17 Ağustos 2011, Çarşamba 07:49:51

DHMİ'DEN 'ÇARDAK' İHALESİ

DHMİ, Denizli-Çardak Havaalanı Müdürlüğü, 06/24 pist başlarına RESA Yapımı yapım işi için ihale açtı...
  • siktim sene dursan denizliden yurt disina sefer yapilmaz.cardak havaalani,denizli merkez arasi 67 km.dünyanin neresinde havaalani sehre bu kadar uzak.kocabasa zindan yapilacagina havaalani yapilsaydi.denizli milletvekillerinin denizliye ne faydasi var.
  • denizlinin merkeze daha yakın bi yere havaalanı yapılmalı. yapılırsa hem uçuş sayısı fazlalaşır hemde turist sayısı..
  • Denizli merkez ile Cardak havalimaninin arasi 65km dir. Ben bir Denizlili olarak bu mesafeyi Denizli hava trafiginin önünde bir engel olarak tenkit ederim. Merkezden 1 saat alan servis otobüsüyle alana ulasiliyor. Bu cok garip bir durum. DNZ-IST ucus süresi 50dk. Sanki memleketimizde baska liman yapacak yer kalmadi.
  • Denizli ili ihracaatta 4.sırada,yurtdışı transiy yolcusu yoğun,yolcu profili işadamı,sanayici ağırlıklı fakat Denizli havaalanında gümrük yok.Gümrük müdürüde arabam eski,personelim yok deyip Denizli'den personel görevlendirmek istemiyor.Gümrüklü uygulamasının Denizli'de durdurulması için elinden geleni yapıyor.Yurtdışı yolcuları mağdur olacak diye düşünmüyor.Nasıl bu potansiyel ortaya çıkacak? çıkacak?
  • TABII ARKADASIM EGE'NIN HER ILINE HAVA ALANI LAZIM COK ONEMLI
  • Uzun yıllar çalıştım 1991-DNZ hattı başta çok kalite bir hat,yolcu profili yurt dışıve IST la yoğun ilgili.Yurt dışı yolcusu,Pamukkale,karahayıt ve mutlaka sağlık turizmi ile yurt dışından direkt charter seferleri de başlamalı.Charter firm.na sesleniyorum,mutlka DNZ yi gündeme alın.Seyrüsefer araçları,pist terminal ve şehre çift geliş gidiş yoluyla geniş yolcu potansiyeli yurt dışından yakın il ve ilçeleri dahil direkt seferlerle bağlanmalı.Olacak bir gün mutlaka.Kalitedir DNZ hattı tekrarlıyorum..
  • RESA yapımını (runway end safety area) cidden olumlu buldum. THY'den sonra başka şirketlerinde alanı kullanacağının bir göstergesi olabilir. Çardak - Denizli arasındaki 54 km'lik mesafeyi çok uzun görmemek lazım. Alanı aktif kullanan biri olarak çok eklinlenmediğimi ve olumsuz bulmadığımı belirtmek isterim. Tek sorun Uluslararası uçuşların halen düzenlenmemiş olması. İzmir, Dalaman ve Antalya'ya bağlı kalmaktan bıktık. Denizli - Frankfurt, Denizli - Stuttgart ve Denizli - Münih seferleri THY & AnadoluJet tarafından en azından başlatılmalı ve Uluslararası bağlantılarda Star Alliance desteği mutlaka olmalı... Son bir not: Eğer THY'den bir yetkili okuyor ise; B737-400'leri Denizli operasyonlarından lütfen çekin... B737-800 getiri
  • resa: pist sonu emniyet alanı
  • Arkadaşlar, Denizli-Çardak havaalanının Denizli'ye olan mesafesini bilen var mı?. İnsanlar çok mağdur... Pamukkale'ye yeni havaalanı yapılacak diye bir dedikodu vardı ama....! m.toktaş.
  • RESA ne demek?Bilen varsa bizimle paylaşsın lütfen.
DHMİ, Denizli-Çardak Havaalanı Müdürlüğü, 06/24 Pist Başlarına RESA Yapımı yapım işi için ihale açtı.İhale 23 Ağustos’ta Denizli-Çardak Havaalanı Müdürlüğünde yapılacak.

İhale için henüz bir teklif alınmazken, talebin fazla olacağı yönünde tahminler yapılıyor.
DHMİ'DEN 'ÇARDAK' İHALESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
siktim sene dursan denizliden yurt disina sefer yapilmaz.cardak havaalani,denizli merkez arasi 67 km.dünyanin neresinde havaalani sehre bu kadar uzak.kocabasa zindan yapilacagina havaalani yapilsaydi.denizli milletvekillerinin denizliye ne faydasi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
denizlinin merkeze daha yakın bi yere havaalanı yapılmalı. yapılırsa hem uçuş sayısı fazlalaşır hemde turist sayısı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Denizli merkez ile Cardak havalimaninin arasi 65km dir. Ben bir Denizlili olarak bu mesafeyi Denizli hava trafiginin önünde bir engel olarak tenkit ederim. Merkezden 1 saat alan servis otobüsüyle alana ulasiliyor. Bu cok garip bir durum. DNZ-IST ucus süresi 50dk. Sanki memleketimizde baska liman yapacak yer kalmadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Denizli ili ihracaatta 4.sırada,yurtdışı transiy yolcusu yoğun,yolcu profili işadamı,sanayici ağırlıklı fakat Denizli havaalanında gümrük yok.Gümrük müdürüde arabam eski,personelim yok deyip Denizli'den personel görevlendirmek istemiyor.Gümrüklü uygulamasının Denizli'de durdurulması için elinden geleni yapıyor.Yurtdışı yolcuları mağdur olacak diye düşünmüyor.Nasıl bu potansiyel ortaya çıkacak? çıkacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TABII ARKADASIM EGE'NIN HER ILINE HAVA ALANI LAZIM COK ONEMLI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uzun yıllar çalıştım 1991-DNZ hattı başta çok kalite bir hat,yolcu profili yurt dışıve IST la yoğun ilgili.Yurt dışı yolcusu,Pamukkale,karahayıt ve mutlaka sağlık turizmi ile yurt dışından direkt charter seferleri de başlamalı.Charter firm.na sesleniyorum,mutlka DNZ yi gündeme alın.Seyrüsefer araçları,pist terminal ve şehre çift geliş gidiş yoluyla geniş yolcu potansiyeli yurt dışından yakın il ve ilçeleri dahil direkt seferlerle bağlanmalı.Olacak bir gün mutlaka.Kalitedir DNZ hattı tekrarlıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
RESA yapımını (runway end safety area) cidden olumlu buldum. THY'den sonra başka şirketlerinde alanı kullanacağının bir göstergesi olabilir. Çardak - Denizli arasındaki 54 km'lik mesafeyi çok uzun görmemek lazım. Alanı aktif kullanan biri olarak çok eklinlenmediğimi ve olumsuz bulmadığımı belirtmek isterim. Tek sorun Uluslararası uçuşların halen düzenlenmemiş olması. İzmir, Dalaman ve Antalya'ya bağlı kalmaktan bıktık. Denizli - Frankfurt, Denizli - Stuttgart ve Denizli - Münih seferleri THY & AnadoluJet tarafından en azından başlatılmalı ve Uluslararası bağlantılarda Star Alliance desteği mutlaka olmalı... Son bir not: Eğer THY'den bir yetkili okuyor ise; B737-400'leri Denizli operasyonlarından lütfen çekin... B737-800 getiri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
resa: pist sonu emniyet alanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar, Denizli-Çardak havaalanının Denizli'ye olan mesafesini bilen var mı?. İnsanlar çok mağdur... Pamukkale'ye yeni havaalanı yapılacak diye bir dedikodu vardı ama....! m.toktaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
RESA ne demek?Bilen varsa bizimle paylaşsın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000