret politaikasında kendisine bir çeki düzen verir.Bizlere de aynı bölgede alternatif bir işveren oluşur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir ara AYT çalışanları açılmaz burası hayal falan diyorlardı ? Ne oldu ? Hayaller gerçek oldu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Nihayet tamda olmasa,yine aciliyor.Cevre halki ve Turizmcilere hayirli olsun,ülkemizede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gazipaşa , Anamur ve Alanya halkına Gazipaşa Havaalanı hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Umarım hem yöre halkına hem de turizme hayırlı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Öncelikle Alanya halkına, sonrasında bu işi en iyi, kaliteli, özverili ve aynı zamanda SÜREKLİ GELİŞİM hedefini ilke edinmiş kurum olan TAV Havalimanları İşletmeciliği' ne ve değerli çalışanlarına hayırlı uğurlu olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000